• MIERCURI, 08 NOIEMBRIE 2017

  Motivul tristeții actriței Carmen Tănase: ”Nu vreau să mă gândesc că e ultima zi”

  Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite actrițe de la noi, iar aste se vede și în mesajele pe care ea le primește pe rețelele de socializare din partea fanilor. Într-un interviu acordat emisiunii ”Happy Night”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la 22.30, actrița a vorbit despre rolul ei din serialul ”O grămadă de caramele”.

  Buni trăiește de ceva timp la București, a plecat din provincie și ea, care e o fire dinamică și modernă, își copiază copiii. Pe dinăuntru ea e tânără, doar coaja e mai bătrână. Ea e o fire dinamică și modernă. Îmi place mult de tot că buni are umor, este o persoană puternică și îi echilibrează pe toți. Seamănă un pic cu mine. Acum, știi cum e, fiecare actor își aduce personajul un pic la el”, a mărturisit Carmen Tănase.

   Cum interviul acordat emisiunii ”Happy Night” a fost realizat în ultima zi a filmărilor pentru sezonul al doilea din ”O grămadă de caramele”, Carmen Tănase a oftat lung la gândul că nu va mai fi pe platou, alături de colegii și prietenii săi din serialul produs de Ruxandra Ion. Însă, actrița mărturisește că vrea să vadă partea plină a paharului:

  ”Nu vreau să mă gândesc că e ultima zi, ci, doar că este o pauză și că o să continue. Deci, pentru mine nu e ultima zi!”.

  COMENTARII

  Ați auzit despre ființele care mănâncă șosete? Vlad Gherman vă face cunoștință cu aceste... personaje

  acum 6 ore

  Vlad a vorbit la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, 15.30 și luni-joi, de la miezul nopții) despre... ”mâncătorii de șosete”.

  Ce filme puteți vedea în cinematografe? Iată una dintre premierele lunii mai

  acum 6 ore

  Ce filme puteți vedea în cinematografe? La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu vă prezintă una dintre premierele lunii mai de pe marele ecran. Este vorba despre comedia ”I feel pretty” (tradus ”Hai că sunt de belea!”).

  23 aprilie, zi importantă pentru Turcia. La ”PoveștiCOOL” poți afla ce semnifică această zi

  acum 1 zile

   Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au dedicat Turciei această ediție a emisiunii ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel înfiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 și în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și de...

  Învață să gătești bucate turcești chiar de la bucătarul ambasadorului Turciei în România

  acum 1 zile

  În cadrul emisiunii "Povești COOL", Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman propun o incursiune în universul Turciei, la Centrul Cultural Yunus Emre.

  Află la ”PoveștiCOOL” ce poți învăța la Școala de Vară a Centrului Cultural turc Yunus Emre

  acum 1 zile

  La emisiunea ”PoveștiCOOL” (difuzată sâmbăta și duminica, de la ora 15.30), echipa Happy Channel a realizat un interviu cu Ambasadorul Turciei în România, dl Osman Koray Ertaș, dar și cu Tuna Balka, directorul Centrului Cultural Yunus Emre.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »