• MIERCURI, 23 AUGUST 2017

  Povestea acestei mame a făcut înconjurul lumii. La doar 43 de ani, ea are 57 de copii și spune că îi iubește pe toți în mod egal

   Când este întrebată câți copii are, Silvia, o mamă în vârstă de 43 de ani răspunde din tot sufletul: 57 de copii. Și mai spune că le este devotată tutor, deși doar doi dintre aceștia sunt copii ei biologici.

  Silvia Heszterenyiova, din Sydney, Australia, a născut două fete, pe Veronika, 24 de ani, și pe Sofia, 20 de ani. Dar ea spune că are 57 de copii. Restul de 55 sunt… păpuși concepute special pentru a semăna cu bebelușii, numite ”reborn doll”. Chiar fiicele sale biologice i-au dăruit femeii prima păpușă-copil, pe care aceasta a botezat-o Isabella. A primit-o în urmă cu trei ani, când fiicele Silviei au dorit să îi facă un dar cu totul special cu ocazia schimbării prefixului.

  Darul primit de la fiicele sale i-a mers la suflet și femeia s-a îndrăgostit de acest tip de păpuși, iar acum nu se poate opri: își dorește tot mai multe. În acești trei ani, Silvia Heszterenyiova a dezvoltat o adevărată afacere cu păpușile-copii. Are un atelier unde le repară pe ale vecinilor, sau chiar face unele noi și le vinde celor dornici să își mai exerseze instinctele părintești pe păpuși ce seamănă izbitor de mult cu bebelușii adevărați. Iar afacerea este una prosperă, căci o păpușă-copil se vinde cu prețuri între 150 și 350 de euro.

  Fotografii: PA Real Life

  COMENTARII

  Joi, 18 ianuarie, este zi cu cruce în calendar. Iată ce sărbătoare importantă marchează această zi

  acum 1 zile

  Pe 18 ianuarie 2018 este sărbăotare cu cruce neagră în calendarul ortodox. Este o sărbătoare importantă pentru creștini.

  Iată cine își serbează ziua de nume azi, 17 ianuarie. Sună-i să le spui ”La mulți ani!”

  acum 1 zile

  Despre acest sfant se spune ca vedea sufletele care la moarte ieseau din trupurile oamenilor.

  Alexandru Arșinel a devenit cetățean de onoare al Municipiului Bucureşti. În discursul lui, actorul i-a mulțumit regretatei Stela Popescu

  acum 2 zile

  Actorul Alexandru Arsinel a primit titlul de ”Cetatean de onoare”, pe 15 ianuarie.

  Olivia Nova, starul industriei XXX, a murit la doar 20 de ani! Cauzele sunt neclare

  acum 9 zile

  E al patrulea deces inregistrat in ultimele luni

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »