• JOI, 14 DECEMBRIE 2017

  Maratonul filmelor de Crăciun: Criss și Vlad vă prezintă două comedii spumoase

  La emisiunea ”Happy Night”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman continuă să vă prezinte producțiile pe care le puteți urmări la Happy Channel în această perioadă, în cadrul maratonului filmelor de Crăciun.

  Duminică, 17 decembrie, de la ora 18.00, fiți martorii unui sărut neobișnuit…. Micuțul Justin trage cu ochiul în camera părinților și o vede pe mama lui în ipostaze tandre cu nimeni altul decât Moș Crăciun. Copilul este convins că motivul certurilor din familia sa este faptul că mama lui l-a pupat pe Moş Crăciun și încearcă să se răzbune pe acesta. Cum se termină acest ”război”, aflați pe 17 decembrie, de la 18.00, în ”Mama l-a pupat pe Moș Crăciun”.


  Și tot duminică, de la ora 22.00, aveți întâlnire cu frumoasa Denise Richards, în comedia romantică ”Reuniune de Crăciun”. Amy, o femeie de afaceri de succes, are parte, de Crăciun, de o surpriză de proporții. Este vorba despre o moștenire lăsată de o mătușă pe care nu o mai văzuse de multă vreme. Femeia i-a lăsat jumătate din acțiunile unei cofetării. Surpriza cea mare este că, prin testamentul ei, mătușa a lăsat cealaltă jumătate lui Jack, numeni altul decât iubitul din tinerețe al lui Amy. Cum vor reacționa cei doi?
  Un film cu Denise Richards, Patrick Muldoon, Catherine Hicks.

  Mai multe detalii despre cele două filme aflați din clipul de mai jos.

  COMENTARII

  Tânărul actor Anghel Damian vrobește la ”CineCOOL” despre experiența lui de membru al juriului la DaKino

  acum 3 ore

  Despre rolul de membru al judiului, Anghel a povestit pe larg la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 15.30.

  Mihai Margineanu, despre poveștile care îl inspiră: ”Din păcate, Caragiale este contemporan!”

  acum 5 ore

  La emisiunea ”PoveștiCOOL”, ai un interviui de excepție cu Mihai Mărgineanu, care are un dublu rol în spectacolul ”D-ale carnavalului”: este atât actor, cât și cel care a compus muzica.

  Din acest weekend, emisiunea ”PoveștiCOOL” se va difuza pe un alt tronson orar

  acum 7 ore

  De sâmbătă, 24 martie, emisiunea “Povești COOL” se va difuza de la o altă oră. Locul și zilele întâlnirii cu ”Poveștile Cool” vor rămâne aceleași: la postul de televiziune Happy Channel, sâmbătă și duminică (iar reluările vor fi tot în cursul săptămânii).

  Anghel Damian, despre primul său scenariu de animație: ”Am scris un lung metraj de animație, pe care îl va face mama mea”

  acum 8 ore

  Invitat la ”CineCOOL”, rubrică realizată de Irina Margareta Nistor în cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, Anghel Damian a povestit și despre filmul ce-i poartă semnătura regizorală. ”Michelangelo”.

  Anghel Damian: ”Mă vedeam, mai degrabă, sportiv de performanță decât orice altceva în cinematografie sau teatru”

  acum 10 ore

  Fiul cineaștilor Anca și Laurențiu Damian, invitatul Irinei Margareta Nistor a mărturisit că decizia lui de a urma o carieră artistică a venit destul de târziu, deși el a crescut în lumea cinematografiei.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »