• JOI, 14 DECEMBRIE 2017

  Maratonului filmelor de Crăciun: ”Un cadou de Crăciun” și ”Crăciun în Palm Springs”

  La emisiunea ”Happy Night”, Vlad Gherman și Rapha vă prezintă producțiile pe care le puteți urmări la Happy Channel în această perioadă, în cadrul maratonului filmelor de Crăciun.

  ”Un cadou de Crăciun”, 16 decembrie, ora 18.00. Doi părinți singuri se luptă pentru un pui de Labrador. Fiecare vrea să i-l dea copilului său de Crăciun. Doar că amândoi ajung să se îndrăgostească unul de celălalt. Jack îi face fiului său cadou un cățel, doar că, în timp ce îl plimba, cățelul fuge. Iar câinele ajunge într-un adăpost pentru animalele fără stăpân. De aici, el este adoptat de Maggie, pentru a-l face cadou fiului ei. În tot acest timp, Jack și fiul lui își tot caută câinele pierdut. Maggie află că patrupedul adoptat avea, de fapt, stăpâni, așa că face tot posibilul să îl înapoieze. Câinele se atașează de Maggie și de fiul ei. De aici pornesc încurcăturile.
  Un film cu Chandra West, Antonio Cupo, Tiera Skovbye, Olivia Burgin.

  Un alt film din cadrul maratonului de Crăciun al postului Happy Channel despre care vorbesc Vlad și Rapha este ”Crăciun în Palm Springs”, difuzat pe 17 decembrie, de la ora 16.00. Filmul aduce pe micile ecrane povestea unor frați care visează să-și vadă din nou părinții împreună. Ei fac tot ce le stă în putință pentru ca aceștia să se reîntâlnească în Palm Springs.

  Mai multe detalii despre cele două filme aflați din clipul de mai jos.

  COMENTARII

  Tânărul actor Anghel Damian vrobește la ”CineCOOL” despre experiența lui de membru al juriului la DaKino

  acum 3 ore

  Despre rolul de membru al judiului, Anghel a povestit pe larg la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 15.30.

  Mihai Margineanu, despre poveștile care îl inspiră: ”Din păcate, Caragiale este contemporan!”

  acum 4 ore

  La emisiunea ”PoveștiCOOL”, ai un interviui de excepție cu Mihai Mărgineanu, care are un dublu rol în spectacolul ”D-ale carnavalului”: este atât actor, cât și cel care a compus muzica.

  Din acest weekend, emisiunea ”PoveștiCOOL” se va difuza pe un alt tronson orar

  acum 7 ore

  De sâmbătă, 24 martie, emisiunea “Povești COOL” se va difuza de la o altă oră. Locul și zilele întâlnirii cu ”Poveștile Cool” vor rămâne aceleași: la postul de televiziune Happy Channel, sâmbătă și duminică (iar reluările vor fi tot în cursul săptămânii).

  Anghel Damian, despre primul său scenariu de animație: ”Am scris un lung metraj de animație, pe care îl va face mama mea”

  acum 7 ore

  Invitat la ”CineCOOL”, rubrică realizată de Irina Margareta Nistor în cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, Anghel Damian a povestit și despre filmul ce-i poartă semnătura regizorală. ”Michelangelo”.

  Anghel Damian: ”Mă vedeam, mai degrabă, sportiv de performanță decât orice altceva în cinematografie sau teatru”

  acum 10 ore

  Fiul cineaștilor Anca și Laurențiu Damian, invitatul Irinei Margareta Nistor a mărturisit că decizia lui de a urma o carieră artistică a venit destul de târziu, deși el a crescut în lumea cinematografiei.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »