• MIERCURI, 23 MAI 2018

  Bogdan Albulescu a ”dezertat” de la Facultatea de Drept pentru a se face actor

  Acctorul Bogdan Albulescu este invitatul Irinei Margareta Nistor la „CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30.

  Primul contact cu lumea cinematografică pentru Bogdan Albulescu a fost în copilărie, când a mers la un film cu arte marțiale: 

  ”Prima oară la cinematograf m-a dus mama. Am fost la cinema, la Ploiești, la un film chinezesc, cu arte marțiale”, și-a amintit actorul.

  Visul său cel mare nu a fost acela de a se face actor, ci... avocat.

  Eu am mai făcut Facultatea de Drept, pe care nu am terminat-o. Am dezertat, la timp, se pare. Și am trecut în tabăra artiștilor. Tata mi-a zis că dacă termin facultatea, voi fi un avocat bun”.

  De de a renunțat la Drept? Ei bine, din iubire... Avea o iubită, la vremea respectivă, care era la Actorie. Datorită ei a cunoscut lumea artistică și a ajuns la concluzia că avocatura nu i se potrivea.

  În liceu, mărturisește Bogdan la ”CineCOOL”, a mers la concursuri de poezii, unde a și fost premieat, chiar pentru versuri scrise de el. Tot în liceu, a mers și la un cerc de teatru.

  Descoperiți-l pe Bogdan Albulescu în interviul de mai jos.

  COMENTARII

  Două filme pe care nu trebuie să le ratați luna aceasta. Despre ele, la ”PoveștiCOOL”

  acum 15 ore

  ”Ce filme mai rulează în perioada asta?”, poate se întreabă mulți dintre voi. Ei bine, pentru cei care iubesc filmul, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au două recomandări, pelicule despre care cei doi vorbesc la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de...

  Vlad Logigan, la „CineCOOL”: ”M-au anunțat cu foarte puține zile înainte că nu veam buget foarte mare”

  acum 15 ore

  La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor aduce o nouă poveste cool. Pe cea a actorului Vlad Logigan, protagonistul din ”Nuntă în Basarabia”. ”Ești unul dintre cei mai înduioșători din povesta asta”, este mărturisirea pe care Irina Margareta...

  Vlad Logigan, la ”CineCOOL”: ”Eram uimit că poți merge într-o sală unde televizorul era așa de mare”

  acum 1 zile

  La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor aduce o nouă poveste cool. Pe cea a actorului Vlad Logigan.

  Mihai Călin, actorul din ”Fructul Oprit”, mărturisește la Happy Channel: ”Parcă bărbații au mai multe drepturi decât femeile”

  acum 2 zile

  Invitat la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30, actorul Mihai Călin a vorbit despre ce a însemnat pentru el rolul psihologului Mircea, din serialul ”Fructul Oprit”.

  Care a fost cea mai grea secvență pentru Ana Crețu, alias Cami, din Fructul Oprit

  acum 2 zile

  La ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu și Ana Crețu au povestit despre iubire, despre culisele filmărilor la serialul „Fructul Oprit”, în care joacă amândouă.  La emisiunea difuzată de postul Happy Channel în fiecaere sâmbătă și...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »