• VINERI, 15 DECEMBRIE 2017

  Ce își doresc bărbații în dormitor! 7 lucruri după care orice bărbat tânjește în așternuturi

  Când vine vorba de actul intim, toate femeile sunt doritoare să afle cum își pot satisface partenerii cât mai bine. Ele trebuie să înțeleagă însă că între bărbați și femei nu trebuie să existe o competiție în pat, ci o completare.â

  Iată însă câteva aspecte după care se dau în vânt când e vorba de amor!

   1. Vor ca femeile să conducă actul intim uneori sau să-l inițieze.

  Dacă iubitul tău va iniția fiecare act intim, se va plictisi. Va crede că este o povară pentru tine să faci asta și că o faci doar din obligație. Este foarte important să-l faci să se simtă dorit. Surprinde-l și pregătește ceva romantic într-o seară după serviciu.

  Întâmpină-l cu un sărut pasional și ademenește-l în dormitor. Chiar dacă vei sune că este obosit, nu va mai conta. Cu siguranță nu va spune „nu”. Astfel, îi vei arăta că-l dorești la fel de mult cum te vrea el pe tine și îl vei surprinde.

  2. Bărbații vor mai mult oral.

  Nu cred că este nici o surpriză pentru că toate femeile știu cât de mult le place bărbaților acest lucru. Cum am spus și anterior, bărbaților le place să-și privească partenerele și consideră acest lucru ca find un preludiu excelent.

  Dacă nu îți place să faci asta, nu o face pentru că va știi că o faci mecanic. Vorbește cu el despre asta în cazul în care nu îți place și găsiți o soluție împreună.

  3. Bărbații vor mai multe complimente.

  Femeilor le place să fie admirate ți complimentate, însă nici bărbații nu sunt mai prejos. Egoul lor este foarte fragil și le place să fie în centrul atenției. spune-i cât de mult îți dorești să fii cu el și cât de mult îl dorești. Nu va rămâne indiferent.

  Nu trebuie neapărat să îl complimentezi într-un mod intim, ci doar să faci anumite observații care să-l flateze. Spune-i din când în când ce îți place la el și cât de mult îl iubești.

  4. Bărbații vor sinceritate.

  Dacă îi răspunzi cu „bine”, o să-l faci să fie confuz. Și bărbații gândesc prea mult și nu vor știi exact dacă chiar este în regulă sau dacă nu îți convine ceva. Sinceritatea ajută la consolidarea unei relații puternice și sănătoase.

  Bărbații vor să fii sinceră și atunci când îți cer părerea despre un anumit lucru legat de viața de zi cu zi, dar și atunci când vine vorba de amor. Dacă nu îți place ce face sau nu ești de acord cu atingerile sau mișcările lui, spune-i adevărul. Doar prin comunicare vă puteți rezolva problemele.

  5. Bărbații vor să fie stimulați din punct de vedere vizual.

  Ca și femeilor, bărbaților le place să fie admirați și complimentați. Pentru ei, o imagine vizuală incitantă, face totul. Iubesc când femeile se uită provocator și senzual la anumite părți ale corpului lor!

  Le place și să-și vadă jumătatea goală în fața lui, fără inhibiții. Bărbații vor să fie scanați din cap până în picioare, dar, în același timp, le place să se uite la formele apetisante ale femeii.

  6. Bărbații își doresc să facă duș împreună cu partenerele lor.

  Uneori, lucrurile aparent minore și neînsemnate, pot face un bărbat fericit. Bărbaților le-ar plăcea să facă o baie cu multă spumă cu partenera lor și să bea un pahar de vin roșu. Pentru ei, aceasta este o modalitate bună de a se încinge spiritele.

  7. Bărbaților le place să li se vorbească murdar.

  Dacă nu ești adepta cuvintelor cu adevărat murdare, atunci nu face asta. Totuși, nici un bărbat nu poate rămâne indiferent în momentul în care va auzi din gura femeii iubite lucruri murdare pe care vrea să i le facă. Cu siguranță că abia va aștepta să îți satisfacă dorințele.

  sursă: estisuperba.ro

  COMENTARII

  5 sfaturi ca să începi cu dreptul o relaţie nouă şi să scapi de incertitudini

  acum 35 zile

  V-ați potrivit pe Tinder. A intrat în vorbă cu tine pe Instagram. I-ai zâmbit pe stradă, în timp ce așteptați autobuzul.

  Cum îți convingi partenerul să te ierte! 5 trucuri SIGURE să uite că ai greșit!

  acum 37 zile

  5 trucuri SIGURE care îl vor face să uite că ai dat-o în bară!

  Top 5 abordari care pot imbunatati activitatea sexuala

  acum 77 zile

  Iata care sunt cele mai comune abordari care au in prim plan rezolvarea problemelor sexuale si imbunatirea activitatii sexuale, dupa cum urmeaza:

  Ce elemente de stil poți împrumuta de la bărbați atunci când ieși în oraș: 5 idei inedite

  acum 134 zile

  Pe lângă argumentul stilului, există și alte motive pentru care femeile împrumută aceste lucruri de la bărbați. Uneori poate fi vorba de un preț mai mic, alteori că un articol era mai confortabil sau că existau mai multe opțiuni în secțiunea pentru bărbați a magazinului.

  Arta seducţiei în secolul 21: cum agăţi pe cineva cu naturaleţe şi eleganţă

  acum 174 zile

  Puțină lume reacționează negativ la ceva atât de banal ca un salut, o replică de introducere și un zâmbet, chiar dacă scena are loc în plină stradă. Bineînțeles, există şi toate şansele să avem ghinion: persoana cealaltă poate nu are suficient timp la dispoziţie, poate nu are chef sau poate are deja pe cineva. Sau poate este chiar jumătatea ta.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »