• MIERCURI, 07 FEBRUARIE 2018

  Monica Davidescu. Povești COOL. ”Vorbele spun una, sentimentele, alta!”

  Monica Davidescu face parte din distribuția piesei de teatru ”Livada de vișini”, alături de care Rapha a stat la ”Povești COOL”.  Piesa care îi aparține lui A.P. Cehov, în regia lui David Doiashvili, care se joacă cu mare succes la Teatru Național, Sala Mare.  Vă invităm, pe această cale la teatru, dar să urmărim câteva secrete de culise, venite direct din ”Livada de Vișini”.

  ”Pentru mine este specială această piesă pentru că l-am redescoperit pe Cehov care spune cum să nu fie Livada de Vișini o comedie. Uite, afară e mai, pomii sunt în floare, iar eu am să mor!

  Și probabil de aceea e scris comedie la subtitlu, însă adevăratele relații sunt pe dedesubt și cred că a reușit David să ne facă pe noi în primul rând să scoatem aceste sentimente la suprafață, dar să le ascundem ca personaj pentru că întotdeauna vorbele într-un fel spun una, sentimentele, alta”, a declarat Monica Davidescu la ”Povești COOL”, de la Happy Channel. Mai multe despre experiența cu piesa și regizorul David Doiashvili, aflați din interviul de mai jos!

  COMENTARII

  Ana Crețu, despre personajul ei: ”Este o naivă cu idealuri, care iubește mult, dar fără speranță”

  acum 12 ore

  Ana Crețu față în față cu Cristina Ciobănașu. Altfel spus, Cami Boască față în față cu Ana Caragea, cea care i-a furat inima lui Ioan, pe care Cami îl iubește la nebunie. Dar el are ochi numai pentru Ana. O poveste de iubire încurcată în care o fată...

  Iată de ce nu mai apare a doua serie a serialului ”Intrusul”

  acum 13 ore

  La această ediție de ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 12.30, Criss și Vlad vă invită să urmăriți o derie de interviuri realizate în exclusivitate de Happy Channel cu o parte din echipa serialului ”INTRUSUL”, unul dintre cele mai tari seriale turcești.

  Pui cu legume în trei culor, preparat în stil indian și thailandez

  acum 15 ore

  Când aveți poftă de ceva oriental, puteți încerca această rețetă inedită, preparată de Alex Cîrțu:  pui cu legume în trei culori și curry, o combinație din bucătăria indiană și thailandeză. Vlad Gherman a fost, pur și simplu, vrăjit de preparatul...

  Marian Râlea, despre cum împăturește sarmalele cu o mână și alte lucruri frumoase, la ”PoveștiCOOL”

  acum 4 zile

  Care sunt lucrurile cu care și-a uimit colegii de platou, printre care împăturirea sarmalelor cu o mână, aflați din clipul alăturat.

  ”Mă consider sută la sută actor, nu dansator”

  acum 5 zile

  Lari Giorgescu, actor și dansator, este invitat la ”CineCOOL”, rubrică realizată de Irina Margareta Nistor pentru emisiunea ”Povești COOL”, difuzată de Happy Channel de la 12.30, în fiecare sâmbătă și duminică.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »