• VINERI, 08 IANUARIE 2016

  Cum poți să-ți răsplătești iubitul atunci când merită? Top 5 SURPRIZE pentru omul care te pune mereu pe primul plan

   Nu lua de bun orice gest grijuliu din partea iubitului tău. Sunt destui iubiți exemplari cărora nici nu le trece prin cap să facă ce face partenerul tău ca să îți aducă un zâmbet pe buze, să te calmeze sau să te facă să te simți în siguranță. Omul pe care vrei să-l ai alături de tine trebuie să simtă cât de mult îl apreciezi

  1. Lasă-i bilețele în locuri neașteptate

  Bilețelele sunt varianta modernă și rapidă a scrisorilor care înmuiau inimi și rostogoleau lacrimi de fericire pe obrajii îndrăgostiților de altădată. Pe un spațiu limitat poți scrie concis și rapid tot ce îți trece prin cap și are legătură cu ce se întâmplă între voi.

  Cu cât ești mai specifică, cu atât bilețelul tău îl va surprinde și emoționa: „Te iubesc“,„Ai o față adorabilă când dormi. Te-aș privi ore întregi“¸„Găsești ceva dulce în frigider“¸„Să nu-ți faci planuri pentru diseară. Am pregătit ceva“,„Bine ai revenit acasă! Mi-ai lipsit enorm!“. Lasă-i mesajele în locuri unde le va găsi cu siguranță: pe noptieră, pe etajera de la baie, pe pantofar sau în buzunarul de la cămașă.

  ora10@euforia.jpg

  2. Un cadou care îl va face să se simtă ca primul om care a aterizat pe lună

  Cadourile sunt mereu speciale atunci când sunt date fără o ocazie anume. Spontaneitatea e cel mai deșteaptă abordare. Iar asocierea ei cu un eveniment istoric capabil să entuziasmeze orice bărbat, este deja o rețetă de succes. Pe 12 aprilie 1961 a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente din istoria umanitații, Yuri Gagarin a fost primul om care a ajuns in spatiu. In același timp, ceasul Sturmanskie pe care il purta a ajuns să fie primul ceas perfect funcțional într-un mediu cu zero gravitație.

  Află mai multe despre povestea ceasului ideal pentru cel care te face să te simți în al nouălea cer de pe ora10.ro. Moderne, cu mecanisme performante, ceasurile Sturmanskie sunt unice prin sursa de inspirație iar iubitul tău te va aprecia și mai mult pentru gest.

  ora10@euforia2.jpg

  3. Plănuiește un city break pe care nu-l va uita prea curând

  Uneori, rutina poate fi cel mai periculos lucru care i se poate întâmpla unui cuplu. Rutina oferă confort și un soi de relaxare, dar vine la pachet cu plafonarea și evitarea unor experiențe care vă pot apropia și mai mult.

  Plănuiește un city break sau o vacanță într-un oraș european care vă va copleși cu peisaje uimitoare și vă va ajuta să scrieți povestea voastră și un pic altfel.

  Caută oferte la care el nu va putea spune nu, nici din punct de vedere financiar, nici pentru că nu vrea să renunțe la confortul de acasă. Spre exemplu, site-uri precum travelator.ro oferă sugestii de excursii la prețuri mai mult decât accesibile. Ca să îți faci o idee, cu 229 euro de persoană zbori dus-întors București - Dublin, îți închiriezi mașină pentru transport între orașe și ai și șapte nopti de cazare incluse. 

  ora10@euforia3.jpg

  4. Organizează o petrecere în care centrul de interes este felul lui favorit de mâncare

  Ca să-l impresionezi până la capăt, nu alege preparatul făcut de tine pe care îl adoră, ci o rețetă de-a mamei lui care îl face să mustăcească precum un copil. Dă-i un telefon mamei iubitului și cere-i rețeta și secretele. Va fi mai mult decât încântată să o împărtășească, știind că fiul ei va beneficia, cu ocazia aceasta, de amintirile meselor cu părinții.

  Întrece-te pe tine însăți și cumpără vinul după care știi că este topit. Sau, spune-le prietenilor care nu vor să se prezinte la petrecere fără o contribuție să aducă ei vinul respectiv. Bărbații, deși nu o spun, sunt mai impresionați decât femeile atunci când își dau seama că partenerele lor îi cunosc atât de bine.

  ora10@euforia4.jpg 

  5. Laudă-l prietenilor tăi. Îi vei crește încrederea în sine

  Recunoaștere a meritelor în public îi măgulește chiar și pe cei mai duri bărbați. Laudă-l în medii în care este și el prezent și fă-o natural, integrat în discuțiile pe care le purtați cu alți oameni. Vei vedea cum i se înroșesc umerii obrajilor și cum genul de reacție emotivă pe care doar tu știi să o recunoști.

  Cele mai de succes relații sunt cele în care validarea se întâmplă în permanență. E vorba despre timpul pe care îl petreceți împreună, gândurile pe care le împărtășiți, soluțiile pe care le găsiți. De aici îți poți extrage poveștile bune de împărtășit cu alții, povești în care îi recunoști contribuția lui, a iubitului tău.

  Scapa de stres si anxietate cu ajutorul culorilor. O activitate pe care o stii de la gradinita si o idee deC design interior iti pot schimba viata:

  ora10@euforia5.jpg

   

  Sursa foto: pixabay.com, unsplash.com, nos.twnsnd.co

  COMENTARII

  Râzi cu lacrimi! Uite cum îşi aşteaptă acest cuplu primul copil! Galerie FOTO de senzaţie!

  acum 7 zile

  Pe lângă emoţii contradictorii, de teamă şi bucurie, în acelaşi timp, venirea pe lume a primului copil este prilej de…multă imaginaţie.

  Semnele care îţi arată că te străduieşti prea mult

  acum 10 zile

  Atunci când te străduieşti foarte mult pentru ca tu şi partenerul tău să rezistaţi împreună, este un semn clar că ceva nu funcţionează aşa cum trebuie. Deşi implicarea este esenţială pentru ca un cuplu să reziste, lupta continuă și epuizantă a unuia dintre parteneri pentru ca relația să nu se destrame este un semnal serios de alarmă.

  Studiu: Cu câţi bărbaţi trebuie să te culci ca să nu divorţezi! Tu unde te situezi?

  acum 16 zile

  Un studiu al Universităţii din Utah dezvăluie un fapt absolut inedit.

  Psihologii au dat verdictul: este mai bine să fii singură, decât cu un bărbat cu care nu te înţelegi

  acum 17 zile

  Uitaţi sfaturile bunicii, care spunea că e mai bine să strângi din dinţi şi să-ţi accepţi partenerul aşa cum este, decât să să fii singură. Un studiu publicat în revista “Family Psychology” demonstrează contrariul: este de preferat să fii singur, decât să stai alături de un bărbat cu care nu te înţelegi. Relaţiile cu partenerul au consecinţe directe asupra psihicului şi a sănătăţii mentale.

  Reguli de aur pentru mame, în relaţia cu copiii lor

  acum 17 zile

  Copilul, când apare pe lume, nu are ataşat un “manual de creştere”, pentru ca el să ajungă adultul perfect. Fie că e vorba de de băieţi sau fete, visul părinţilor este ca ei să fie siguri pe ei, puternici, independenţi, fericiti, în stare să înfrunte cele mai aprige situaţii. Iar fericirea vine şi din încrederea pe care o ai în familia ta. Psihologii spun că există nişte reguli de urmat.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Neatza cu Razvan si Dani

  neatza.a1.ro


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro