• LUNI, 02 IULIE 2018

  Dmitri Aryupin: ”Mi-aș dori foarte tare să revenim, pentru că mai avem să vă arătăm multe spectacole”

  Unul dintre spectacolele impresionante pe care spectatorii le-au putut urmări pe scena Teatrului Tony Bulandra, din Târgoviște, este ”Jucăriile lui Bertrand”. Spectacolul rusesc, plin de simbol, ce poartă semnărtura regizorului Dmitri Aryupin, a fost prezentat în cadrul festivalului de teatru ”Babel FEST”.

  La ”PoveștiCOOL”, despre acest spectacol al teatrului ”blackSKYwhite”, din Rusia, a vorbit chiar regizorul, Dmitri Aryupin.

  Mi-aș dori foarte tare să revenim aici, pe scenă, și cu alte ocazii, pentru că mai avem să vă arătăm multe spectacole. Sergeant Bertrand chiar este un personaj real. Chiar există”, a mărturisit regizorul rus Dmitri Aryupin la „PoveștiCOOL”, emisiunea difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 14.30.

  Urmăriți interviul integral în clipul de mai jos.

  COMENTARII

  Duminică, 15 iulie, la ”CineCOOL” vine actrița Rodica Lazăr

  acum 6 zile

  Cum a ajuns Rodica Lazăr la actorie, care este povestea sa, aflați duminică, 15 iulie, de la ora 14.30, la Happy Channel, la ”CineCOOL”.

  Sâmbătă, 14 iulie, emisiunea ”PoveștiCOOL” îți aduce distracție pentru întreaga familie

  acum 6 zile

  Ce spune medicul stomatolog despre prevenire, aflați sâmbătă, 14 iule, de la ora 14.30, numai la emisiunea „PoveștiCOOL”, de la Happy Channel.

  Ioana Pavelescu, la ”CineCOOL”: ”Am filmat șase ore, la -35 de grade și mi-a turnat sânge de la abator... Sergiu Nicolaescu nu folosea sânge fals”

  acum 7 zile

  Cum rolul din „Osânda” a fost cel care i-a adus recunoaștere, Irina Margareta Nistor a dorit să afle de la Ioana Pavelescu mai multe povește despre realizarea acestui film, ce poartă semnătura inconfundabilului Sergiu Nicolaescu.

  Doru Trăscău mărturisește la ”PoveștiCOOL”: copiii săi au un cuvânt greu de spus în ceea ce privește activitatea lui muzicală

  acum 7 zile

  În prima parte a interviului acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”, Doru Trăscău, vocalistul trupei The Mono Jacks, ne-a vorbit despre muzică, despre cum a renunțat la un serviciu stabil pentru a se dedica pasiunii sale. De data aceasta, el ne-a vorbit despre familie și roul său de părinte.

  Criss și Vlad vă recomandă un film pentru cei mici, dar și pe placul adulților

  acum 7 zile

  ”Hotel Transylvania 3” este pelicula pe care Criss și Vlad o recomandă la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel în fiecare weekend.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »