• MARTI, 27 FEBRUARIE 2018

  O seară de balet de neuitat la Opera Națională București. Asta și-a propus Vlad să îi ofere lui Criss

   O seară de balet de neuitat. Asta și-a propus Vlad să îi ofere lui Criss. Așa că au mers la Opera Națională București la un spectacol ce reunește două lucrări de excepție: ”Iubire nesfârșită”, de Ludwig van Beethoven și ”Sacre du Printemps”, de Igor Stravinski, care poartă semnătura celebrului regizor și coregraf Renato Zanella. Un spectacol la care publicul a aplaudat continuu timp de 15 minute, la finalul reprezentației.

  Despre acest spectacol Rapha vă oferă mai multe detalii, la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel sâmbătă și duminică, de la 12.30.

  Mi-am dorit doar ca trupa de balet să reușească, după foarte multă muncă, muncă grea. Întotdeauna am crezut că este esențial să lucrezi pe bucăți muzicale ce scot în evidență potențialul dansatorilor. Iar baletul de aici are atât de mult talent”, a declarat însuși Renato Zanella, într-un interviu acordart în exclusivitate pentru Happy Channel

  Imagini din spectacol, dar și interviul integral cu Renato Zanella puteți urmări în clipul de mai jos.

  COMENTARII

  Regizorul Erwin Simsensohn, despre piesa de teatru ”Cursa de șoareci”, tradusă de Irina Margareta Nistor

  acum 6 ore

  În România, piesa ”Cursa de șoareci” se joacă după o traducere realizată de Irina Margareta Nistor, gazda emisiunii ”CineCOOL”, de la Happy Channel.

  Interviu Lari Giorgescu, despre ”Cursa de șoareci”: ”Este o piesă de teatru care vă va relaxa”

  acum 6 ore

  Echipa ”PoveștiCOOL” vă invită în culisele celei mai longevive piese de teatru din Anglia. ”Cursa de șoareci” a avut, recent, premiera și în România, la Teatrul Național București.

  Vlad învață să ghicească în cărți. Iată ce i-au transmis acestea

  acum 23 ore

  Lecția de ghicit în cărțile de tarot a putut fi urmărită de telespectatori în cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 12.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și după miezul nopții, de luni până joi).

  Cimitirul Vesel, locul unde te plimbi cu zâmbetul pe buze printre morminte

  acum 1 zile

  În această ediție de ”PoveștiCOOL”, ai un interviu cu Roxana Mihalcea, autoarea cărții ”Crucile de la Săpânța”, o colecție ce adună sute de epitafuri lizibile de pe crucile din renumitul cimitir, intrat în patrimoniul UNESCO.

  Ileana Olteanu, despre ”Cursa de șoareci”: ”E o piesă la care pot veni de la copii de 8-9 ani, la adulți”

  acum 1 zile

  După piesa ”Cursa de șoareci”, Ileana Olteanu, cea care o interpretează pe Mollie Ralson, a acordat un interviu pentru emisiunea ”PoveștiCOOL”, care se difuzează la Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și de la 0.15 de luni până joi).

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »