• MIERCURI, 30 MAI 2018

  Alina Șerban, mărturisire sinceră la „CineCool”: ”Când auzeam muzică, începeam să țopăi”

  Alina Șerban, actrița de etnie rromă care a devenit celebră în Marea Britanie, nu și-a imaginat vreodată că primul film de lung-metraj în care a jucat va fi nominalizat la Festivalul Internațional de Film de la Cannes și că ea va fi singura care reprezintă România anul acesta. Despre cum și-a început drumul în industria filmului, Alina a povestit la „CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 15.30 (în reluare luni-vineri, de la 15.30, și luni-joi, de la miezul nopții).

  Am făcut Colegiul Tehnic «Media», am fost prima dată la matematică-informatică, după, m-am mutat la filologie. Nu am avut un profil artistic pe care puteam să îl urmez. În clasa a noua, veneau la noi la școală și făceau reclamă la diferite cursuri la care puteai să te duci o lună pe gratis. Și nouă ne surâdea asta, pentru că nu eram niște copii foarte bogați. Ne gândeam la ce ne putem duce gratis. Venise un domn care ne zicea că face cursuri de actorie și prima lună este gratis. Am zis: «Clar trebuie să mergem!». Atunci am realizat că asta vreau să fac, ceva în sufletul meu spunea că trebuie să continui. Voiam să continui cu acel curs, însă nu ne permiteam. După o lună de zile a trebuit să renunț, însă marea mea tristețe a fost că ceilalți colegi ai mei au reușit să continue. Atunci o colegă îmi spunea: «Ali, nu mai plânge, tu asta ești menită să faci!».

  Actrița povestește și despre prima ei pasiune, care nu a fost actoria:

  Când eram la școală, făceam spectacole de dans în fața profesorilor. Le antrenam pe colegele mele și făceam un mini-spectacol. Dragostea mea pentru dans e de când eram mică. Pe vremea comunismului, când mama trebuia sa stea la cozi și mă ținea în brațe, eu, dacă auzeam muzică, săream din brațele ei și începeam să țopăi. Asta se întâmpla când eu aveam doar 2 ani, nici nu știam să vorbesc.”

  COMENTARII

  Două filme pe care nu trebuie să le ratați luna aceasta. Despre ele, la ”PoveștiCOOL”

  acum 15 ore

  ”Ce filme mai rulează în perioada asta?”, poate se întreabă mulți dintre voi. Ei bine, pentru cei care iubesc filmul, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au două recomandări, pelicule despre care cei doi vorbesc la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de...

  Vlad Logigan, la „CineCOOL”: ”M-au anunțat cu foarte puține zile înainte că nu veam buget foarte mare”

  acum 15 ore

  La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor aduce o nouă poveste cool. Pe cea a actorului Vlad Logigan, protagonistul din ”Nuntă în Basarabia”. ”Ești unul dintre cei mai înduioșători din povesta asta”, este mărturisirea pe care Irina Margareta...

  Vlad Logigan, la ”CineCOOL”: ”Eram uimit că poți merge într-o sală unde televizorul era așa de mare”

  acum 1 zile

  La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor aduce o nouă poveste cool. Pe cea a actorului Vlad Logigan.

  Mihai Călin, actorul din ”Fructul Oprit”, mărturisește la Happy Channel: ”Parcă bărbații au mai multe drepturi decât femeile”

  acum 2 zile

  Invitat la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30, actorul Mihai Călin a vorbit despre ce a însemnat pentru el rolul psihologului Mircea, din serialul ”Fructul Oprit”.

  Care a fost cea mai grea secvență pentru Ana Crețu, alias Cami, din Fructul Oprit

  acum 2 zile

  La ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu și Ana Crețu au povestit despre iubire, despre culisele filmărilor la serialul „Fructul Oprit”, în care joacă amândouă.  La emisiunea difuzată de postul Happy Channel în fiecaere sâmbătă și...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »