• LUNI, 12 FEBRUARIE 2018

  Vlad Gherman avertizează: ”Nu dau foarte mult din casă, dar urmează momente dificile”

  Dacă până acum povestea lui nu a avut dramatism, dacă, până acum, lucrurile au părut cam simple în ceea ce îl privește, ei bine, se anunță... momente dificile. Cel puțin, așa declară Vlad Gherman la emisiunea ”Povești COOL”, difuzată sâmbăta și duminica, de la 15.30, la Happy Channel. Cine va trece prin aceste momente dificile? Ioan, personajul pe care Vlad îl interpretează în serialul ”Fructul Oprit”, difuzat la a Antena 1, miercurea, de la 20.00.

  «Fructul Oprit» înseamnă un personaj nou, oameni dragi cu care lucrez de ceva vreme, dar și oameni noi cu care nu am avut plăcerea să lucrez până acum. E un serial nou, e ceva ce nu s-a mai făcut în România până acum. Oamenii vor îndrăgi povestea și fiecare personaj în parte”, a declarat Vlad la emisiunea Happy ”Povești COOL”.

  Întrebat de reporterul emisiunii ”Povești COOL” cum îl vede Vlad pe Ioan, personajul său din serialul de la Antena 1, actorul a avut un răspuns surprinzător:

  Ioan e un fraier. E omul bun la toate și omul de încredere al familiei Caragea. Dar e un om prea bun, prea sufletist, iar atunci când ești așa, riști să pierzi multe. Până la urmă, el e un servitor, un șofer. Este un personaj cheie în poveste. Are și o bucată comică, e și dramă”.

  Însă, cei dou au și un punct comun: sunt sufletști.

  ”Mă regăsesc în el, dar, parcă, e excesiv de trist în anumite situații, dar e justificat tot ce face el, având ju respect destul de mare pentru de Tudor, care l-a luat de pe stradă, fără el ear fi murit. Are un respect foarte mare față de Tudor, e foarte docil, face tot ce i se spune”.

  ”Nu dau foarte mult din casă, dar urmează momente dificile”, ne asigură Vlad. Ce a vrut să spună cu asta aflați din clipul de mai jos.

  “Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România.

  Noul serial pe care îl realizează Antena 1 pentru telespectatori se poate mândri cu performanța că este prima mare dramă, realizată în România, inspirată din povești turcești. Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Virginia Rogin, Alina Chivulescu, Michaela Prosan, Petru Păun, Mihai Călin, Doinița Oancea, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Alina Pușcaș, Paul Chiribuță, Conrad Mericoffer, Cosmina Dobrotă, Mădălina Anea, Ana Crețu, Mădălina Craiu și Tudor Roșu vor putea fi urmăriți în “Fructul oprit”.

  Povestea serialului este povestea oricărui om care a avut de ales în calea dragostei. Acțiunea ne include pe toți, întrucât implică asumarea unor alegeri importante, curajul de a căuta iubirea și îndrăzneala de a o recunoaște atunci când este găsită, lăsând deoparte orice tip de prejudecată. Scenariul poartă o încărcătură psihologică impresionantă, personajele pendulând între pasiune și onoare, iar odată ce gustă din fructul oprit, tentația va fi tot mai mare.

  COMENTARII

  Duminică, 15 iulie, la ”CineCOOL” vine actrița Rodica Lazăr

  acum 7 zile

  Cum a ajuns Rodica Lazăr la actorie, care este povestea sa, aflați duminică, 15 iulie, de la ora 14.30, la Happy Channel, la ”CineCOOL”.

  Sâmbătă, 14 iulie, emisiunea ”PoveștiCOOL” îți aduce distracție pentru întreaga familie

  acum 7 zile

  Ce spune medicul stomatolog despre prevenire, aflați sâmbătă, 14 iule, de la ora 14.30, numai la emisiunea „PoveștiCOOL”, de la Happy Channel.

  Ioana Pavelescu, la ”CineCOOL”: ”Am filmat șase ore, la -35 de grade și mi-a turnat sânge de la abator... Sergiu Nicolaescu nu folosea sânge fals”

  acum 8 zile

  Cum rolul din „Osânda” a fost cel care i-a adus recunoaștere, Irina Margareta Nistor a dorit să afle de la Ioana Pavelescu mai multe povește despre realizarea acestui film, ce poartă semnătura inconfundabilului Sergiu Nicolaescu.

  Doru Trăscău mărturisește la ”PoveștiCOOL”: copiii săi au un cuvânt greu de spus în ceea ce privește activitatea lui muzicală

  acum 8 zile

  În prima parte a interviului acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”, Doru Trăscău, vocalistul trupei The Mono Jacks, ne-a vorbit despre muzică, despre cum a renunțat la un serviciu stabil pentru a se dedica pasiunii sale. De data aceasta, el ne-a vorbit despre familie și roul său de părinte.

  Criss și Vlad vă recomandă un film pentru cei mici, dar și pe placul adulților

  acum 8 zile

  ”Hotel Transylvania 3” este pelicula pe care Criss și Vlad o recomandă la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel în fiecare weekend.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »