• MARTI, 10 APRILIE 2018

  Ce se va întâmpla cu Opera Națională București? Interviu cu directorul interimar Ștefan Ignat

   La emisiunea ”PoveștiCOOL”, reporterul Rapha a realizat un interviu cu tenorul Ștefan Ignat, directorul al Operei Naționale București. Direct de la acesta am aflat ce urmează să se întâmple cu această instituție. 

  Am planuri frumoase, așa cum am făcut și în cele două luni de când sunt interimar. Prima mare realizare este a doua premieră pentru «Don Carlo». Mi-am dorit întotdeauna să joc în această operă și să o pun în scenă. Avem multe alte proiecte. Avem «Cavalleria»  și «Paiațele»«Frumoasa adormită» - în luna mai, «Trubadurul» - în luna iunie. Am reluat operele pentru copii, care au fost scoase total din repertoriu. Am reluat «Flautul fermecat», în versiune pentru copii. Vom relua «Hansel și Gretel», am relut «Motanul încălțat». Iată, în două luni, am făcut din operă ceva viu”, a declarat Ștefan Ignat la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel, sâmbăta și duminica, de la ora 15.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și după miezul nopții, de luni până joi).

  Despre premiera spectacolului ”Don Carlo”, dar și alte povești frumoase aflați din clipul de mai jos. 

  COMENTARII

  Duminică, 15 iulie, la ”CineCOOL” vine actrița Rodica Lazăr

  acum 10 zile

  Cum a ajuns Rodica Lazăr la actorie, care este povestea sa, aflați duminică, 15 iulie, de la ora 14.30, la Happy Channel, la ”CineCOOL”.

  Sâmbătă, 14 iulie, emisiunea ”PoveștiCOOL” îți aduce distracție pentru întreaga familie

  acum 10 zile

  Ce spune medicul stomatolog despre prevenire, aflați sâmbătă, 14 iule, de la ora 14.30, numai la emisiunea „PoveștiCOOL”, de la Happy Channel.

  Ioana Pavelescu, la ”CineCOOL”: ”Am filmat șase ore, la -35 de grade și mi-a turnat sânge de la abator... Sergiu Nicolaescu nu folosea sânge fals”

  acum 10 zile

  Cum rolul din „Osânda” a fost cel care i-a adus recunoaștere, Irina Margareta Nistor a dorit să afle de la Ioana Pavelescu mai multe povește despre realizarea acestui film, ce poartă semnătura inconfundabilului Sergiu Nicolaescu.

  Doru Trăscău mărturisește la ”PoveștiCOOL”: copiii săi au un cuvânt greu de spus în ceea ce privește activitatea lui muzicală

  acum 10 zile

  În prima parte a interviului acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”, Doru Trăscău, vocalistul trupei The Mono Jacks, ne-a vorbit despre muzică, despre cum a renunțat la un serviciu stabil pentru a se dedica pasiunii sale. De data aceasta, el ne-a vorbit despre familie și roul său de părinte.

  Criss și Vlad vă recomandă un film pentru cei mici, dar și pe placul adulților

  acum 10 zile

  ”Hotel Transylvania 3” este pelicula pe care Criss și Vlad o recomandă la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel în fiecare weekend.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  DivaHair

  divahair.ro


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »