• MARTI, 15 MAI 2018

  Asta a fost cea mai grea scenă pentru Michaela Prosan, din ”Fructul oprit”

  La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Michaela Prosan, frumoasa protagonistă a serialului realizat de Ruxandra Ion, a vorbit despre ce înseamnă pentru ea ”Fructul oprit”.

  Unul dintre cele mai emoționante momente din serial a fost cel în care Sonia, personajul interpretat de Michaela, a aflat că are cancer. Modul în care actrița a transmis, pe micul ecran, sentimentele, emoțiile, trăirile personajului ei a impresionat telespectatorii. Cum a fost pentru actriță să redea acest episod deloc plăcut?

  A fost foarte greu. Sonia nu este un personaj ușor de jucat. Trece prin situații complicate, cum ar fi operația ei de cancer. Mi-a fost foarte greu să joc asta, mai ales că nu am știut nimic despre cancerul mamar și a trebuit să mă documentez într-un timp foarte scurt. Noi am filmat la spitalul Florence Nightingale, din Istanbul”, a mărturisit Michaela la ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 14.30.

  Actrița din serialul difuzat de Antena 1 a vorbit și despre faptul că, pentu unii, personajul ei pare a avea probleme psihice:

  Personajul meu are o capacitate de disimulare foarte mare.  Sonia este o persoană care nu arată în totalitate ce simte. Ea a trecut prin anumite situații care o fac să fie așa. Fiecare acțiune a Soniei este explicată... mai târziu. Ar putea spune cineva că Sonia este o femeie nebună. De fapt, așa este ea, așa știe ea să iubească. Orgoliul ei o face să se zbată între anumite situații, pentru că este o fire orgolioasă”.

  COMENTARII

  Duminică, 15 iulie, la ”CineCOOL” vine actrița Rodica Lazăr

  acum 10 zile

  Cum a ajuns Rodica Lazăr la actorie, care este povestea sa, aflați duminică, 15 iulie, de la ora 14.30, la Happy Channel, la ”CineCOOL”.

  Sâmbătă, 14 iulie, emisiunea ”PoveștiCOOL” îți aduce distracție pentru întreaga familie

  acum 10 zile

  Ce spune medicul stomatolog despre prevenire, aflați sâmbătă, 14 iule, de la ora 14.30, numai la emisiunea „PoveștiCOOL”, de la Happy Channel.

  Ioana Pavelescu, la ”CineCOOL”: ”Am filmat șase ore, la -35 de grade și mi-a turnat sânge de la abator... Sergiu Nicolaescu nu folosea sânge fals”

  acum 11 zile

  Cum rolul din „Osânda” a fost cel care i-a adus recunoaștere, Irina Margareta Nistor a dorit să afle de la Ioana Pavelescu mai multe povește despre realizarea acestui film, ce poartă semnătura inconfundabilului Sergiu Nicolaescu.

  Doru Trăscău mărturisește la ”PoveștiCOOL”: copiii săi au un cuvânt greu de spus în ceea ce privește activitatea lui muzicală

  acum 11 zile

  În prima parte a interviului acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”, Doru Trăscău, vocalistul trupei The Mono Jacks, ne-a vorbit despre muzică, despre cum a renunțat la un serviciu stabil pentru a se dedica pasiunii sale. De data aceasta, el ne-a vorbit despre familie și roul său de părinte.

  Criss și Vlad vă recomandă un film pentru cei mici, dar și pe placul adulților

  acum 11 zile

  ”Hotel Transylvania 3” este pelicula pe care Criss și Vlad o recomandă la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel în fiecare weekend.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  DivaHair

  divahair.ro


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »