• JOI, 26 IANUARIE 2017

  VIDEO: Actorul american Shia LaBeouf a fost arestat. S-a filmat TOT!

  Actorul american Shia LaBeouf a ajuns, miercuri, pe mâna poliției! Momentul a fost filmat, iar imaginile au devenit virale. 

  Actorul american Shia LaBeouf a fost arestat miercuri seară, la New York, în urma unei agresiuni care a avut loc în timpul unui eveniment organizat sub forma unui protest anti-Trump şi a unei instalaţii artistice.

  Actorul a fost dus în custodia poliţiei locale după o altercaţie izbucnită la evenimentul său ”He Will Not Divide Us”, un protest anti-Trump, transmis printr-un live stream, - care a început de când Donald Trump s-a mutat la Casa Albă, săptămâna trecută -, miercuri seară, la New York.

  O înregistrare video, realizată la instalaţia artistică a actorului, expusă la Museum of the Moving Image din New York, îl arată pe Shia LaBeouf, în vârstă de 30 de ani, în timp ce este arestat de poliţişti.

  Un alt clip video, realizat puţin mai devreme, prezintă un bărbat care se apropie de actor şi îl îmbrăţişează, înainte de a începe să strige: ”Hitler nu a făcut nimic rău!”.

  Starul francizei ”Transformers” pare că l-a îmbrâncit apoi pe acel bărbat.

  Un participant la protest a acordat site-ului TMZ.com o scurtă declaraţie: ”Shiar a primit o lovitură pentru noi. Au venit toţi acei nazişti, însă el a ieşit în faţă şi a încercat să ne apere”.

  Protestul continuă şi în absenţa actorului, care ar putea fi reţinut pentru agresiune.

  Shia LaBeouf, născut pe 11 iunie 1986, la Los Angeles, şi-a început cariera ca actor pentru Disney Channel, în 1999, şi a devenit faimos datorită rolului din franciza ”Transformers”.


  Vezi video mai jos!

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele / în fiecare luni și marți de la ora 19:00
  Citește mai departe »

  ISERIAL

  O grămadă de caramele - episodul 8

  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »