• VINERI, 06 OCTOMBRIE 2017

  Mărturisiri incredibile, vineri, la “Întâlniri fericite” de la Happy Channel. George Piștereanu: “Două luni mi-a luat să din personaj”

  Irina Margareta Nistor îl are invitat pe George Piștereanu la “Întâlniri fericite”, ediție difuzată  vineri (6 octombrie), de la ora 12.30, la Happy Channel. În cadrul emisiunii, actorul dezvăluie cum a început drumul său în lumea actoriei, dar și ce efecte a avut asupra lui celebrul film “Eu când vreau să fluier, fluier”.

  Invitat de cunoscutul critic de film Irina Margareta Nistor la “Întâlniri fericite”, George Piștereanu a vorbit despre lungmetrajul care i-a adus notorietatea. După ce s-au terminat filmările pentru “Eu când vreau să fluier, fluier” , actorul a avut nevoie de o perioadă lungă pentru a se “rupe” de personajul său, Silviu.

  “Eu știam tot despre personaj! Două luni mi-a luat să <<ies>> din personaj. Te mănâncă, te macină, te scobește! , a povestit George despre acea perioadă, în cadrul emisiunii “Întâlniri fericite”, care se va difuza vineri (6 octombrie), de la ora 12.20, la postul de televiziune Happy Channel.

  “E ca un fel de chiriaș, care are contract. Tu i-ai pus o clauză acolo, că ar trebui să iasă, dar întâmplător vine iarna și nevastă-sa e gravidă și nu ai cum să-l dai afară din casă. Este o chestie din asta foarte ciudată.”, a mai spus George, arătând astfel ce reprezintă personajul pentru un actor.

  Telespectatorii pot urmări interviul cu George Piștereanu, vineri, de la ora 12.30, la “Întâlniri fericite”, numai la postul de televiziune Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

  COMENTARII

  Interviu de excepție cu Silviu Biriș: ”Trei sferturi din film am stat sub scaune. Îmi căutam curajul”

  acum 9 ore

  Actorul Silviu Biriș este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 12.30. Primul său contact cu lumea artistică a fost cu filmul, pe la 4-5 ani,...

  Doinița Oancea, despre Tanța: ”Este o fată de casă, cuminte, curioasă și bârfitoare”

  acum 10 ore

  Pe Doinița Oancea o puteți urmări miercurea la Antena 1 în serialul “Fructul oprit”. I ntervievată de Vlad Gherman,  pentru emisiunea ”PoveștiCOOL” , difuzată sâmbăta și duminica, de la 12.30, la Happy Channel, actrița a mărturisit că...

  Ana Crețu, despre personajul ei: ”Este o naivă cu idealuri, care iubește mult, dar fără speranță”

  acum 1 zile

  Ana Crețu față în față cu Cristina Ciobănașu. Altfel spus, Cami Boască față în față cu Ana Caragea, cea care i-a furat inima lui Ioan, pe care Cami îl iubește la nebunie. Dar el are ochi numai pentru Ana. O poveste de iubire încurcată în care o fată...

  Iată de ce nu mai apare a doua serie a serialului ”Intrusul”

  acum 1 zile

  La această ediție de ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 12.30, Criss și Vlad vă invită să urmăriți o derie de interviuri realizate în exclusivitate de Happy Channel cu o parte din echipa serialului ”INTRUSUL”, unul dintre cele mai tari seriale turcești.

  Pui cu legume în trei culor, preparat în stil indian și thailandez

  acum 1 zile

  Când aveți poftă de ceva oriental, puteți încerca această rețetă inedită, preparată de Alex Cîrțu:  pui cu legume în trei culori și curry, o combinație din bucătăria indiană și thailandeză. Vlad Gherman a fost, pur și simplu, vrăjit de preparatul...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »