• MARTI, 10 APRILIE 2018

  Ce se va întâmpla cu Opera Națională București? Interviu cu directorul interimar Ștefan Ignat

   La emisiunea ”PoveștiCOOL”, reporterul Rapha a realizat un interviu cu tenorul Ștefan Ignat, directorul al Operei Naționale București. Direct de la acesta am aflat ce urmează să se întâmple cu această instituție. 

  Am planuri frumoase, așa cum am făcut și în cele două luni de când sunt interimar. Prima mare realizare este a doua premieră pentru «Don Carlo». Mi-am dorit întotdeauna să joc în această operă și să o pun în scenă. Avem multe alte proiecte. Avem «Cavalleria»  și «Paiațele»«Frumoasa adormită» - în luna mai, «Trubadurul» - în luna iunie. Am reluat operele pentru copii, care au fost scoase total din repertoriu. Am reluat «Flautul fermecat», în versiune pentru copii. Vom relua «Hansel și Gretel», am relut «Motanul încălțat». Iată, în două luni, am făcut din operă ceva viu”, a declarat Ștefan Ignat la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel, sâmbăta și duminica, de la ora 15.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și după miezul nopții, de luni până joi).

  Despre premiera spectacolului ”Don Carlo”, dar și alte povești frumoase aflați din clipul de mai jos. 

  COMENTARII

  Pasiunea din copilărie a marelui actor Vlad Rădescu: ”Mergem la gară să simt mirosul cărbunelui”

  acum 1 zile

  Vlad Rădescu este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30.

  Vlad Rădescu: ”O experiență deosebită a fost cea din telenovele”

  acum 1 zile

  Invitat de Irina Margareta Nistor să spună care dintre filmele lui i-a fost cel mai drag, de care dintre ele vorbește mereu cu pasiune, Vlad Rădescu a oferit un răspuns surprinzător.

  Despre marele actor Vlad Rădescu, la ”PoveștiCOOL”

  acum 1 zile

  La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Criss și Vlad vi-l prezintă pe marele actor Vlad Rădescu. Este remarcat de regizorul Gheorghe Vitanidis, încă din primul an de facultate care-i încredinţează rolul principal în filmul " Ciprian Porumbescu ",...

  Moment inedit cu Vlad Gherman, la emisiunea ”PoveștiCOOL”. Cine i-a furat șosetele?

  acum 1 zile

  Vlad Gherman a venit supărat foc la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, de la ora 15.30, și luni-joi, de la miezul nopții).

  Ați auzit despre ființele care mănâncă șosete? Vlad Gherman vă face cunoștință cu aceste... personaje

  acum 2 zile

  Vlad a vorbit la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, 15.30 și luni-joi, de la miezul nopții) despre... ”mâncătorii de șosete”.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »