• VINERI, 02 MARTIE 2018

  Mărturisiri despre “cea mai intensă experiență”. Actrița Alina Grigore, interviu în exclusivitate la Happy Channel

   Cunoscută actriță de teatru și de film - Alina Grigore este invitata Irinei Nistor la “CineCOOL”, ediția din cadrul emisiunii “Povești COOL”, difuzată sâmbăta și duminica , de la ora 15.30, la Happy Channel.

  A jucat în seriale tv, a urcat pe scena teatrului, iar anul trecut a fost nominalizată la categoria ”cea mai bună actriţă în rol principal”, la Premiile Gopo, pentru rolul din lungmetrajul ”Ilegitim”, de Adrian Sitaru. Invitată la “CineCOOL”, rubrică prezentată de Irina Margareta Nistor, la “PoveștiCOOL”, Alina a povestit că pregătirile pentru ”Ilegitim” au început cu un an înainte.

  A fost cea mai intensă experiență a mea în industrie(…)De fapt, a început ca un proiect de cercetare. Îmi doream foarte mult să văd prin acest tip de abordare, prin care noi mai întâi dezvoltam personajul , după care începeam să scriem textul, ce se poate întâmpla.”, i-a mărturisit Alina criticului de film Irina Nistor.

  Tânăra a vorbit și despre unul dintre profesorii esențiali din cariera ei, Adrian Titieni (marele actor putând fi urmărit de telespectatorii Antenei 1, miercurea, de la ora 20.00, în serialul “Fructul oprit”). “Adrian Titieni este cel care mi-a explicat foarte bine analiza procesului scenic. El a fost profesorul meu la actorie patru ani de zile”.

  Tot la “CineCOOL”, Alina a dezvăluit că a vrut să se înscrie la Medicină, însă în cele din urmă, pasiunea pentru actorie a învins. Aceasta a făcut și dezvăluiri ce țin de planul personal.

  “Îmi doresc ca relația de amor în care sunt în acest moment, este relația pe care o văd mergând mai departe, să se încheie cu tot ce ar trebui să aibă o relație frumoasă. De la casă până la copii. Adică, să nu se încheie.”

  COMENTARII

  Doina Ruști a scris prima ei poveste de... teamă. Era modul său de a-și depăși frica de atunci

  acum 7 ore

  Scriitoarea Doina Ruști, autoarea a numeroase romane multipremiate și traduse în mai multe limbi, este invitata cristinei Ciobănașu la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminicăm de la ora 15.30.

  Burger cu... somon, din chifle cu cărbune. La ”Don Apetit & Co” ai rețeta... plus o surpriză în bucătărie

  acum 10 ore

  Telespectatorii Happy Channel s-au obișnuit să îl vadă pe Vlad Gherman în rol de ajutor de bucătar sau chiar de bucătar, la ”Don Apetit & Co”, rubrica de gătit din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare de luni până joi, de la miezul nopții, și de luni până vineri, de la 15.30).

  Duminică, la CineCOOL. La ce visează tânărul actor Bogdan Iancu: “Lucrul pe care mi-l doresc nu ține de faimă,carieră"

  acum 3 zile

  La vârsta de patru ani a apărut pentru prima dată într-o reclamă, iar zece ani mai târziu a avut șansa să joace alături de Gérard Depardieu. Bogdan Iancu, unul dintre tinerii talentați care se remarcă din noua generație de actori autohtoni, este invitatul...

  Are 18 ani și deja a jucat alături de mari actori internaționali. Bogdan Iancu vine la ”CineCOOL”

  acum 3 zile

   Bogdan Iancu face parte din tânăra generație de actori. La doar 4 ani el a debutat în lumea filmului. Acum, are doar 18 și deja în CV-ul lui figurează colaborări la care alți actori încă mai visează.  Despre cum a fost la filmările...

  Sâmbătă, la ”PoveștiCOOL”, Rapha este cel care intră în bucătăria ”Don Apetit & Co”

  acum 3 zile

   La ”Don Apetit & Co”, rubrica de gătit din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, cel care stă la butoane în bucătărie nu este Vlad Gherman, așa cum v-ați obișnuit. Bunul lui prieten, Rapha, va avea rolul de gazdă, de data aceasta. Iar responsabil cu...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »