• VINERI, 17 IUNIE 2016

  Semne care arată că mariajul se va termina cu un divorţ

  Daca esti cheltuitoare, divortul bate la usa   Hepta

  Statisticile arată că, dacă te încadrezi într-unul din cazurile de mai jos, căsătoria ta nu prea are şanse de reuşită.

  Viitoarea mireasă se îndoieşte că a făcut cea mai bună alegere
  Atunci când femeia, deşi răspunde afirmativ cererii în căsătorie, are dubii serioase în privinţa seriozităţii viitorului soţ, pare-se că are dreptate, riscul unui divorţ este mare. Vorbim, aşadar, despre celebra intuiţie feminină. Vestea bună este că, dacă el are dubii, nu există niciun risc de divorţ.

  Mirii erau foarte tineri când s-au căsătorit
  Cabinetele psihologilor sunt pline de oameni care şi-au pus pirostriile de foarte tineri şi, între timp, fiecare a început să-şi dorească altceva de la viaţă, să aibă alte aspiraţii şi să evolueze diferit. Psihologii spun că de la un deceniu la altul, fiecare dintre noi ne dezvoltăm, avem altă viziune asupra vieţii, la 30 de ani eşti cu totul altă persoană decât la 20, iar acesta este un proces firesc.

  Familia are două fiice
  Riscul că o familie care are două fiice să divorţeze este de 43$, afirmă Kristin Mammen, economist la Columbia University. Pentru cuplul cu doi fii, riscul de divorţ este de 37%. “Se pare că taţii devin mult mai ataşaţi de familie dacă au fii, nu fiice”, spune şi Stephanie Contz, sociolog.

  Datoriile
  Banii aduc fericirea, spun studiile în domeniu. Dacă familia are dificultăţi financiare şi unul dintre membrii ei cheltuieşte din greu, riscul de divorţ este de 45%. Există o mare problema în familiile în care unul dintre parteneri munceşte şi are un salariu mare, iar celălalt se preocupă în principal să-i cheltuiască. Scânteia unei despărţiri definitive apare, de obicei, de la o factură.

  Ginerii se încruntau în poze, când erau copii
  Nu-i glumă. În două studii separate, psihologii au descoperit că bărbaţii care se încruntau în poze când erau copii sunt expuşi de cinci ori mai mult să divorţeze decât cei care preferau să zâmbească.

  Unul dintre parteneri fumează, celălalt nu
  Când doar unul dintre soţi fumează, riscul de divorţ variază între 75% şi 91%, comparativ cu cuplurile în care ambii sunt fumători. Stilurile diferite de viaţă sunt o cauza a divorţului, spun psihologii.

  Unul dintre parteneri este asistent medical
  Cei care au profesii anume sunt mai predispuşi divorţului decât alte persoane. Pentru dansatori şi coregrafi, riscul de divorţ este cu 43% mai mare comparativ cu o familie “normală”, barmanii şi barmaniţele – 38%, iar asistenţii medicali – 29%.

  Soţia aduce mai mulţi bani în casă decât soţul
  Mariajele unde femeile contribuie cu cel puţin 60% la bugetul familial sunt expuse de două ori mai mult divorţului, comparativ cu căsătoriile în care soţii contribuie în mod egal sau ea câştigă mai puţin decât el.

  COMENTARII

  Arta seducţiei în secolul 21: cum agăţi pe cineva cu naturaleţe şi eleganţă

  acum 3 zile

  Puțină lume reacționează negativ la ceva atât de banal ca un salut, o replică de introducere și un zâmbet, chiar dacă scena are loc în plină stradă. Bineînțeles, există şi toate şansele să avem ghinion: persoana cealaltă poate nu are suficient timp la dispoziţie, poate nu are chef sau poate are deja pe cineva. Sau poate este chiar jumătatea ta.

  Cum organizezi o întâlnire romantică acasă

  acum 26 zile

  Cum ar fi dacă următoarea întâlnire ai organiza-o chiar la tine acasă? E locul perfect în care să fii tu însăți, să îți lași imaginația să zboare și, cel mai important, să organizezi o cină romantică exact așa cum vrei.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »