• MIERCURI, 07 FEBRUARIE 2018

  Alec Secăreanu, despre prima ”întâlnire” cu filmul: ”Am strigat: nu-l omorî, nu-l omorî! Am plâns mult!”

  Invitat de seamă în prima ediție a emisiunii ”CineCOOL”, de la Happy Channel. Irina Margareta Nistor are o nouă ”întâlnire fericită” cu unul dintre cei în vogă actori ai momentului, Alec Secăreanu. 

  Actorul român care a reușit să obțină unul dintre rolurile principale ale lungmetrajului „God's Own Country“ a depănat amintiri și a povestit care a fost pentru el acea întâlnire cu filmul, teatrul, cu lumea artistică pe care astăzi a ajuns să o domine la cel mai înalt nivel. 

  Îmi amintesc de primul film pe care l-am văzut la cinematograf împreună cu părinții, era unul franțuzec, numit ”Ursul”. Aveam vreo patru ani. Am fost atât de impresionat încât, atunci când vânătorul urma să îl împuște pe tatăl adoptiv al ursulețului, m-am ridicat în picioare și am strigat: nu-l omorî, nu-l omori. Am plâns mult apoi! În zadar a încercat maică-mea să îmi explice că e doar un film! A fost, de altfel, și prima oară când am văzut un urs!, a povestit, amuzat, Alec Secăreanu.


  Emisiunea ”PoveștiCOOL” se difuzează la postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 15.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și de luni până joi, după miezul nopții).


  Mai mult, acesta i-a dezvăluit Irinei Margareta Nistor, la „CineCOOL” în prima parte a interviului, faptul că târziu și-a dat seama că vrea să devină actor. Absolvent al unui liceu cu profil de științe reale, cu părinți și frate ingineri de profesie, și el ar fi trebuit să poarte mai departe tradiția din familei sale, însă tânărul actor a făcut cale-ntoarsă. Cum s-a produs acest declic, când și de ce, aflați din materialul de mai jos!

  COMENTARII

  Duminică, 15 iulie, la ”CineCOOL” vine actrița Rodica Lazăr

  acum 4 zile

  Cum a ajuns Rodica Lazăr la actorie, care este povestea sa, aflați duminică, 15 iulie, de la ora 14.30, la Happy Channel, la ”CineCOOL”.

  Sâmbătă, 14 iulie, emisiunea ”PoveștiCOOL” îți aduce distracție pentru întreaga familie

  acum 4 zile

  Ce spune medicul stomatolog despre prevenire, aflați sâmbătă, 14 iule, de la ora 14.30, numai la emisiunea „PoveștiCOOL”, de la Happy Channel.

  Ioana Pavelescu, la ”CineCOOL”: ”Am filmat șase ore, la -35 de grade și mi-a turnat sânge de la abator... Sergiu Nicolaescu nu folosea sânge fals”

  acum 5 zile

  Cum rolul din „Osânda” a fost cel care i-a adus recunoaștere, Irina Margareta Nistor a dorit să afle de la Ioana Pavelescu mai multe povește despre realizarea acestui film, ce poartă semnătura inconfundabilului Sergiu Nicolaescu.

  Doru Trăscău mărturisește la ”PoveștiCOOL”: copiii săi au un cuvânt greu de spus în ceea ce privește activitatea lui muzicală

  acum 5 zile

  În prima parte a interviului acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”, Doru Trăscău, vocalistul trupei The Mono Jacks, ne-a vorbit despre muzică, despre cum a renunțat la un serviciu stabil pentru a se dedica pasiunii sale. De data aceasta, el ne-a vorbit despre familie și roul său de părinte.

  Criss și Vlad vă recomandă un film pentru cei mici, dar și pe placul adulților

  acum 5 zile

  ”Hotel Transylvania 3” este pelicula pe care Criss și Vlad o recomandă la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel în fiecare weekend.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »