• MIERCURI, 15 IUNIE 2016

  Soţia lui Marcel Toader, Maria Constantin, la niciun an de la căsătorie: “Decât să trăieşti într-o relaţie ca un calvar, mai bine aş trăi singură”

  Cei doi, in vremuri fericite/ foto: Antena Stars   Antena Stars

  S-au căsătorit în urmă cu un an. El, Marcel Toader, a fost însurat cu două femei arătoase şi foarte cunoscute în România, Anamaria Ferentz şi apoi Gabriela Cristea. Divorţurile au fost cu scandal. Ea, Maria Constantin, este frumoasă, tânăra şi are şi ea la activ un divorţ. După câteva luni de căsnicie, Maria pare destul de împăcată cu gândul unei despărţiri.

  “Vorba până când moartea ne va despărţi nu prea mai e valabilă în zilele noastre. Nu mă gândesc la viitor, mă gândesc la prezent, iar prezentul este formidabil, sunt fericită, sunt liniştită, sunt bine, vom vedea ce ne rezervă viitorul. Mi-aş dori că această căsnicie să dureze la nesfârşit, dar oamenii se mai schimbă, nu se ştie niciodată. Femeile căsătorite ar trebui să se gândească mai întâi la ele. Şi la persoană de lângă ele, dar dacă sunt nefericite, un divorţ e mai bun. Decât să trăieşti într-o relaţie că un calvar, mai bine aş trăi singură. Pentru mine, o viaţă singură nu este o viaţă grea.", a spus Maria Constantin în cadrul unui interviu acordat www.videoblogulmireselor.ro.

  De asemenea, ea a mai făcut, în cadrul aceluiaşi interviu, câteva declaraţii care pun la îndoială stabilitatea acestei căsnicii: "E un soţ foarte iubitor, foarte respectuos. Subliniez asta cu respectul, căci într-o căsătorie, sentimentele pot să mai dispară, dar dacă rămâne respectul, totul decurge perfect. Infidelitatea nu e o problema la mine. Se întoarce tot acasă, asta e important. Poate să se ducă la cine vrea, din partea mea are liber, el ştie lucrurile astea. Hoţul neprins e negustor cinstit. Şi dacă se duce la altele, foarte bine. Are liber de la mine, dar nu se ştie dacă găseşte aşa comoară că mine.", a povestit soţia lui Marcel Toader.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »