• MIERCURI, 13 IUNIE 2018

  ”Este uimitor că oamenii de aici sunt atât de prietenoși”, spune Pierce Brown despre români

  Echipa emisiunii ”PoveștiCOOL” a realizat un super-interviu cu scriitorul Pierce Brown, autorul best sellerului ”Furia Roșie”, după care s-a făcut și un film.

  Aflat prima oară în România, pentru lansarea volulumului ”Furia Aurie”, scriitorul a mărturisit că știe destul de multe lucruri despre țara noastră:

  Sunt pentru prima oară în România, dar am citit atât de multe despre ea, în copilărie. Mai întâi, tot felul de legende, iar apoi, politică. Este uimitor că oamenii de aici sunt atât de prietenoși. Am îmbrățișat aici mai mulți oameni decât în orice altă țară și cred că asta spune multe depsre români. Ador mâncarea de aici și oamenii și astea sunt motive pentru care revin în anumite locuri”, a declarat Pierce Brown la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, 15.30, și luni-joi, după miezul nopții).

  În clipul de mai jos aveți întregul interviu cu scriitorul Pierce Brown.


  Pierce Brown s-a născut în 1988. De la 18 ani, a scris 6 cărți fantasy și de ficțiune istorică, care i-au fost respinse de nu mai puțin de 120 de agenți literari. La 22 de ani a început să scrie „Furia Roșie” („Red Rising”), pe care a terminat-o în numai două luni și, la început, a avut soarta manuscriselor anterioare. În 2013, prestigioasa editură Random House a cumpărat drepturile de publicare ale romanului, care a văzut lumina tiparului în 2014: în mai puțin de doi ani, cartea a fost tradusă în peste 25 de limbi.

  În februarie 2014, Universal Pictures a achiziționat drepturile de ecranizare pentru „Furia Roșie” în urma unei licitații care a depășit suma de 1 milion de dolari. Urmarea cărții, „Golden Son” („Furia Aurie”), a apărut în anul 2015 și a ajuns pe locul 6 pe lista de bestselleruri The New York Times.

  În 2016, al treilea volum al trilogiei, „Morning Star” („Furia Dimineții”), a ajuns pe locul 1 în lista de bestselleruri din The New York Times și pe locul 1 în lista de bestselleruri din USA Today. În 2017, Pierce împreună cu Rik Hoskin a scris acțiunea și dialogurile pentru o serie BD intitulată „Red Rising: Sons of Ares”, ilustrată de Eli Powell, care este un prequel la „Furia Roșie”. Dynamite Entertainment a publicat până acum 6 numere din serie.

  În 2018, Pierce a publicat primul roman dintr-o nouă trilogie care continuă evenimentele din cea anterioară – „Iron Gold”.

  COMENTARII

  Două filme pe care nu trebuie să le ratați luna aceasta. Despre ele, la ”PoveștiCOOL”

  acum 16 ore

  ”Ce filme mai rulează în perioada asta?”, poate se întreabă mulți dintre voi. Ei bine, pentru cei care iubesc filmul, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au două recomandări, pelicule despre care cei doi vorbesc la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de...

  Vlad Logigan, la „CineCOOL”: ”M-au anunțat cu foarte puține zile înainte că nu veam buget foarte mare”

  acum 16 ore

  La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor aduce o nouă poveste cool. Pe cea a actorului Vlad Logigan, protagonistul din ”Nuntă în Basarabia”. ”Ești unul dintre cei mai înduioșători din povesta asta”, este mărturisirea pe care Irina Margareta...

  Vlad Logigan, la ”CineCOOL”: ”Eram uimit că poți merge într-o sală unde televizorul era așa de mare”

  acum 1 zile

  La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor aduce o nouă poveste cool. Pe cea a actorului Vlad Logigan.

  Mihai Călin, actorul din ”Fructul Oprit”, mărturisește la Happy Channel: ”Parcă bărbații au mai multe drepturi decât femeile”

  acum 2 zile

  Invitat la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30, actorul Mihai Călin a vorbit despre ce a însemnat pentru el rolul psihologului Mircea, din serialul ”Fructul Oprit”.

  Care a fost cea mai grea secvență pentru Ana Crețu, alias Cami, din Fructul Oprit

  acum 2 zile

  La ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu și Ana Crețu au povestit despre iubire, despre culisele filmărilor la serialul „Fructul Oprit”, în care joacă amândouă.  La emisiunea difuzată de postul Happy Channel în fiecaere sâmbătă și...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »