• MARTI, 06 MARTIE 2018

  Rețeta daneză a fericirii. Mica enciclopedie Hygge

   ”Fericirea este un lucru mărunt”, așa s-ar traduce termenul ”Hygge”. Acesta este un termen specific danez, un termen de desemnează un adevărat fenoment ce a cuprins întreaga lume. 

  Totul a pornit de la Meik Wiking, autorul cărții ”Hygge”, fondatorul ”Institului de cercetare a fericirii” din Danemarca.

  Cartea este un ghid care ne face să înțelegem de ce danezii sunt cei mai fericiți oameni din lume”, explică Cristina Ciobănașu la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică de la 12.30.

  Meik Wiking este chiar invitatul acestei ediții de ”PoveștiCOOL”.

  Cred că am fost pur și simplu curios să aflu răspunsurile unor întrebări pe care, de fapt, ni le punem în fiecare zi la institutul de cercetare a fericirii. totul a început în 2013”, a declarat, Meik Wiking în interviul acordat în exclusivitate pentru Happy Channel.

  Care este rețeta fericirii și ce alte lucruri interesante a povestit Mike Wiking la Happy Channel aflați din clipul de mai jos.

  COMENTARII

  Regizorul Erwin Simsensohn, despre piesa de teatru ”Cursa de șoareci”, tradusă de Irina Margareta Nistor

  acum 6 ore

  În România, piesa ”Cursa de șoareci” se joacă după o traducere realizată de Irina Margareta Nistor, gazda emisiunii ”CineCOOL”, de la Happy Channel.

  Interviu Lari Giorgescu, despre ”Cursa de șoareci”: ”Este o piesă de teatru care vă va relaxa”

  acum 6 ore

  Echipa ”PoveștiCOOL” vă invită în culisele celei mai longevive piese de teatru din Anglia. ”Cursa de șoareci” a avut, recent, premiera și în România, la Teatrul Național București.

  Vlad învață să ghicească în cărți. Iată ce i-au transmis acestea

  acum 23 ore

  Lecția de ghicit în cărțile de tarot a putut fi urmărită de telespectatori în cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 12.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și după miezul nopții, de luni până joi).

  Cimitirul Vesel, locul unde te plimbi cu zâmbetul pe buze printre morminte

  acum 1 zile

  În această ediție de ”PoveștiCOOL”, ai un interviu cu Roxana Mihalcea, autoarea cărții ”Crucile de la Săpânța”, o colecție ce adună sute de epitafuri lizibile de pe crucile din renumitul cimitir, intrat în patrimoniul UNESCO.

  Ileana Olteanu, despre ”Cursa de șoareci”: ”E o piesă la care pot veni de la copii de 8-9 ani, la adulți”

  acum 1 zile

  După piesa ”Cursa de șoareci”, Ileana Olteanu, cea care o interpretează pe Mollie Ralson, a acordat un interviu pentru emisiunea ”PoveștiCOOL”, care se difuzează la Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și de la 0.15 de luni până joi).

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »