• JOI, 09 AUGUST 2018

  De ce trebuie să vedeți spectacolul ”Incendii”? Interviu cu Răzvan Enciu și Denis Hanganu, la ”PoveștiCOOL”

   ”Incendii”, pus în scenă la teatrul Bulandra din Capitală, este un proiect inedit: toți cei implicați în realizarea lui sunt tineri actori talentați de la regie, la actori). Spectacolul pornește de la textul scris de Wajdi Mouawad și este o dramă trăită de oameni în timpul războiulul, o poveste despre ură și iubire, o poveste despre durere.  

  Reporterul emisiunii ”PoveștiCool”, difuzată la Happy Channel, a realizat un interviu cu doi dintre actorii din distribuțuie: Răzvan Enciu (în rolul lul Simon) și Denis Hanganu (în rolul lui Wahab).

  Veniți și vedeți spectacolul. Pentru că este bun, pentru că are niște probleme care sunt tot timpul de actualitate, pentru că este bine să ne amintim că nu suntem singuri”, a fost îndemnul lui Răzvan Enciu către telespectatorii Happy Channel.

  De ce aș recomanda publicului să vină la Teatrul Bulandra să vadă spectacolul Incendii: pentru că tot auzim că tinerii actori nu mai sunt așa cum erau odinioară, iar eu tind să contest asta. De aceea, recomand publicului să vină la teatru, să îi vadă și pe tinerii actori și să le dăm o șansă”, a completat Denis Hanganu în interviul acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”.

  COMENTARII

  Victor Rebengiuc, la ”CineCOOL”: ”Făceam muca asta de actor amator cu mare plăcere”

  acum 1 zile

  Invitat la ”CineCOOL”, marele actor Victor Rebengiuc a povestit la Happy Channel cum a ajuns el actor. A început din liceu, când mergea la cursuri de actorie și era... actor amator.

  Te-ai plictisit în casă? Ieși la film. ”PoveștiCOOL” îți recomandă "Tomb Raider (2018)"

  acum 1 zile

  ”Tomb Raider-Începutul” este cel mai nou film din seria aventurilor personajului Lara Croft. Spre deosebire de seriile trecute, de data aceasta, personajul principal nu mai este interpretat de frumoasa Angelina Jolie, ci de Alicia Vikander.  În noul film din...

  Irina Margareta Nistor, interviu de excepție cu marele actor Victor Rebengiuc, la Happy Channel

  acum 3 zile

  Irina Margareta Nistor, gazda ”CineCOOL” vă invită să urmăriți un interviu de excepție, realizat cu marele actor Victor Rebengiuc. În elegantul și fascinantul spațiu nou din TNB: Librarium, cei doi au depănat amintiri frumoase.

  Roxana Mihalcea - ”Crucile de la Săpânța”. O colecție de epitafuri din veselul cimitir maramureșean

  acum 3 zile

  În această ediție de ”PoveștiCOOL”, te invităm să faci cunoștință cu Roxana Mihalcea, autoarea cărții ”Crucile de la Săpânța”, o colecție ce adună sute de epitafuri lizibile de pe crucile din renumitul cimitir, intrat în patrimoniul UNESCO.

  Iată ce spune regizorul Erwin Simsensohn, despre piesa de teatru ”Cursa de șoareci”, tradusă de Irina Margareta Nistor

  acum 3 zile

  Echipa ”PoveștiCOOL” vă invită în culisele celei mai longevive piese de teatru din Anglia. ”Cursa de șoareci” a avut, recent, premiera și în România. După marea premieră de la Teatrul Național București, echipa Happy Channel a realizat o serie de interviuri cu actorii și cu regizorul piesei, Erwin Simsensohn.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Program TV

  Happy Channel

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »