• VINERI, 08 IANUARIE 2016

  Cum poți să-ți răsplătești iubitul atunci când merită? Top 5 SURPRIZE pentru omul care te pune mereu pe primul plan

   Nu lua de bun orice gest grijuliu din partea iubitului tău. Sunt destui iubiți exemplari cărora nici nu le trece prin cap să facă ce face partenerul tău ca să îți aducă un zâmbet pe buze, să te calmeze sau să te facă să te simți în siguranță. Omul pe care vrei să-l ai alături de tine trebuie să simtă cât de mult îl apreciezi

  1. Lasă-i bilețele în locuri neașteptate

  Bilețelele sunt varianta modernă și rapidă a scrisorilor care înmuiau inimi și rostogoleau lacrimi de fericire pe obrajii îndrăgostiților de altădată. Pe un spațiu limitat poți scrie concis și rapid tot ce îți trece prin cap și are legătură cu ce se întâmplă între voi.

  Cu cât ești mai specifică, cu atât bilețelul tău îl va surprinde și emoționa: „Te iubesc“,„Ai o față adorabilă când dormi. Te-aș privi ore întregi“¸„Găsești ceva dulce în frigider“¸„Să nu-ți faci planuri pentru diseară. Am pregătit ceva“,„Bine ai revenit acasă! Mi-ai lipsit enorm!“. Lasă-i mesajele în locuri unde le va găsi cu siguranță: pe noptieră, pe etajera de la baie, pe pantofar sau în buzunarul de la cămașă.

  ora10@euforia.jpg

  2. Un cadou care îl va face să se simtă ca primul om care a aterizat pe lună

  Cadourile sunt mereu speciale atunci când sunt date fără o ocazie anume. Spontaneitatea e cel mai deșteaptă abordare. Iar asocierea ei cu un eveniment istoric capabil să entuziasmeze orice bărbat, este deja o rețetă de succes. Pe 12 aprilie 1961 a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente din istoria umanitații, Yuri Gagarin a fost primul om care a ajuns in spatiu. In același timp, ceasul Sturmanskie pe care il purta a ajuns să fie primul ceas perfect funcțional într-un mediu cu zero gravitație.

  Află mai multe despre povestea ceasului ideal pentru cel care te face să te simți în al nouălea cer de pe ora10.ro. Moderne, cu mecanisme performante, ceasurile Sturmanskie sunt unice prin sursa de inspirație iar iubitul tău te va aprecia și mai mult pentru gest.

  ora10@euforia2.jpg

  3. Plănuiește un city break pe care nu-l va uita prea curând

  Uneori, rutina poate fi cel mai periculos lucru care i se poate întâmpla unui cuplu. Rutina oferă confort și un soi de relaxare, dar vine la pachet cu plafonarea și evitarea unor experiențe care vă pot apropia și mai mult.

  Plănuiește un city break sau o vacanță într-un oraș european care vă va copleși cu peisaje uimitoare și vă va ajuta să scrieți povestea voastră și un pic altfel.

  Caută oferte la care el nu va putea spune nu, nici din punct de vedere financiar, nici pentru că nu vrea să renunțe la confortul de acasă. Spre exemplu, site-uri precum travelator.ro oferă sugestii de excursii la prețuri mai mult decât accesibile. Ca să îți faci o idee, cu 229 euro de persoană zbori dus-întors București - Dublin, îți închiriezi mașină pentru transport între orașe și ai și șapte nopti de cazare incluse. 

  ora10@euforia3.jpg

  4. Organizează o petrecere în care centrul de interes este felul lui favorit de mâncare

  Ca să-l impresionezi până la capăt, nu alege preparatul făcut de tine pe care îl adoră, ci o rețetă de-a mamei lui care îl face să mustăcească precum un copil. Dă-i un telefon mamei iubitului și cere-i rețeta și secretele. Va fi mai mult decât încântată să o împărtășească, știind că fiul ei va beneficia, cu ocazia aceasta, de amintirile meselor cu părinții.

  Întrece-te pe tine însăți și cumpără vinul după care știi că este topit. Sau, spune-le prietenilor care nu vor să se prezinte la petrecere fără o contribuție să aducă ei vinul respectiv. Bărbații, deși nu o spun, sunt mai impresionați decât femeile atunci când își dau seama că partenerele lor îi cunosc atât de bine.

  ora10@euforia4.jpg 

  5. Laudă-l prietenilor tăi. Îi vei crește încrederea în sine

  Recunoaștere a meritelor în public îi măgulește chiar și pe cei mai duri bărbați. Laudă-l în medii în care este și el prezent și fă-o natural, integrat în discuțiile pe care le purtați cu alți oameni. Vei vedea cum i se înroșesc umerii obrajilor și cum genul de reacție emotivă pe care doar tu știi să o recunoști.

  Cele mai de succes relații sunt cele în care validarea se întâmplă în permanență. E vorba despre timpul pe care îl petreceți împreună, gândurile pe care le împărtășiți, soluțiile pe care le găsiți. De aici îți poți extrage poveștile bune de împărtășit cu alții, povești în care îi recunoști contribuția lui, a iubitului tău.

  Scapa de stres si anxietate cu ajutorul culorilor. O activitate pe care o stii de la gradinita si o idee deC design interior iti pot schimba viata:

  ora10@euforia5.jpg

   

  Sursa foto: pixabay.com, unsplash.com, nos.twnsnd.co

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »