• MIERCURI, 03 IANUARIE 2018

  8 obiceiuri pe care le au bărbații atunci când iubesc cu adevărat

  Bărbații au un mod de a se comporta atunci când sunt îndrăgostiți. În realitate, deși am fi tentați să credem altceva, nu există mari diferențe între un bărbat îndrăgostit și o femeie care iubește.

  Iată câteva adevăruri universale care se potrivesc celui ce iubește! Și fiți siguri că ele se aplică și în cazul femeilor!

  1. Te ascultă
  Dacă e să fim sinceri, unii bărbații nu au deloc calitatea de buni ascultători. Ce e interesant e că bărbații vor fi foarte atenți la ceva ce îi interesează cu adevărat. Așadar, dacă bărbatul de lângă tine nu doar te ascultă, dar îți și răspunde, adică te ascultă activ, înseamnă că e îndrăgostit de tine.

  2. Nu îi este teamă să facă sacrificii

  Bărbații îndrăgostiți se vor simți foarte incomod dacă femeia de lângă va fi nefericită, mai ales dacă ei pot schimba cumva în bine situația. Sacrificiul de dragul fericirii tale e un semn clar că e îndrăgostit de tine. 

  3. Își arată vulnerabilitățile

   Într-o relație de iubire, bărbatului nu îi este teamă să-ți arate sensibilitățile. Pentru că fiind amorezat lui îi este mai ușor să-și arate sentimentele. Și cu siguranță episodul se va repeta, dacă vei reacționa corespunzător situației.

  4. Îi place cum arăți chiar și-n cele mai rele zile
  Cu cât mai mult timp petrecem împreună, crește comfortul, iar dorința de a-limpresiona pe celălălalt, cel mai adesea prin felul în care arătăm, scade. Femeile sunt dispuse să nu mai acorde atâta importanță fiecărui detaliu aparent imporntant, în esență, banal.  

  5. E mândru de tine
  Când e îndrăgostit, un bărbat nu se teme să arate că e mândru de tine. Fie că ești o mamă grijulie sau că ai o carieră de invidiat, sau că-ți atingi obiectivele ușor, poți dormi liniștită dacă ai un bărbat care e îndrăgostit lulea de tine, eforturile tale nu vor trece neobservate. 

  6. Luptă pentru tine
  De obicei un bărbat cu adevărat îndrăgostit va lăsa totul baltă dacă tu vei avea neapărată nevoie de ajutorul lui. Nu va suporta ideea să te știe stresată sau speriată de ceva. Se va implica în orice problemă vei avea. Te va apăra de orice fel de probleme sau orice fel de oameni care-ți pot face rău. 

  7. Luptă cu tine
  Alt comportament evident în cazul unui bărbat îndrăgostit. Bineînețeles, nu vorbim aici de altercații periculoase, de insulte grosolane sau de drame inutile. El va avea grijă ca-n orice conflict de-al vostru să nu te piardă, chiar dacă asta înseamnă să se certe cu femeia pe care o iubește. 

  8. Îți tratează cu respect familia și prietenii
  Dacă cineva e important pentru tine, automat devine așa și pentru el. Un bărbat îndrăgostit va evita galant pe cineva din anturajul tău de care nu îi place. Doar de dragul tău, pentru că știe cât înseamnă persoana respectivă pentru tine.

  sursă:actualitatea.biz

  COMENTARII

  11 lucruri banale pe care bărbații le găsesc neatrăgătoare la o femeie

  acum 177 zile

  Uneori femeile fac tot ce le stă în putință pentru a atrage bărbații , însă ar fi surprinse să afle că uneori acțiunile și comportamentul lor pot avea un efect invers. De fapt, s-ar putea să nici nu-ți dai seama că te comporți ciudat în încercarea de a-l atrage lângă tine.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »