• LUNI, 12 FEBRUARIE 2018

  De ce sărbătorim Ziua Îndrăgostiților? Iată care este adevărata legendă a Sfântului Valentin

  Pe 14 februarie, îndrăgostiții din lumea întreagă își sărbătoresc iubirea. Este, oficial, ziua iubirii, Ziua Îndrăgostiților, ziua Sfântului Valentin.

  Dar, de ce sărbărtorim noi această zi? Cine este acest Sfânt? Criss și Vlad, îndrăgostiții de la Happy Channel, au vrut și ei să afle care este adevărarta legendă a Sfântului Valentin. Așa că s-au documentat și au spus tot ce au aflat în cadrul emisiunii ”Povești COOL”, ce se difuzează la Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 15.30.

  Eu știu că a fost un preot care a fost martirizat”, a mărturisit Criss.

  Așa-i. Sunt mai multe legende, de fapt. Cea mai cunoscută spune că Valentin a fost un preot care a trăit pein secolul dou, după Hristos, care oficia în secret căsătorii între bărbați și femei: la vremea aceea, căsătoria fusese interzisă prin lege”, a început Vlad să povestească.

  Sfântul Valentin este descoperit și întemnițat. Aici, el se îndrăgostește de fiica temnicerului, care era oarbă. Pentru că el avea și puteri vindecătoare, Valentin îi redă acesteia vederea. 

  Continuarea poveștii, în clipul de mai jos.

  COMENTARII

  Victor Rebengiuc, la ”CineCOOL”: ”Făceam muca asta de actor amator cu mare plăcere”

  acum 2 zile

  Invitat la ”CineCOOL”, marele actor Victor Rebengiuc a povestit la Happy Channel cum a ajuns el actor. A început din liceu, când mergea la cursuri de actorie și era... actor amator.

  Te-ai plictisit în casă? Ieși la film. ”PoveștiCOOL” îți recomandă "Tomb Raider (2018)"

  acum 2 zile

  ”Tomb Raider-Începutul” este cel mai nou film din seria aventurilor personajului Lara Croft. Spre deosebire de seriile trecute, de data aceasta, personajul principal nu mai este interpretat de frumoasa Angelina Jolie, ci de Alicia Vikander.  În noul film din...

  Irina Margareta Nistor, interviu de excepție cu marele actor Victor Rebengiuc, la Happy Channel

  acum 4 zile

  Irina Margareta Nistor, gazda ”CineCOOL” vă invită să urmăriți un interviu de excepție, realizat cu marele actor Victor Rebengiuc. În elegantul și fascinantul spațiu nou din TNB: Librarium, cei doi au depănat amintiri frumoase.

  Roxana Mihalcea - ”Crucile de la Săpânța”. O colecție de epitafuri din veselul cimitir maramureșean

  acum 4 zile

  În această ediție de ”PoveștiCOOL”, te invităm să faci cunoștință cu Roxana Mihalcea, autoarea cărții ”Crucile de la Săpânța”, o colecție ce adună sute de epitafuri lizibile de pe crucile din renumitul cimitir, intrat în patrimoniul UNESCO.

  Iată ce spune regizorul Erwin Simsensohn, despre piesa de teatru ”Cursa de șoareci”, tradusă de Irina Margareta Nistor

  acum 4 zile

  Echipa ”PoveștiCOOL” vă invită în culisele celei mai longevive piese de teatru din Anglia. ”Cursa de șoareci” a avut, recent, premiera și în România. După marea premieră de la Teatrul Național București, echipa Happy Channel a realizat o serie de interviuri cu actorii și cu regizorul piesei, Erwin Simsensohn.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Program TV

  Happy Channel

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »