• LUNI, 12 MARTIE 2018

    Paste pomodoro cu spaghete preparate în casă

    Chef Victor Nemeș este invitatul lui Vlad Gherman la ”Don Apetit & CO”, din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30, și în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și de luni până joi, după miezul nopții.

    Victor a vorbit despre un concept inedit pentru România de restaurant, unde se organizează și ateliere de gătit. De fapt, nu este un restaurant așa cum ne-am obișnuit, cu chelneri, cu mese la care să se mănânce. Ci, este vorba despre un local specializat pe livrare la domiciliu și pe comenzi de luat acasă. Adică, ”home delivery” și ”take away”. 

    Însă, invitatul lui Vlad Gherman nu doar a vorbit despre acest nou concept, ci a și gătit paste pomodoro. El a arătat cum se fac pastele și a deconspirat o serie de secrete despre realizarea acestora. 

    Făina e de mai multe feluri. Noi, aici, folosim făina cu 000 și cu 00. Ce nu ar trebui să folosiți, este o făină cu agent de creștere. Pastele pomodoro nu au o rețetă bătută în cuie. Se poate merge mai departe, te popți juca”, a explicat chef Nemeș.

    INGREDIENTE:

    Pentru spaghete:

    100 grame de făină 

    un ou

    Pentru paste pomodoro:

    roșii cherry

    busuioc

    usturoi

    parmezan

    ardei iute

    Puteți pune câte roșii doriți, după gustul fiecăruia. Nu pot să vă dau cantități exacte. Pune fiecare câte dorește”,a explicat Chef Victor Nemeș la Happy Channel.

    Care este modul de preparare și ce alte secrete culinare a dezvăluit invitatul emisiunii „PoveștiCOOL” aflați din clipul de mai jos.

    COMENTARII

    Doina Ruști a scris prima ei poveste de... teamă. Era modul său de a-și depăși frica de atunci

    acum 7 ore

    Scriitoarea Doina Ruști, autoarea a numeroase romane multipremiate și traduse în mai multe limbi, este invitata cristinei Ciobănașu la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminicăm de la ora 15.30.

    Burger cu... somon, din chifle cu cărbune. La ”Don Apetit & Co” ai rețeta... plus o surpriză în bucătărie

    acum 9 ore

    Telespectatorii Happy Channel s-au obișnuit să îl vadă pe Vlad Gherman în rol de ajutor de bucătar sau chiar de bucătar, la ”Don Apetit & Co”, rubrica de gătit din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare de luni până joi, de la miezul nopții, și de luni până vineri, de la 15.30).

    Duminică, la CineCOOL. La ce visează tânărul actor Bogdan Iancu: “Lucrul pe care mi-l doresc nu ține de faimă,carieră"

    acum 3 zile

    La vârsta de patru ani a apărut pentru prima dată într-o reclamă, iar zece ani mai târziu a avut șansa să joace alături de Gérard Depardieu. Bogdan Iancu, unul dintre tinerii talentați care se remarcă din noua generație de actori autohtoni, este invitatul...

    Are 18 ani și deja a jucat alături de mari actori internaționali. Bogdan Iancu vine la ”CineCOOL”

    acum 3 zile

     Bogdan Iancu face parte din tânăra generație de actori. La doar 4 ani el a debutat în lumea filmului. Acum, are doar 18 și deja în CV-ul lui figurează colaborări la care alți actori încă mai visează.  Despre cum a fost la filmările...

    Sâmbătă, la ”PoveștiCOOL”, Rapha este cel care intră în bucătăria ”Don Apetit & Co”

    acum 3 zile

     La ”Don Apetit & Co”, rubrica de gătit din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, cel care stă la butoane în bucătărie nu este Vlad Gherman, așa cum v-ați obișnuit. Bunul lui prieten, Rapha, va avea rolul de gazdă, de data aceasta. Iar responsabil cu...

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    PoveștiCOOL
    iSerial - O grămadă de caramele
    Citește mai departe »
    Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
    Citește mai mult... »