• VINERI, 13 APRILIE 2018

  Despre detoxifierea din garderobă și relațiile ”toxice”, sâmbătă, la ”PoveștiCOOL”

  Sâmbătă, 14 aprilie, la emisiunea ”PoveștiCOOL”, veți afla de la Ela Crăciun cât de important este să ne facem o ”detoxifiere” în șifonier, dar și în relații. Detoxifierea nu înseamnă doar să respectăm un anumit regim alimentar, ci și să scăpăm de energiile negative, de lucrurile de prisos din viața noastră.

  Să renunțăm la hainele pe care nu le mai purtăm, să punem capăt acelor relații care ne sunt nocive, iată câteva dintre sfaturile Elei pe care le vei afla sâmbătă, 14 aprilie, la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare de luni până vineri, de la ora 15.30 și de luni până joi, după miezul nopții).

   "Cred că ar trebui să începem cu relațiile toxice și cu oamenii din jurul nostru, care nu ne mai fac bine și care ne aduc așa o energie negativă. Detoxul, sub toate formele lui, este benefic pentru noi.", a declarat Ela Crăciun la ”PoveștiCOOL”.

  COMENTARII

  Victor Rebengiuc, la ”CineCOOL”: ”Făceam muca asta de actor amator cu mare plăcere”

  acum 2 ore

  Invitat la ”CineCOOL”, marele actor Victor Rebengiuc a povestit la Happy Channel cum a ajuns el actor. A început din liceu, când mergea la cursuri de actorie și era... actor amator.

  Te-ai plictisit în casă? Ieși la film. ”PoveștiCOOL” îți recomandă "Tomb Raider (2018)"

  acum 4 ore

  ”Tomb Raider-Începutul” este cel mai nou film din seria aventurilor personajului Lara Croft. Spre deosebire de seriile trecute, de data aceasta, personajul principal nu mai este interpretat de frumoasa Angelina Jolie, ci de Alicia Vikander.  În noul film din...

  Irina Margareta Nistor, interviu de excepție cu marele actor Victor Rebengiuc, la Happy Channel

  acum 1 zile

  Irina Margareta Nistor, gazda ”CineCOOL” vă invită să urmăriți un interviu de excepție, realizat cu marele actor Victor Rebengiuc. În elegantul și fascinantul spațiu nou din TNB: Librarium, cei doi au depănat amintiri frumoase.

  Roxana Mihalcea - ”Crucile de la Săpânța”. O colecție de epitafuri din veselul cimitir maramureșean

  acum 2 zile

  În această ediție de ”PoveștiCOOL”, te invităm să faci cunoștință cu Roxana Mihalcea, autoarea cărții ”Crucile de la Săpânța”, o colecție ce adună sute de epitafuri lizibile de pe crucile din renumitul cimitir, intrat în patrimoniul UNESCO.

  Iată ce spune regizorul Erwin Simsensohn, despre piesa de teatru ”Cursa de șoareci”, tradusă de Irina Margareta Nistor

  acum 2 zile

  Echipa ”PoveștiCOOL” vă invită în culisele celei mai longevive piese de teatru din Anglia. ”Cursa de șoareci” a avut, recent, premiera și în România. După marea premieră de la Teatrul Național București, echipa Happy Channel a realizat o serie de interviuri cu actorii și cu regizorul piesei, Erwin Simsensohn.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Program TV

  Happy Channel

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »