• LUNI, 30 OCTOMBRIE 2017

  Criss ne prezintă câteva ponturi pentru o viață mai ușoară în bucătărie. Să luăm aminte!

  La rubrica de curiozități, Cristina Ciobănașu vorbește despre modul în care ne putem ușura munca în bucătărie. Fiți ochi și urechi!

  V-ați pus vreodată problema că modul în care spargeți un ou nu este cel corect? Varianta clasică, folosită de majoritatea oamenilor, cea în care lovim oul de marginea unui castron nu este și varianta bună pentru că duce la spargerea oului in zeci de bucățele. Cel mai indicat este ca acesta să fie spart de o suprafata plană.

  Cu siguranță vi s-a întâmplat și vouă de nenumărate ori să exagerați cu sarea în anumite preparate. Specialiștii spun că putem rezolva aceasta problemă. Una dintre soluții ar fi adăugarea unei cantitati mai mari de sos, de apa sau de legume, însă trebuie să păstrăm proporțiile. Altă soluție ar fi să adăugăm în preparat câteva felii de cartof crud, pe care le vom scoate ulterior.

  Pentru alte curiozități urmăriți clipul de mai jos.

   

  COMENTARII

  Ați auzit despre ființele care mănâncă șosete? Vlad Gherman vă face cunoștință cu aceste... personaje

  acum 6 ore

  Vlad a vorbit la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, 15.30 și luni-joi, de la miezul nopții) despre... ”mâncătorii de șosete”.

  Ce filme puteți vedea în cinematografe? Iată una dintre premierele lunii mai

  acum 6 ore

  Ce filme puteți vedea în cinematografe? La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu vă prezintă una dintre premierele lunii mai de pe marele ecran. Este vorba despre comedia ”I feel pretty” (tradus ”Hai că sunt de belea!”).

  23 aprilie, zi importantă pentru Turcia. La ”PoveștiCOOL” poți afla ce semnifică această zi

  acum 1 zile

   Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au dedicat Turciei această ediție a emisiunii ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel înfiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 și în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și de...

  Învață să gătești bucate turcești chiar de la bucătarul ambasadorului Turciei în România

  acum 1 zile

  În cadrul emisiunii "Povești COOL", Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman propun o incursiune în universul Turciei, la Centrul Cultural Yunus Emre.

  Află la ”PoveștiCOOL” ce poți învăța la Școala de Vară a Centrului Cultural turc Yunus Emre

  acum 1 zile

  La emisiunea ”PoveștiCOOL” (difuzată sâmbăta și duminica, de la ora 15.30), echipa Happy Channel a realizat un interviu cu Ambasadorul Turciei în România, dl Osman Koray Ertaș, dar și cu Tuna Balka, directorul Centrului Cultural Yunus Emre.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »