• MARTI, 26 DECEMBRIE 2017

  Constantin Florescu mărturisește, la emisiunea ”Întâlniri fericite”: ”Sunt un mare norocos”

  De-a lungul timpului, pe actorul Constantin Florescu l-ați văzut în piese de teatru, dar și în filme românești și străine, deopotrivă. ”Veni, vedi, fugi”, ”Comrade Detective” (SUA, (2017) , ”6,9 pe scara Richter”, ” The Miracle of Tekir” sunt doar câteva dintre filmele în care a jucat Constantin Florescu. Printre regizorii cu care a colaborar se nunără Nae Caranfil, Stere Gulea și Tudor Giurgiu.

  Invitat în emisiunea ”Întâlniri fericite”, realizată de Irina Margareta Nistor, actorul Constantin Florescu a mărturisit că este un om foarte norocos.

  ”Am jucat în facultete, din anul întâi. Apoi, am fostrat de personalitatea managerului de la Craiova, domnul Emil Boroghină, car emi-a făcut o ofertă fermă, de nerefuzat: și am plecat (n.r. să joc) la Craiova, după facultate”

  Din clipul de mai jos aflați mai multe despre actorul Constantin Florescu, atât din prezentarea făcută de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, cât și din poveștile spuse chiar de actor în interviul acordat Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”Întâlniri fericite”, emisiune difuzată de Happy Channel în fiecare joi și vineri, de la ora 12.30.

  COMENTARII

  23 aprilie, zi importantă pentru Turcia. La ”PoveștiCOOL” poți afla ce semnifică această zi

  acum 17 ore

   Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au dedicat Turciei această ediție a emisiunii ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel înfiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 și în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și de...

  Învață să gătești bucate turcești chiar de la bucătarul ambasadorului Turciei în România

  acum 18 ore

  În cadrul emisiunii "Povești COOL", Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman propun o incursiune în universul Turciei, la Centrul Cultural Yunus Emre.

  Află la ”PoveștiCOOL” ce poți învăța la Școala de Vară a Centrului Cultural turc Yunus Emre

  acum 19 ore

  La emisiunea ”PoveștiCOOL” (difuzată sâmbăta și duminica, de la ora 15.30), echipa Happy Channel a realizat un interviu cu Ambasadorul Turciei în România, dl Osman Koray Ertaș, dar și cu Tuna Balka, directorul Centrului Cultural Yunus Emre.

  Rețetă de lahmaciun (pizza turcească), așa cum se face la mama lui acasă, în Turcia

  acum 1 zile

  Asan Remzie este invitata lui Vlad Gherman la această ediție de ”Don Apetit & Co”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 15.30.

  Duminică, 22 aprilie, la Cine COOL. După 46 de ani de carieră, Vlad Rădescu face mărturisiri neașteptate: "Nu doream să mă fac actor"

  acum 3 zile

  Duminică (22 aprilie), de la ora 15:30, Irina Margareta Nistor îl are invitat la "Cine COOL" pe marele actor Vlad Rădescu. Și-a început cariera în lumea artistică încă din 1972, pe când se afla la facultate, la I.A.T.C. , la clasa prof. Sanda...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »