• LUNI, 26 FEBRUARIE 2018

  Vlad are nevoie de ajutor: vrea să îi facă lui Criss un cadou special, de Mărțișor. Așa că a luat lecții de ”mărțișorit”

   Anul acesta, de Mărțișor, Vlad s-a gândit să îi facă iubitei sale un cadou special. Ceva făcut de el. Un mărțișor handmade. Dar, cum a descoperit că nu e atât de ușor să faci mărțișoare dacă nu ai îndemânare și, mai ales, idei, a cerut ajutor unui specialist.

  La ”PoveștiCOOL”, Vlad Gherman te invită în lumea cadourilor handmade. El a mers la Beatrice Popa, care, de mai bine de 6 ani, face numai minunății.

  Nesatisfăcându-mă ce găseam pe piață, am început să îmi fac singură bijuterii. Și, de la a lucra pentru mine, am început să lucrez și pentru alții. Dintr-un hobby, a devenit un mod de viață. Este al treilea an de când facem și mărțișoare handmade. Am început la inițiativa soțului. Lucrăm împreună, facem o echipă”, a povestit invitata lui Vlad la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 12.30, și în reluare, de luni până vineri, de la 15.30, și la miezul nopții, de luni până joi.

  De ce aveți nevoie pentru a face mărțișoare handmade și ce sfarturi au invitații lui Vlad, aflați din clipul de mai jos:

  COMENTARII

  Regizorul Erwin Simsensohn, despre piesa de teatru ”Cursa de șoareci”, tradusă de Irina Margareta Nistor

  acum 6 ore

  În România, piesa ”Cursa de șoareci” se joacă după o traducere realizată de Irina Margareta Nistor, gazda emisiunii ”CineCOOL”, de la Happy Channel.

  Interviu Lari Giorgescu, despre ”Cursa de șoareci”: ”Este o piesă de teatru care vă va relaxa”

  acum 6 ore

  Echipa ”PoveștiCOOL” vă invită în culisele celei mai longevive piese de teatru din Anglia. ”Cursa de șoareci” a avut, recent, premiera și în România, la Teatrul Național București.

  Vlad învață să ghicească în cărți. Iată ce i-au transmis acestea

  acum 23 ore

  Lecția de ghicit în cărțile de tarot a putut fi urmărită de telespectatori în cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 12.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și după miezul nopții, de luni până joi).

  Cimitirul Vesel, locul unde te plimbi cu zâmbetul pe buze printre morminte

  acum 1 zile

  În această ediție de ”PoveștiCOOL”, ai un interviu cu Roxana Mihalcea, autoarea cărții ”Crucile de la Săpânța”, o colecție ce adună sute de epitafuri lizibile de pe crucile din renumitul cimitir, intrat în patrimoniul UNESCO.

  Ileana Olteanu, despre ”Cursa de șoareci”: ”E o piesă la care pot veni de la copii de 8-9 ani, la adulți”

  acum 1 zile

  După piesa ”Cursa de șoareci”, Ileana Olteanu, cea care o interpretează pe Mollie Ralson, a acordat un interviu pentru emisiunea ”PoveștiCOOL”, care se difuzează la Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și de la 0.15 de luni până joi).

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »