• MIERCURI, 07 MARTIE 2018

  Olimpică la anatomie, Alina Grigore a ales Actoria, în detrimentul Medicinei

  Alina Grigore a fost invitata Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare weekend, de la 12.30, și în reluare, de luni până vineri, de la 15.30, și după miezul nopții, de luni până joi.

  Dacă în prima parte a interviului a povestit despre experiența Festivalului de Film de la Berlin, în această parte, Alina i-a făcut Irinei Margareta Nistor o serie de mărturisiri legate de primii ei pași în lumea actoriei. În platoul ”CineCOOL”, Alina Grigore a mărturisit că, pe la vârsta de trei ani, ea tot spunea că voia să se facă regizor. Cu toate astea, a dezvăluit că a vrut să se înscrie la Facultatea de Medicină.

  Pasiunea (pentru actorie, n.n.) a venit de mică. Am început cu teatrul de păpuși, dar... am vrut să dau la Medicină. Am fost și olimpică la anatomie. Nu a fost nimeni de acord din familie ca un copil olimpic la anatomie să facă actorie. Până la urmă, nu am mai dat la Medicină. Mama a început să mă încurajeze cu două săptămâni înainte de examenul la Actorie”, a mărturisit invitata Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”.

  Alina Grigore nu este singura din familie pasionată de actorie, căci și mama ei a intrat la Facultatea Actorie, dar a renunțat după ce l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț.

  La ultima probă eram convinsă că o să cad. L-am sunat pe tata, care era total împotrivă, și el m-a chemat la el acasă. Nu am să uit niciodată: am mers pe jos prin ploaie de la UNATC și am ajuns în trei ore la el. Am intrat dramatic... El a venit, mi-a zis așa: Măi, Alinuța, marea problemă e că noi toți vrem ca tu să pici, dar știm sigur că ai să iei, așa că stai liniltită, că ai să iei. Am luat examenul și toți au fost foarte fericiți și mândri de mine”.

  Despre ce propunere legislativă are pentru învățământ, dar și alte declarații poți afla din clipul de mai jos:

  COMENTARII

  Regizorul Erwin Simsensohn, despre piesa de teatru ”Cursa de șoareci”, tradusă de Irina Margareta Nistor

  acum 6 ore

  În România, piesa ”Cursa de șoareci” se joacă după o traducere realizată de Irina Margareta Nistor, gazda emisiunii ”CineCOOL”, de la Happy Channel.

  Interviu Lari Giorgescu, despre ”Cursa de șoareci”: ”Este o piesă de teatru care vă va relaxa”

  acum 6 ore

  Echipa ”PoveștiCOOL” vă invită în culisele celei mai longevive piese de teatru din Anglia. ”Cursa de șoareci” a avut, recent, premiera și în România, la Teatrul Național București.

  Vlad învață să ghicească în cărți. Iată ce i-au transmis acestea

  acum 23 ore

  Lecția de ghicit în cărțile de tarot a putut fi urmărită de telespectatori în cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 12.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și după miezul nopții, de luni până joi).

  Cimitirul Vesel, locul unde te plimbi cu zâmbetul pe buze printre morminte

  acum 1 zile

  În această ediție de ”PoveștiCOOL”, ai un interviu cu Roxana Mihalcea, autoarea cărții ”Crucile de la Săpânța”, o colecție ce adună sute de epitafuri lizibile de pe crucile din renumitul cimitir, intrat în patrimoniul UNESCO.

  Ileana Olteanu, despre ”Cursa de șoareci”: ”E o piesă la care pot veni de la copii de 8-9 ani, la adulți”

  acum 1 zile

  După piesa ”Cursa de șoareci”, Ileana Olteanu, cea care o interpretează pe Mollie Ralson, a acordat un interviu pentru emisiunea ”PoveștiCOOL”, care se difuzează la Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și de la 0.15 de luni până joi).

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »