• VINERI, 27 OCTOMBRIE 2017

  La doar 17 ani, l-a avut ca partener de film pe Ștefan Iordache. Interviu de excepție cu Ana Ularu

  La ”Întâlniri fericite”, Irina Margareta Nistor are o invitată de nota 20! Este vorba despre frumoasa și celbra actriță Ana Ularu. Ea și-a început cariera de încă de la vârsta de nouă ani și a debutat pe micile ecrane în două coproducții româno-franceze "Meuetres par procuration" și "Passion mortelle".

  La doar 17 ani, Ana a avut rolul principal în filmul românesc ”Lolita”, în care a jucat alaturi de marele Ștefan Iordache. Ana Ularu a colaborat cu mari regzori din întreaga lume, printre care și Francis Ford Coppola. Iar ca parteneri pe platoul de filmare i-a avut, de-a lungul timpului, pe Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, dar și  pe Tom Hanks.

  Cu o așa carte de vizită impresionantă, Ana nu mai are nevoie de nicio prezentare, așa că vă invităm să urmăriți interviul de mai jos, pe care actrița l-a acordat emisiunii ”Întâlniri fericite”, difuzată joia și vinerea, de la 12.30, la Happy Channel.

  COMENTARII

  Despre marele actor Vlad Rădescu, la ”PoveștiCOOL”

  acum 20 ore

  La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Criss și Vlad vi-l prezintă pe marele actor Vlad Rădescu. Este remarcat de regizorul Gheorghe Vitanidis, încă din primul an de facultate care-i încredinţează rolul principal în filmul " Ciprian Porumbescu ",...

  Moment inedit cu Vlad Gherman, la emisiunea ”PoveștiCOOL”. Cine i-a furat șosetele?

  acum 22 ore

  Vlad Gherman a venit supărat foc la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, de la ora 15.30, și luni-joi, de la miezul nopții).

  Ați auzit despre ființele care mănâncă șosete? Vlad Gherman vă face cunoștință cu aceste... personaje

  acum 1 zile

  Vlad a vorbit la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, 15.30 și luni-joi, de la miezul nopții) despre... ”mâncătorii de șosete”.

  Ce filme puteți vedea în cinematografe? Iată una dintre premierele lunii mai

  acum 1 zile

  Ce filme puteți vedea în cinematografe? La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu vă prezintă una dintre premierele lunii mai de pe marele ecran. Este vorba despre comedia ”I feel pretty” (tradus ”Hai că sunt de belea!”).

  23 aprilie, zi importantă pentru Turcia. La ”PoveștiCOOL” poți afla ce semnifică această zi

  acum 2 zile

   Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au dedicat Turciei această ediție a emisiunii ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel înfiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 și în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și de...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »