• MARTI, 15 MAI 2018

  Asta a fost cea mai grea scenă pentru Michaela Prosan, din ”Fructul oprit”

  La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Michaela Prosan, frumoasa protagonistă a serialului realizat de Ruxandra Ion, a vorbit despre ce înseamnă pentru ea ”Fructul oprit”.

  Unul dintre cele mai emoționante momente din serial a fost cel în care Sonia, personajul interpretat de Michaela, a aflat că are cancer. Modul în care actrița a transmis, pe micul ecran, sentimentele, emoțiile, trăirile personajului ei a impresionat telespectatorii. Cum a fost pentru actriță să redea acest episod deloc plăcut?

  A fost foarte greu. Sonia nu este un personaj ușor de jucat. Trece prin situații complicate, cum ar fi operația ei de cancer. Mi-a fost foarte greu să joc asta, mai ales că nu am știut nimic despre cancerul mamar și a trebuit să mă documentez într-un timp foarte scurt. Noi am filmat la spitalul Florence Nightingale, din Istanbul”, a mărturisit Michaela la ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 15.30.

  Actrița din serialul difuzat de Antena 1 în fiecare miercuri, de la ora 20.00 a vorbit și despre faptul că, pentu unii, personajul ei pare a avea probleme psihice:

  Personajul meu are o capacitate de disimulare foarte mare.  Sonia este o persoană care nu arată în totalitate ce simte. Ea a trecut prin anumite situații care o fac să fie așa. Fiecare acțiune a Soniei este explicată... mai târziu. Ar putea spune cineva că Sonia este o femeie nebună. De fapt, așa este ea, așa știe ea să iubească. Orgoliul ei o face să se zbată între anumite situații, pentru că este o fire orgolioasă”.

  COMENTARII

  Bogdan Albulescu a ”dezertat” de la Facultatea de Drept pentru a se face actor

  acum 15 ore

  Acctorul Bogdan Albulescu este invitatul Irinei Margareta Nistor la „CineCOOL”.

  La ”CineCOOL”, Bogdan Albulescu povestește cum ajungea la spectacole: ”Intram peste tot pe unde se putea, cu carnetul de student”

  acum 16 ore

  Invitat la ”CineCOOL”, actorul Bogdan Albulescu a continuat seria mărturisirilor. După ce a spus de ce a renunțat la Facultatea de Drept , el a povestit despre modul în care intra la spectacolele de teatru. Prima dată la teatru, ca simplu spectator, Bogdan Albulescu...

  Vlad mărturisește, la ”PoveștiCOOL”: „Unii spun că este rolul vieții mele”

  acum 1 zile

  După ce Cristina Ciobănașu a mărturisit cât de milă îi este de bietul Ioan, după ce e a spus ce înseamnă pentru ea ”Fructul Oprit”, i-a venit rândul lui Vlad Gherman să vorbească despre primul serial în care nu formează un cupul cu Criss.

  Cosmina Dobrotă, alias servitoarea ”curioasă” din ”Fructul Oprit”: ”Am descoperit că uneori este bine să fii obraznic”

  acum 1 zile

  Cosmina Dobrotă, îndrăgita actriță care o interpretează pe Katia în serialul difuzat de Antena 1, miercurea, de la ora 20.00,este invitata lui Vlad Gherman, la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30.

  Cristina Ciobănașu: Măi, ce proastă e Ana aia! Nu vede cât de tare o iubește băiatul ăsta!”

  acum 1 zile

  “Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »