• VINERI, 15 DECEMBRIE 2017

  ”Nu mi-am dorit să joc la Hollywood”, spune actorul Corneliu Ulici, care joacă într-un serial difuzat în America

  Invitat de Irina Margareta Nistor la emisiunea ”Întâlniri fericite”, de la Happy Channel, Corneliu Ulici a povestit despre serialul „Comrade Detective“, difuzat în America. 

  Serialul este o parodie ce ridiculizează comunismul românesc din anii ’80, iar vocile actorilor români Corneliu Ulici și Florin Piersic jr. au fost dublate de starurile americane Channing Tatum şi Joseph Gordon Levitt. În același serial a jucat și Irina Margareta Nistor, gazda emisiunii ”Întâlniri fericite”, difuzată de Happy Channel în fiecare joi și marți, de la 12.30. Cunoscutul critic de film a avut rolul unui înger care i-a readus la viață pe protagoniștii serialului. Premiera producției în America a avut loc la începului lunii august, pe data de 4.

  La ”Întâlniri fericite”, Corneliu Ulici a povestit că a ajuns să joace în acest film în urma unor probe de casting.

  Nu am mai jucat cu Florin până acum. Am am mai fost asistent de producție la un film în care a jucat el, ”Tinerețe fără tinerețe”, al lui Francis Ford Coppola, și l-am mai întâlnit la o producție mai mică. Lansarea filmului (n.r. Comrade Detective) a fost în Los Angeles. Am avut un senriment foarte plăcut să fiu acolo. Nu mi-am dorit să joc și nu visez la Hollywood. Nu ăsta e scopul meu în viață să fac filme la Hollywood” a povestit Corneliu Ulici.

  Mai multe despre acest serial, difuzat, momentan, în America, dar și despre alte proiecte ale actorului aflați din clipul de mai jos.


  COMENTARII

  Tânărul actor Anghel Damian vrobește la ”CineCOOL” despre experiența lui de membru al juriului la DaKino

  acum 3 ore

  Despre rolul de membru al judiului, Anghel a povestit pe larg la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 15.30.

  Mihai Margineanu, despre poveștile care îl inspiră: ”Din păcate, Caragiale este contemporan!”

  acum 5 ore

  La emisiunea ”PoveștiCOOL”, ai un interviui de excepție cu Mihai Mărgineanu, care are un dublu rol în spectacolul ”D-ale carnavalului”: este atât actor, cât și cel care a compus muzica.

  Din acest weekend, emisiunea ”PoveștiCOOL” se va difuza pe un alt tronson orar

  acum 7 ore

  De sâmbătă, 24 martie, emisiunea “Povești COOL” se va difuza de la o altă oră. Locul și zilele întâlnirii cu ”Poveștile Cool” vor rămâne aceleași: la postul de televiziune Happy Channel, sâmbătă și duminică (iar reluările vor fi tot în cursul săptămânii).

  Anghel Damian, despre primul său scenariu de animație: ”Am scris un lung metraj de animație, pe care îl va face mama mea”

  acum 8 ore

  Invitat la ”CineCOOL”, rubrică realizată de Irina Margareta Nistor în cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, Anghel Damian a povestit și despre filmul ce-i poartă semnătura regizorală. ”Michelangelo”.

  Anghel Damian: ”Mă vedeam, mai degrabă, sportiv de performanță decât orice altceva în cinematografie sau teatru”

  acum 10 ore

  Fiul cineaștilor Anca și Laurențiu Damian, invitatul Irinei Margareta Nistor a mărturisit că decizia lui de a urma o carieră artistică a venit destul de târziu, deși el a crescut în lumea cinematografiei.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »