• MARTI, 26 DECEMBRIE 2017

  Constantin Florescu mărturisește, la emisiunea ”Întâlniri fericite”: ”Sunt un mare norocos”

  De-a lungul timpului, pe actorul Constantin Florescu l-ați văzut în piese de teatru, dar și în filme românești și străine, deopotrivă. ”Veni, vedi, fugi”, ”Comrade Detective” (SUA, (2017) , ”6,9 pe scara Richter”, ” The Miracle of Tekir” sunt doar câteva dintre filmele în care a jucat Constantin Florescu. Printre regizorii cu care a colaborar se nunără Nae Caranfil, Stere Gulea și Tudor Giurgiu.

  Invitat în emisiunea ”Întâlniri fericite”, realizată de Irina Margareta Nistor, actorul Constantin Florescu a mărturisit că este un om foarte norocos.

  ”Am jucat în facultete, din anul întâi. Apoi, am fostrat de personalitatea managerului de la Craiova, domnul Emil Boroghină, car emi-a făcut o ofertă fermă, de nerefuzat: și am plecat (n.r. să joc) la Craiova, după facultate”

  Din clipul de mai jos aflați mai multe despre actorul Constantin Florescu, atât din prezentarea făcută de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, cât și din poveștile spuse chiar de actor în interviul acordat Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”Întâlniri fericite”, emisiune difuzată de Happy Channel în fiecare joi și vineri, de la ora 12.30.

  COMENTARII

  Sâmbătă - 17 martie, la Povești COOL: Criss și Vlad te invită în culisele spectacolului "Cursă de șoareci"

  acum 1 zile

  Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le aduc telespectatorilor "Povești COOL", sâmbătă - 21 martie, de la ora 12.30, la Happy Channel. Printre materialele pe care le-au pregătit pentru prima zi din weekend se regăsește și celebra piesă de teatru "Cursă de...

  ”Incendii”, spectacolul ce dă o șansă tinerilor actori

  acum 2 zile

  Reporterul emisiunii ”PoveștiCool”, difuzată la Happy Channel sâmbătă și duminică, de la ora 12.30, a văzut spectacolul și a realizat un interviu cu doi dintre actorii din distribuțuie: Răzvan Enciu (în rolul lul Simon) și Denis Hanganu (în rolul lui Wahab).

  Răzvan Enciu, la Happy Channel: ”Regie se cheamă serviciul artistic pe care îl prestez”

  acum 3 zile

  Este actor, cântă și, mai nou, semnează și regia unui spectacol. El este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”.

  ”La drum cu tata”, un film pe care nu trebuie să-l ratați. Iată ce spun Irina Nistor și Răzvan Enciu despre peliculă

  acum 3 zile

  Răzvan a povestit la Happy Channel despre premiera filmului ”La drum cu tata”, la Munchen, Germania, dar și cum a primit acest rol ce l-a propulsat în lumea cinematografică.

  Răzvan Enciu povestește la Happy Channel cum își ”inventariază” filmele pe Facebook

  acum 3 zile

  La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor marchează un debut: este prima întâlnire la o emisiune tv cu tânărul și talentatul actor Răzvan Enciu (23 de ani), protagonistul din filmul ”La drum cu tata”. ” L-am descoperit la un film care mi-a...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »