• MIERCURI, 07 FEBRUARIE 2018

  Monica Davidescu. Povești COOL. ”Vorbele spun una, sentimentele, alta!”

  Monica Davidescu face parte din distribuția piesei de teatru ”Livada de vișini”, alături de care Rapha a stat la ”Povești COOL”.  Piesa care îi aparține lui A.P. Cehov, în regia lui David Doiashvili, care se joacă cu mare succes la Teatru Național, Sala Mare.  Vă invităm, pe această cale la teatru, dar să urmărim câteva secrete de culise, venite direct din ”Livada de Vișini”.

  ”Pentru mine este specială această piesă pentru că l-am redescoperit pe Cehov care spune cum să nu fie Livada de Vișini o comedie. Uite, afară e mai, pomii sunt în floare, iar eu am să mor!

  Și probabil de aceea e scris comedie la subtitlu, însă adevăratele relații sunt pe dedesubt și cred că a reușit David să ne facă pe noi în primul rând să scoatem aceste sentimente la suprafață, dar să le ascundem ca personaj pentru că întotdeauna vorbele într-un fel spun una, sentimentele, alta”, a declarat Monica Davidescu la ”Povești COOL”, de la Happy Channel. Mai multe despre experiența cu piesa și regizorul David Doiashvili, aflați din interviul de mai jos!


  Emisiunea ”PoveștiCOOL” se difuzează la postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 15.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și de luni până joi, după miezul nopții).


  COMENTARII

  Duminică, 15 iulie, la ”CineCOOL” vine actrița Rodica Lazăr

  acum 7 zile

  Cum a ajuns Rodica Lazăr la actorie, care este povestea sa, aflați duminică, 15 iulie, de la ora 14.30, la Happy Channel, la ”CineCOOL”.

  Sâmbătă, 14 iulie, emisiunea ”PoveștiCOOL” îți aduce distracție pentru întreaga familie

  acum 7 zile

  Ce spune medicul stomatolog despre prevenire, aflați sâmbătă, 14 iule, de la ora 14.30, numai la emisiunea „PoveștiCOOL”, de la Happy Channel.

  Ioana Pavelescu, la ”CineCOOL”: ”Am filmat șase ore, la -35 de grade și mi-a turnat sânge de la abator... Sergiu Nicolaescu nu folosea sânge fals”

  acum 8 zile

  Cum rolul din „Osânda” a fost cel care i-a adus recunoaștere, Irina Margareta Nistor a dorit să afle de la Ioana Pavelescu mai multe povește despre realizarea acestui film, ce poartă semnătura inconfundabilului Sergiu Nicolaescu.

  Doru Trăscău mărturisește la ”PoveștiCOOL”: copiii săi au un cuvânt greu de spus în ceea ce privește activitatea lui muzicală

  acum 8 zile

  În prima parte a interviului acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”, Doru Trăscău, vocalistul trupei The Mono Jacks, ne-a vorbit despre muzică, despre cum a renunțat la un serviciu stabil pentru a se dedica pasiunii sale. De data aceasta, el ne-a vorbit despre familie și roul său de părinte.

  Criss și Vlad vă recomandă un film pentru cei mici, dar și pe placul adulților

  acum 8 zile

  ”Hotel Transylvania 3” este pelicula pe care Criss și Vlad o recomandă la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel în fiecare weekend.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »