• LUNI, 12 FEBRUARIE 2018

  Vlad Gherman avertizează: ”Nu dau foarte mult din casă, dar urmează momente dificile”

  Dacă până acum povestea lui nu a avut dramatism, dacă, până acum, lucrurile au părut cam simple în ceea ce îl privește, ei bine, se anunță... momente dificile. Cel puțin, așa declară Vlad Gherman la emisiunea ”Povești COOL”, difuzată sâmbăta și duminica, de la 12.30, la Happy Channel. Cine va trece prin aceste momente dificile? Ioan, personajul pe care Vlad îl interpretează în serialul ”Fructul Oprit”, difuzat la a Antena 1, miercurea, de la 21.15.

  «Fructul Oprit» înseamnă un personaj nou, oameni dragi cu care lucrez de ceva vreme, dar și oameni noi cu care nu am avut plăcerea să lucrez până acum. E un serial nou, e ceva ce nu s-a mai făcut în România până acum. Oamenii vor îndrăgi povestea și fiecare personaj în parte”, a declarat Vlad la emisiunea Happy ”Povești COOL”.

  Întrebat de reporterul emisiunii ”Povești COOL” cum îl vede Vlad pe Ioan, personajul său din serialul de la Antena 1, actorul a avut un răspuns surprinzător:

  Ioan e un fraier. E omul bun la toate și omul de încredere al familiei Caragea. Dar e un om prea bun, prea sufletist, iar atunci când ești așa, riști să pierzi multe. Până la urmă, el e un servitor, un șofer. Este un personaj cheie în poveste. Are și o bucată comică, e și dramă”.

  Însă, cei dou au și un punct comun: sunt sufletști.

  ”Mă regăsesc în el, dar, parcă, e excesiv de trist în anumite situații, dar e justificat tot ce face el, având ju respect destul de mare pentru de Tudor, care l-a luat de pe stradă, fără el ear fi murit. Are un respect foarte mare față de Tudor, e foarte docil, face tot ce i se spune”.

  ”Nu dau foarte mult din casă, dar urmează momente dificile”, ne asigură Vlad. Ce a vrut să spună cu asta aflați din clipul de mai jos.

  “Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România.

  Noul serial pe care îl realizează Antena 1 pentru telespectatori se poate mândri cu performanța că este prima mare dramă, realizată în România, inspirată din povești turcești. Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Virginia Rogin, Alina Chivulescu, Michaela Prosan, Petru Păun, Mihai Călin, Doinița Oancea, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Alina Pușcaș, Paul Chiribuță, Conrad Mericoffer, Cosmina Dobrotă, Mădălina Anea, Ana Crețu, Mădălina Craiu și Tudor Roșu vor putea fi urmăriți în “Fructul oprit”.

  Povestea serialului este povestea oricărui om care a avut de ales în calea dragostei. Acțiunea ne include pe toți, întrucât implică asumarea unor alegeri importante, curajul de a căuta iubirea și îndrăzneala de a o recunoaște atunci când este găsită, lăsând deoparte orice tip de prejudecată. Scenariul poartă o încărcătură psihologică impresionantă, personajele pendulând între pasiune și onoare, iar odată ce gustă din fructul oprit, tentația va fi tot mai mare.

  COMENTARII

  Ana Crețu, despre personajul ei: ”Este o naivă cu idealuri, care iubește mult, dar fără speranță”

  acum 18 ore

  Ana Crețu față în față cu Cristina Ciobănașu. Altfel spus, Cami Boască față în față cu Ana Caragea, cea care i-a furat inima lui Ioan, pe care Cami îl iubește la nebunie. Dar el are ochi numai pentru Ana. O poveste de iubire încurcată în care o fată...

  Iată de ce nu mai apare a doua serie a serialului ”Intrusul”

  acum 19 ore

  La această ediție de ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 12.30, Criss și Vlad vă invită să urmăriți o derie de interviuri realizate în exclusivitate de Happy Channel cu o parte din echipa serialului ”INTRUSUL”, unul dintre cele mai tari seriale turcești.

  Pui cu legume în trei culor, preparat în stil indian și thailandez

  acum 21 ore

  Când aveți poftă de ceva oriental, puteți încerca această rețetă inedită, preparată de Alex Cîrțu:  pui cu legume în trei culori și curry, o combinație din bucătăria indiană și thailandeză. Vlad Gherman a fost, pur și simplu, vrăjit de preparatul...

  Marian Râlea, despre cum împăturește sarmalele cu o mână și alte lucruri frumoase, la ”PoveștiCOOL”

  acum 4 zile

  Care sunt lucrurile cu care și-a uimit colegii de platou, printre care împăturirea sarmalelor cu o mână, aflați din clipul alăturat.

  ”Mă consider sută la sută actor, nu dansator”

  acum 5 zile

  Lari Giorgescu, actor și dansator, este invitat la ”CineCOOL”, rubrică realizată de Irina Margareta Nistor pentru emisiunea ”Povești COOL”, difuzată de Happy Channel de la 12.30, în fiecare sâmbătă și duminică.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »