• MIERCURI, 30 MAI 2018

  Alina Șerban, mărturisire sinceră la „CineCool”: ”Când auzeam muzică, începeam să țopăi”

  Alina Șerban, actrița de etnie rromă care a devenit celebră în Marea Britanie, nu și-a imaginat vreodată că primul film de lung-metraj în care a jucat va fi nominalizat la Festivalul Internațional de Film de la Cannes și că ea va fi singura care reprezintă România anul acesta. Despre cum și-a început drumul în industria filmului, Alina a povestit la „CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 14.30 (în reluare luni-vineri, de la 15.30, și luni-joi, de la miezul nopții).

  Am făcut Colegiul Tehnic «Media», am fost prima dată la matematică-informatică, după, m-am mutat la filologie. Nu am avut un profil artistic pe care puteam să îl urmez. În clasa a noua, veneau la noi la școală și făceau reclamă la diferite cursuri la care puteai să te duci o lună pe gratis. Și nouă ne surâdea asta, pentru că nu eram niște copii foarte bogați. Ne gândeam la ce ne putem duce gratis. Venise un domn care ne zicea că face cursuri de actorie și prima lună este gratis. Am zis: «Clar trebuie să mergem!». Atunci am realizat că asta vreau să fac, ceva în sufletul meu spunea că trebuie să continui. Voiam să continui cu acel curs, însă nu ne permiteam. După o lună de zile a trebuit să renunț, însă marea mea tristețe a fost că ceilalți colegi ai mei au reușit să continue. Atunci o colegă îmi spunea: «Ali, nu mai plânge, tu asta ești menită să faci!».

  Actrița povestește și despre prima ei pasiune, care nu a fost actoria:

  Când eram la școală, făceam spectacole de dans în fața profesorilor. Le antrenam pe colegele mele și făceam un mini-spectacol. Dragostea mea pentru dans e de când eram mică. Pe vremea comunismului, când mama trebuia sa stea la cozi și mă ținea în brațe, eu, dacă auzeam muzică, săream din brațele ei și începeam să țopăi. Asta se întâmpla când eu aveam doar 2 ani, nici nu știam să vorbesc.”

  COMENTARII

  Irina Margareta Nistor, interviu de excepție cu marele actor Victor Rebengiuc, la Happy Channel

  acum 1 zile

  Irina Margareta Nistor, gazda ”CineCOOL” vă invită să urmăriți un interviu de excepție, realizat cu marele actor Victor Rebengiuc. În elegantul și fascinantul spațiu nou din TNB: Librarium, cei doi au depănat amintiri frumoase.

  Roxana Mihalcea - ”Crucile de la Săpânța”. O colecție de epitafuri din veselul cimitir maramureșean

  acum 1 zile

  În această ediție de ”PoveștiCOOL”, te invităm să faci cunoștință cu Roxana Mihalcea, autoarea cărții ”Crucile de la Săpânța”, o colecție ce adună sute de epitafuri lizibile de pe crucile din renumitul cimitir, intrat în patrimoniul UNESCO.

  Iată ce spune regizorul Erwin Simsensohn, despre piesa de teatru ”Cursa de șoareci”, tradusă de Irina Margareta Nistor

  acum 1 zile

  Echipa ”PoveștiCOOL” vă invită în culisele celei mai longevive piese de teatru din Anglia. ”Cursa de șoareci” a avut, recent, premiera și în România. După marea premieră de la Teatrul Național București, echipa Happy Channel a realizat o serie de interviuri cu actorii și cu regizorul piesei, Erwin Simsensohn.

  Cristina Ciobănașu îi ghicește viitorul lui Vlad. Ce i se va întâmpla?

  acum 2 zile

  Pe Cristina Ciobănașu ați văzut-o la Happy Channel în pielea Mirunei (în ”Când mama nu-i acasă” și ”O gărmadă de caramele”), sau în rolul Anei, din ”Fructul oprit”, difuzat de Antena 1 (serial ce va reveni din 29 august , cu...

  Premiile dansului contemporan. Premianții au primit trofee sub forma unor cărămizi scrise cu foiță de aur

  acum 2 zile

  Cum a fost la premere și cine și-a adjudecat premiile, aflați la emisiuna ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 14.30 (în reluare luni-vineri, de la 15.30 și luni-joi, după miezul nopții)

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Program TV

  Happy Channel

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »