• MIERCURI, 07 MARTIE 2018

  Olimpică la anatomie, Alina Grigore a ales Actoria, în detrimentul Medicinei

  Alina Grigore a fost invitata Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare weekend, de la 15.30, și în reluare, de luni până vineri, de la 15.30, și după miezul nopții, de luni până joi.

  Dacă în prima parte a interviului a povestit despre experiența Festivalului de Film de la Berlin, în această parte, Alina i-a făcut Irinei Margareta Nistor o serie de mărturisiri legate de primii ei pași în lumea actoriei. În platoul ”CineCOOL”, Alina Grigore a mărturisit că, pe la vârsta de trei ani, ea tot spunea că voia să se facă regizor. Cu toate astea, a dezvăluit că a vrut să se înscrie la Facultatea de Medicină.

  Pasiunea (pentru actorie, n.n.) a venit de mică. Am început cu teatrul de păpuși, dar... am vrut să dau la Medicină. Am fost și olimpică la anatomie. Nu a fost nimeni de acord din familie ca un copil olimpic la anatomie să facă actorie. Până la urmă, nu am mai dat la Medicină. Mama a început să mă încurajeze cu două săptămâni înainte de examenul la Actorie”, a mărturisit invitata Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”.

  Alina Grigore nu este singura din familie pasionată de actorie, căci și mama ei a intrat la Facultatea Actorie, dar a renunțat după ce l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț.

  La ultima probă eram convinsă că o să cad. L-am sunat pe tata, care era total împotrivă, și el m-a chemat la el acasă. Nu am să uit niciodată: am mers pe jos prin ploaie de la UNATC și am ajuns în trei ore la el. Am intrat dramatic... El a venit, mi-a zis așa: Măi, Alinuța, marea problemă e că noi toți vrem ca tu să pici, dar știm sigur că ai să iei, așa că stai liniltită, că ai să iei. Am luat examenul și toți au fost foarte fericiți și mândri de mine”.

  Despre ce propunere legislativă are pentru învățământ, dar și alte declarații poți afla din clipul de mai jos:

  COMENTARII

  Doina Ruști a scris prima ei poveste de... teamă. Era modul său de a-și depăși frica de atunci

  acum 7 ore

  Scriitoarea Doina Ruști, autoarea a numeroase romane multipremiate și traduse în mai multe limbi, este invitata cristinei Ciobănașu la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminicăm de la ora 15.30.

  Burger cu... somon, din chifle cu cărbune. La ”Don Apetit & Co” ai rețeta... plus o surpriză în bucătărie

  acum 10 ore

  Telespectatorii Happy Channel s-au obișnuit să îl vadă pe Vlad Gherman în rol de ajutor de bucătar sau chiar de bucătar, la ”Don Apetit & Co”, rubrica de gătit din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare de luni până joi, de la miezul nopții, și de luni până vineri, de la 15.30).

  Duminică, la CineCOOL. La ce visează tânărul actor Bogdan Iancu: “Lucrul pe care mi-l doresc nu ține de faimă,carieră"

  acum 3 zile

  La vârsta de patru ani a apărut pentru prima dată într-o reclamă, iar zece ani mai târziu a avut șansa să joace alături de Gérard Depardieu. Bogdan Iancu, unul dintre tinerii talentați care se remarcă din noua generație de actori autohtoni, este invitatul...

  Are 18 ani și deja a jucat alături de mari actori internaționali. Bogdan Iancu vine la ”CineCOOL”

  acum 3 zile

   Bogdan Iancu face parte din tânăra generație de actori. La doar 4 ani el a debutat în lumea filmului. Acum, are doar 18 și deja în CV-ul lui figurează colaborări la care alți actori încă mai visează.  Despre cum a fost la filmările...

  Sâmbătă, la ”PoveștiCOOL”, Rapha este cel care intră în bucătăria ”Don Apetit & Co”

  acum 3 zile

   La ”Don Apetit & Co”, rubrica de gătit din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, cel care stă la butoane în bucătărie nu este Vlad Gherman, așa cum v-ați obișnuit. Bunul lui prieten, Rapha, va avea rolul de gazdă, de data aceasta. Iar responsabil cu...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »