• MARTI, 19 DECEMBRIE 2017

  În seara de Crăciun, la Happy Channel ai un super film cu protagonista din ”Dirty Dancing”

  La emisiunea Happy Night, ce se difuzează, în această perioadă, la Happy Channel, de la miezul nopții, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vă prezintă două dintre producțiile pe care le veți putea urmări în cadrul maratonului filmelor de Crăciun.

  ”Drumul spre nuntă” o aduce pe micile ecrane pe protagoniste celebrei pelicule ”Dirty Dancing”, Jennifer Grey. Filmul se va difuza chiar în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, de la ora 20.00 (și în reluare pe 27 decembrie, de la ora 16.00).

  Acțiunea se învârte în jujul unei fotografe de nuntă , Claire Jameson, interpretată de Jennifer Grey. Din cauza vremii, aceasta este în pericol să nu mai poată ajunge la propria-i nuntă, care urmeaza să aibă loc în luxoasa stațiune montană Aspen, din Colorado. Ea nu mai găsește niciun avion și nicio mașină de închiriat cu care să poată ajunge la propria nuntă. Așa că face autostopul.

  Un Crăciun dulce” este cel de-al doilea film prezentat de Criss și Vlad la emisiunea Happy Night. Producția va fi difuzată la postul Happy Channel joi, 20 decembrie, de la ora 20.00.

  Rivalitatea dintre două profesoare ajunge la un alt nivel. În perioada Crăciunului, cele două se înscriu la un concurs culinar și fiecare crede că merită să câștige. Însă, ele nu se luptă doar pentru a câștiga respectivul concurs, ci și pentru a atrage toată atenția unui tătic singur și… sexy.
  Un film cu Erin Krakow, David Haydn-Jones, Miranda Frigon.

  Foto: imdb.com

  COMENTARII

  Tânărul actor Anghel Damian vrobește la ”CineCOOL” despre experiența lui de membru al juriului la DaKino

  acum 3 ore

  Despre rolul de membru al judiului, Anghel a povestit pe larg la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 15.30.

  Mihai Margineanu, despre poveștile care îl inspiră: ”Din păcate, Caragiale este contemporan!”

  acum 5 ore

  La emisiunea ”PoveștiCOOL”, ai un interviui de excepție cu Mihai Mărgineanu, care are un dublu rol în spectacolul ”D-ale carnavalului”: este atât actor, cât și cel care a compus muzica.

  Din acest weekend, emisiunea ”PoveștiCOOL” se va difuza pe un alt tronson orar

  acum 7 ore

  De sâmbătă, 24 martie, emisiunea “Povești COOL” se va difuza de la o altă oră. Locul și zilele întâlnirii cu ”Poveștile Cool” vor rămâne aceleași: la postul de televiziune Happy Channel, sâmbătă și duminică (iar reluările vor fi tot în cursul săptămânii).

  Anghel Damian, despre primul său scenariu de animație: ”Am scris un lung metraj de animație, pe care îl va face mama mea”

  acum 8 ore

  Invitat la ”CineCOOL”, rubrică realizată de Irina Margareta Nistor în cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, Anghel Damian a povestit și despre filmul ce-i poartă semnătura regizorală. ”Michelangelo”.

  Anghel Damian: ”Mă vedeam, mai degrabă, sportiv de performanță decât orice altceva în cinematografie sau teatru”

  acum 10 ore

  Fiul cineaștilor Anca și Laurențiu Damian, invitatul Irinei Margareta Nistor a mărturisit că decizia lui de a urma o carieră artistică a venit destul de târziu, deși el a crescut în lumea cinematografiei.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »