• LUNI, 06 MARTIE 2017

  Veste tristă pentru fani! Arnold Schwarzenegger a făcut ANUNȚUL

   hepta.ro

  Arnold Schwarzenegger a anunțat că părăsește reality show-ul "The New Celebrity Apprentice", la care a preluat rolul de gazdă în locul lui Donald Trump.

  Actorul de origine austriacă a spus că renunță deoarece Trump este încă legat de spectacol și a dat vina pe șeful statului pentru scăderea ratingului emisiunii, potrivit CNN.

  Devenit președinte al Statelor Unite, Donald Trump nu a încetat să-l critice pe succesorul său și emisiunea pentru audiențele scăzute.

  Actorul și fostul guvernator de California, în vârstă de 69 de ani, faimos pentru expresia ''I'll be back" (Mă voi întoarce), rostită în filmul "Terminator", a declarat inițial pentru revista Empire că nu plănuiește să revină în emisiune nici în cazul în care creatorul acesteia, Mark Burnett, i-o va cere.

  "Am iubit fiecare secundă din munca mea cu NBC și Mark Burnett. Toată lumea, de la celebrități la echipa de emisie până la departamentul de marketing, merită nota maximă și aș mai lucra cu ei, cu siguranță, într-un program care nu are această moștenire", a explicat Schwarzenegger într-un comunicat publicat vineri de mass-media din Statele Unite.

  "Cu Trump implicat în spectacol, oamenii nu doresc să participe, fie ca spectatori, fie ca sponsori sau un alt mod pentru a sprijini emisiunea", a explicat Schwarzenegger pentru Empire imperiu anterior în cursul zilei. "Este un moment marcat de clivaj acum și emisiunea se află prinsă în toate aceste diviziuni".

  Actorul spune că întotdeauna a primi aprecieri pozitive cu privire la performanțele sale. Dar, potrivit lui, oamenii nu mai pot viziona spectacolul atunci când văd că apare pe generic numele lui Donald Trump ca producător executiv.

  "Când oamenii au aflat că Trump este încă implicat în calitate de producător executiv și încă primește bani din emisiune, jumătate dintre ei au început să o boicoteze'', a explicat actorul.

  NBC, rețeaua de televiziune din SUA care difuzează emisiunea, nu a comentat decizia lui Schwarzenegger. Nu este clar dacă
  spectacolul va fi reînnoit cu un alt prezentator, scrie DPA.

  Donald Trump, gazda emisiunii din 2008 până în 2014 (14 serii filmate), și Schwarzenegger s-au înfruntat pe Twitter când cifrele de audiență au scăzut.

  "Au angajat un star de cinema, Arnold Schwarzenegger, să mă înlocuiască. Și am văzut ce s-a întâmplat, o scădere vertiginoasă a audiențelor, un dezastru total", a comentat Trump la 2 februarie.

  "Vreau să mă rog pentru Arnold și pentru audiențele sale, OK?", a adăugat el, provocând râsete în timpul unui mic dejun național de rugăciune, care a reunit reprezentanți aleși din ambele tabere politice și la care participa și Burnett.

  "Donald, am o idee: de ce nu înlocuim rolurile?", a reacționat actorul într-un scurt video. "Oamenii vor putea să doarmă din nou liniștiți".

  Ratingul a scăzut sub 4 milioane de telespectatori în luna ianuarie, față de 6,5 milioane de euro la primul episod al ultimului sezon al lui Donald Trump, acum doi ani.

  COMENTARII

  E oficial: În Mexic, consumul de canabis în scop medical a fost legalizat

  acum 1 zile

  Textul, deja adoptat de senatori in decembrie, mai trebuie să fie promulgat de seful statului

  E oficial: Epidemia de rujeolă este cauzată de lipsa vaccinării ca rezultat al informării insuficiente

  acum 2 zile

  Cauzele reale ale epidemiei actuale sunt lipsa vaccinarii/imunizarii populatiei infantile/adulte.

  STUDIU: Ce popor este fruntaş la consumul de alcool în exces? Care sunt motivele pentru care oamenii beau atât de mult

  acum 3 zile

  Presiunea integrarii, stresul si depresia sunt principalele motive pentru care oamenii beau mult.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro