• MARTI, 27 FEBRUARIE 2018

  ”Când eram mică, pe la 4 ani, ziceam că vreau să mă fac Teatru”, spune actrița Ioana Calotă

   La ”HappyCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, ai un interviu cu actrița Ioana Calotă despre cariera ei, dar și despre piesa ,,Asta-i ciudat”, ce se joacă la Teatrul Nottara, din București, o readaptare în regia Dianei Lupescu.

  Eram mică mică de tot și ascultam povești la Teatru radiofinic și pe plăcile de vinil, așa mi-a venit dorința să mă fac actriță și să întruchipez personaje de poveste. Dar și de la faptul că mama mea era artistă. Când eram mică, pe la 4 ani, ziceam că vreau să mă fac Teatru...”, mărturisește Ioana Calotă în interviul acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată la Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 12.30.

  Despre piesa ”Asta-i ciudat”, Ioana Calotă, spune că are o poveste frumoasă. Care este această poveste, aflați din interviul de mai jos:

  COMENTARII

  Regizorul Erwin Simsensohn, despre piesa de teatru ”Cursa de șoareci”, tradusă de Irina Margareta Nistor

  acum 6 ore

  În România, piesa ”Cursa de șoareci” se joacă după o traducere realizată de Irina Margareta Nistor, gazda emisiunii ”CineCOOL”, de la Happy Channel.

  Interviu Lari Giorgescu, despre ”Cursa de șoareci”: ”Este o piesă de teatru care vă va relaxa”

  acum 6 ore

  Echipa ”PoveștiCOOL” vă invită în culisele celei mai longevive piese de teatru din Anglia. ”Cursa de șoareci” a avut, recent, premiera și în România, la Teatrul Național București.

  Vlad învață să ghicească în cărți. Iată ce i-au transmis acestea

  acum 23 ore

  Lecția de ghicit în cărțile de tarot a putut fi urmărită de telespectatori în cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 12.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și după miezul nopții, de luni până joi).

  Cimitirul Vesel, locul unde te plimbi cu zâmbetul pe buze printre morminte

  acum 1 zile

  În această ediție de ”PoveștiCOOL”, ai un interviu cu Roxana Mihalcea, autoarea cărții ”Crucile de la Săpânța”, o colecție ce adună sute de epitafuri lizibile de pe crucile din renumitul cimitir, intrat în patrimoniul UNESCO.

  Ileana Olteanu, despre ”Cursa de șoareci”: ”E o piesă la care pot veni de la copii de 8-9 ani, la adulți”

  acum 1 zile

  După piesa ”Cursa de șoareci”, Ileana Olteanu, cea care o interpretează pe Mollie Ralson, a acordat un interviu pentru emisiunea ”PoveștiCOOL”, care se difuzează la Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și de la 0.15 de luni până joi).

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »