• MIERCURI, 20 DECEMBRIE 2017

  Ce filme puteți urmări la cinema, dar și la Happy Channel, în această perioadă

  La ”Happy Night”, emisiunea difuzată de postul Happy Channel, de luni până vineri, de la miezul nopții, Irina Margareta Nistor face o trecere în revistă a filmelor pe care le poți urmări la cinema până la finele anului. Care sunt acestea, poți afla din clipul de mai jos.

  Iar în partea a doua a emisiunii, Criss și Vlad îi spun ce poți urmări la Happy Channel în cadrul maratonului filmelor de Crăcuiun.

  Primul film de Crăciun despre care vorbesc Cris și Vlad este ”Ai grijă ce-ți dorești de Crăciun”, ce va fi difuzat la Happy Channel pe 21 decembrie, de la ora 22.00. Despre Sophie, personajul principal, toți din jur spun că are o carieră de invidiat și o familie fericită. Însă, din punctul ei de vedere, este o avocată mediocră și mamă a trei copii. Toată treaba pe care o are atât acasă, cât și la serviciu o face să se simtă depășită de situație. Așa ajunge să se întrebe cum ar fi arătat viața ei dacă se dedica exclusiv carierei și nu se mai căsătorea și nu mai avea copii. Iar răspunsul urmează să-l primească mai devreme decât se așteaptă.

  ”Cabana de Crăciun” este cel de-al doilea film pe care Criss și Vlad îl prezintă. Difuzat pe 23 decembrie, de la ora 22.00, filmul spune o poveste impresionantă despre familie, credință, iubire și, mai ales, despre puterea magică a Crăciunului. Acțiunea se învârte în jurul unei tinere care iubește natura și libertatea. Ea lucrează în domeniul restaurărilor și este pe cale să se mătrite cu un bărbat care este exact opuslul ei. Tânăra are o relație specială cu bunicul ei patern, care tocmai a suferit o operație grea la inimă. Depănând amintiri cu el, acesta își exprimă o ultimă dorință: să ajungă să mai ajungă în cabana în care, an de an, familia întreagă se strângea pentru a petrece Crăciunul.

  Mai multe detalii, dar și imagini din aceste filme puteți urmări în clipul de mai jos.

  COMENTARII

  Tânărul actor Anghel Damian vrobește la ”CineCOOL” despre experiența lui de membru al juriului la DaKino

  acum 3 ore

  Despre rolul de membru al judiului, Anghel a povestit pe larg la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 15.30.

  Mihai Margineanu, despre poveștile care îl inspiră: ”Din păcate, Caragiale este contemporan!”

  acum 4 ore

  La emisiunea ”PoveștiCOOL”, ai un interviui de excepție cu Mihai Mărgineanu, care are un dublu rol în spectacolul ”D-ale carnavalului”: este atât actor, cât și cel care a compus muzica.

  Din acest weekend, emisiunea ”PoveștiCOOL” se va difuza pe un alt tronson orar

  acum 7 ore

  De sâmbătă, 24 martie, emisiunea “Povești COOL” se va difuza de la o altă oră. Locul și zilele întâlnirii cu ”Poveștile Cool” vor rămâne aceleași: la postul de televiziune Happy Channel, sâmbătă și duminică (iar reluările vor fi tot în cursul săptămânii).

  Anghel Damian, despre primul său scenariu de animație: ”Am scris un lung metraj de animație, pe care îl va face mama mea”

  acum 7 ore

  Invitat la ”CineCOOL”, rubrică realizată de Irina Margareta Nistor în cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, Anghel Damian a povestit și despre filmul ce-i poartă semnătura regizorală. ”Michelangelo”.

  Anghel Damian: ”Mă vedeam, mai degrabă, sportiv de performanță decât orice altceva în cinematografie sau teatru”

  acum 10 ore

  Fiul cineaștilor Anca și Laurențiu Damian, invitatul Irinei Margareta Nistor a mărturisit că decizia lui de a urma o carieră artistică a venit destul de târziu, deși el a crescut în lumea cinematografiei.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »