• VINERI, 02 MARTIE 2018

  Mărturisiri despre “cea mai intensă experiență”. Actrița Alina Grigore, interviu în exclusivitate la Happy Channel

   Cunoscută actriță de teatru și de film - Alina Grigore este invitata Irinei Nistor la “CineCOOL”, ediția care se va difuza în cadrul emisiunii “Povești COOL”, în această duminică , de la ora 12.30, la Happy Channel.

  A jucat în seriale tv, a urcat pe scena teatrului, iar anul trecut a fost nominalizată la categoria ”cea mai bună actriţă în rol principal”, la Premiile Gopo, pentru rolul din lungmetrajul ”Ilegitim”, de Adrian Sitaru. Invitată la “CineCOOL”, rubrică prezentată de Irina Margareta Nistor, de la “PoveștiCOOL”, din această sâmbătă de la ora 12.30, Alina a povestit că pregătirile pentru ”Ilegitim” au început cu un an înainte.

  A fost cea mai intensă experiență a mea în industrie(…)De fapt, a început ca un proiect de cercetare. Îmi doream foarte mult să văd prin acest tip de abordare, prin care noi mai întâi dezvoltam personajul , după care începeam să scriem textul, ce se poate întâmpla.”, i-a mărturisit Alina criticului de film Irina Nistor.

  Tânăra a vorbit și despre unul dintre profesorii esențiali din cariera ei, Adrian Titieni (marele actor putând fi urmărit de telespectatorii Antenei 1, miercurea, de la ora 20.00, în serialul “Fructul oprit”). “Adrian Titieni este cel care mi-a explicat foarte bine analiza procesului scenic. El a fost profesorul meu la actorie patru ani de zile”.

  Tot la “CineCOOL”, Alina a dezvăluit că a vrut să se înscrie la Medicină, însă în cele din urmă, pasiunea pentru actorie a învins. Aceasta a făcut și dezvăluiri ce țin de planul personal.

  “Îmi doresc ca relația de amor în care sunt în acest moment, este relația pe care o văd mergând mai departe, să se încheie cu tot ce ar trebui să aibă o relație frumoasă. De la casă până la copii. Adică, să nu se încheie.”

  Întregul interviu poate fi urmărit, duminică, de la ora 12.30, la Happy Channel! Fiecare ediție “Povești COOL” le poate aduce telespectatorilor numeroase premii, în cadrul concursurilor desfășurate săptămânal pe pagina de facebook Happy Channel.

  COMENTARII

  Regizorul Erwin Simsensohn, despre piesa de teatru ”Cursa de șoareci”, tradusă de Irina Margareta Nistor

  acum 6 ore

  În România, piesa ”Cursa de șoareci” se joacă după o traducere realizată de Irina Margareta Nistor, gazda emisiunii ”CineCOOL”, de la Happy Channel.

  Interviu Lari Giorgescu, despre ”Cursa de șoareci”: ”Este o piesă de teatru care vă va relaxa”

  acum 6 ore

  Echipa ”PoveștiCOOL” vă invită în culisele celei mai longevive piese de teatru din Anglia. ”Cursa de șoareci” a avut, recent, premiera și în România, la Teatrul Național București.

  Vlad învață să ghicească în cărți. Iată ce i-au transmis acestea

  acum 23 ore

  Lecția de ghicit în cărțile de tarot a putut fi urmărită de telespectatori în cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 12.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și după miezul nopții, de luni până joi).

  Cimitirul Vesel, locul unde te plimbi cu zâmbetul pe buze printre morminte

  acum 1 zile

  În această ediție de ”PoveștiCOOL”, ai un interviu cu Roxana Mihalcea, autoarea cărții ”Crucile de la Săpânța”, o colecție ce adună sute de epitafuri lizibile de pe crucile din renumitul cimitir, intrat în patrimoniul UNESCO.

  Ileana Olteanu, despre ”Cursa de șoareci”: ”E o piesă la care pot veni de la copii de 8-9 ani, la adulți”

  acum 1 zile

  După piesa ”Cursa de șoareci”, Ileana Olteanu, cea care o interpretează pe Mollie Ralson, a acordat un interviu pentru emisiunea ”PoveștiCOOL”, care se difuzează la Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și de la 0.15 de luni până joi).

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »