• LUNI, 26 FEBRUARIE 2018

  Vlad are nevoie de ajutor: vrea să îi facă lui Criss un cadou special, de Mărțișor. Așa că a luat lecții de ”mărțișorit”

   Anul acesta, de Mărțișor, Vlad s-a gândit să îi facă iubitei sale un cadou special. Ceva făcut de el. Un mărțișor handmade. Dar, cum a descoperit că nu e atât de ușor să faci mărțișoare dacă nu ai îndemânare și, mai ales, idei, a cerut ajutor unui specialist.

  La ”PoveștiCOOL”, Vlad Gherman te invită în lumea cadourilor handmade. El a mers la Beatrice Popa, care, de mai bine de 6 ani, face numai minunății.

  Nesatisfăcându-mă ce găseam pe piață, am început să îmi fac singură bijuterii. Și, de la a lucra pentru mine, am început să lucrez și pentru alții. Dintr-un hobby, a devenit un mod de viață. Este al treilea an de când facem și mărțișoare handmade. Am început la inițiativa soțului. Lucrăm împreună, facem o echipă”, a povestit invitata lui Vlad la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 15.30, și în reluare, de luni până vineri, de la 15.30, și la miezul nopții, de luni până joi.

  De ce aveți nevoie pentru a face mărțișoare handmade și ce sfarturi au invitații lui Vlad, aflați din clipul de mai jos:

  COMENTARII

  Doina Ruști a scris prima ei poveste de... teamă. Era modul său de a-și depăși frica de atunci

  acum 7 ore

  Scriitoarea Doina Ruști, autoarea a numeroase romane multipremiate și traduse în mai multe limbi, este invitata cristinei Ciobănașu la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminicăm de la ora 15.30.

  Burger cu... somon, din chifle cu cărbune. La ”Don Apetit & Co” ai rețeta... plus o surpriză în bucătărie

  acum 10 ore

  Telespectatorii Happy Channel s-au obișnuit să îl vadă pe Vlad Gherman în rol de ajutor de bucătar sau chiar de bucătar, la ”Don Apetit & Co”, rubrica de gătit din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare de luni până joi, de la miezul nopții, și de luni până vineri, de la 15.30).

  Duminică, la CineCOOL. La ce visează tânărul actor Bogdan Iancu: “Lucrul pe care mi-l doresc nu ține de faimă,carieră"

  acum 3 zile

  La vârsta de patru ani a apărut pentru prima dată într-o reclamă, iar zece ani mai târziu a avut șansa să joace alături de Gérard Depardieu. Bogdan Iancu, unul dintre tinerii talentați care se remarcă din noua generație de actori autohtoni, este invitatul...

  Are 18 ani și deja a jucat alături de mari actori internaționali. Bogdan Iancu vine la ”CineCOOL”

  acum 3 zile

   Bogdan Iancu face parte din tânăra generație de actori. La doar 4 ani el a debutat în lumea filmului. Acum, are doar 18 și deja în CV-ul lui figurează colaborări la care alți actori încă mai visează.  Despre cum a fost la filmările...

  Sâmbătă, la ”PoveștiCOOL”, Rapha este cel care intră în bucătăria ”Don Apetit & Co”

  acum 3 zile

   La ”Don Apetit & Co”, rubrica de gătit din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, cel care stă la butoane în bucătărie nu este Vlad Gherman, așa cum v-ați obișnuit. Bunul lui prieten, Rapha, va avea rolul de gazdă, de data aceasta. Iar responsabil cu...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »