• JOI, 14 IULIE 2016

  Semnele care îţi arată că te străduieşti prea mult

  Într-o relaţie este necesar ca fiecare dintre parteneri să depună efort şi energie pentru ca viaţa lor împreună să fie una fericită şi împlinită.
  Dar atunci când te străduieşti foarte mult pentru ca tu şi partenerul tău să rezistaţi împreună, este un semn clar că ceva nu funcţionează aşa cum trebuie. Deşi implicarea este esenţială pentru ca un cuplu să reziste, lupta continuă și epuizantă a unuia dintre parteneri pentru ca relaţia să nu se destrame este un semnal serios de alarmă. Iată câteva semne care îţi arată că te străduieşti prea mult:

  Accepţi să faci lucruri pe care nu le doreşti

  Ţi se întâmplă de multe ori să faci tot felul de lucruri pe care poate că nu ţi le-ai dori, numai de dragul de a-l mulţumi pe iubitul tău? Concesiile sunt necesare în orice cuplu, dar atunci când unul dintre parteneri este de obicei cel care renunță la propriile dorinţe în favoarea celuilalt, este un semn clar că sunt probleme.

  Îţi încalci principiile

  Dacă descoperi tot mai des că eşti nevoită să renunţi la unele principii pe care le ai de multă vreme şi la care ţii foarte mult, doar pentru a-l ţine lângă tine pe iubitul tău, atunci viaţa ta sentimentală este într-un mare impas. O persoană care te iubeşte şi care te respectă nu ar permite niciodată să îţi încalci propriile principii, de aceea trebuie să te gândeşti cu multă seriozitate dacă merită să faci asta de dragul relaţiei în care te afli.

  Eşti permanent îngrijorată

  Faptul că te gândeşti cu groază că relaţia ta s-ar putea să se destrame în orice clipă este un alt semn care îţi arată că viaţa ta de cuplu nu este pe drumul cel bun. Nesiguranţa apare de obicei într-o relaţie instabilă, care dă mereu semne că este pe punctul de a se destrămă, iar unul dintre parteneri este cel care se străduieşte mai mult să menţină cuplul unit. Dacă te regăseşti în această descriere, este cazul să cântăreşti cu atenție dacă merită cu adevărat să îţi consumi toată energia şi să îţi iroseşti timpul încercând să salvezi ceva ce nu pare să aibă șanse de viitor.


  Eşti nefericită 

  Toate lucrurile pe care eşti nevoită să le faci pentru a menţine relaţia pe linia de plutire te pot face foarte nefericită. Dar se întâmplă de multe ori ca unele persoane să-şi dedice viaţa scopului de a salva chiar şi cele mai neîmplinite relaţii fără să realizeze că se află pe un drum greşit. Nu încerca să ignori nefericirea în viaţa ta de cuplu. 

  Nu mai ai energie pentru altceva


  Dacă îți concentrezi toată atenția și energia asupra scopului de a-ți menține relația, sunt șanse mici să mai ai energie și pentru alte aspecte ale vieții tale. O astfel de relație cu probleme îți deturnează atenția de la proiecte importante, fie că este vorba de educația, cariera sau pasiunile tale. Vei descoperi că treptat toate țelurile tale pentru viitor sunt lăsate pe plan secund pentru că nu mai ai energie pentru ele. Nu lăsa ca acest lucru să se întâmple şi preia controlul asupra vieții tale!

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »