• MIERCURI, 23 MAI 2018

  Bogdan Albulescu a ”dezertat” de la Facultatea de Drept pentru a se face actor

  Acctorul Bogdan Albulescu este invitatul Irinei Margareta Nistor la „CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 14.30.

  Primul contact cu lumea cinematografică pentru Bogdan Albulescu a fost în copilărie, când a mers la un film cu arte marțiale: 

  ”Prima oară la cinematograf m-a dus mama. Am fost la cinema, la Ploiești, la un film chinezesc, cu arte marțiale”, și-a amintit actorul.

  Visul său cel mare nu a fost acela de a se face actor, ci... avocat.

  Eu am mai făcut Facultatea de Drept, pe care nu am terminat-o. Am dezertat, la timp, se pare. Și am trecut în tabăra artiștilor. Tata mi-a zis că dacă termin facultatea, voi fi un avocat bun”.

  De de a renunțat la Drept? Ei bine, din iubire... Avea o iubită, la vremea respectivă, care era la Actorie. Datorită ei a cunoscut lumea artistică și a ajuns la concluzia că avocatura nu i se potrivea.

  În liceu, mărturisește Bogdan la ”CineCOOL”, a mers la concursuri de poezii, unde a și fost premieat, chiar pentru versuri scrise de el. Tot în liceu, a mers și la un cerc de teatru.

  Descoperiți-l pe Bogdan Albulescu în interviul de mai jos.

  COMENTARII

  Irina Margareta Nistor, interviu de excepție cu marele actor Victor Rebengiuc, la Happy Channel

  acum 1 zile

  Irina Margareta Nistor, gazda ”CineCOOL” vă invită să urmăriți un interviu de excepție, realizat cu marele actor Victor Rebengiuc. În elegantul și fascinantul spațiu nou din TNB: Librarium, cei doi au depănat amintiri frumoase.

  Roxana Mihalcea - ”Crucile de la Săpânța”. O colecție de epitafuri din veselul cimitir maramureșean

  acum 1 zile

  În această ediție de ”PoveștiCOOL”, te invităm să faci cunoștință cu Roxana Mihalcea, autoarea cărții ”Crucile de la Săpânța”, o colecție ce adună sute de epitafuri lizibile de pe crucile din renumitul cimitir, intrat în patrimoniul UNESCO.

  Iată ce spune regizorul Erwin Simsensohn, despre piesa de teatru ”Cursa de șoareci”, tradusă de Irina Margareta Nistor

  acum 1 zile

  Echipa ”PoveștiCOOL” vă invită în culisele celei mai longevive piese de teatru din Anglia. ”Cursa de șoareci” a avut, recent, premiera și în România. După marea premieră de la Teatrul Național București, echipa Happy Channel a realizat o serie de interviuri cu actorii și cu regizorul piesei, Erwin Simsensohn.

  Cristina Ciobănașu îi ghicește viitorul lui Vlad. Ce i se va întâmpla?

  acum 2 zile

  Pe Cristina Ciobănașu ați văzut-o la Happy Channel în pielea Mirunei (în ”Când mama nu-i acasă” și ”O gărmadă de caramele”), sau în rolul Anei, din ”Fructul oprit”, difuzat de Antena 1 (serial ce va reveni din 29 august , cu...

  Premiile dansului contemporan. Premianții au primit trofee sub forma unor cărămizi scrise cu foiță de aur

  acum 2 zile

  Cum a fost la premere și cine și-a adjudecat premiile, aflați la emisiuna ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 14.30 (în reluare luni-vineri, de la 15.30 și luni-joi, după miezul nopții)

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Program TV

  Happy Channel

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »