• MIERCURI, 06 IULIE 2016

  Doar pentru femeile single: vezi care sunt cei mai hot burlaci de la Hollywood

  Aceşti bărbaţi intră în topul celor mai hot burlaci de la Hollywood


  Taylor Lautner. Adolescentul din seria scriitoarei Stephenie Meyer, Twilight, s-a transformat într-un bărbat cu un corp de invidiat. Acesta a avut relaţii încă de la vârsta de 14 ani cu vedete printre care se numără şi Selena Gomez, Lily Collins şi Tazlor Swift, însă acum este burlac.

  Nick Jonas. De la băieţelul simpatic din trupa Jonas Brothers, a ajuns să fie unul dintre cei mai atractivi bărbaţi de la Hollywood. Acesta doreşte să lase în urmă imaginea pe care şi-a creat-o cu trupa din adolescenţă. În timpul unui interviu acordat lui Ellen DeGeneres, a declarat că este încă singur. După relaţiile cu Miley Cirus şi Selena Gomez a avut o relaţie de doi ani cu Olivia Culpo, însă de atunci s-au auzit doar zvonuri.

  John Meyer. Deşi pare incredibil, ultima oară când acesta a confirmat că are o relaţie, a fost în anul 2014. El şi Katy Perry au format un cuplu timp de doi ani şi au apărut împreună în videoclipul melodiei „Who do you love”. A mai fost implicat în relaţii cu vedete printre care şi Jennifer Aniston şi Taylor Swift.

  Henry Cavill. Cunoscut în rolul lui Superman, a fost implicat în doar şase relaţii de-a lungul timpului, cu vedete precum Katie Hurst, Ellen Whitaker sau actriţa din The Big Bang Theory, Kaley Cuoco.

  Patrick Dempsey. În ciuda vârstei sale, 50 de ani, actorul a fost căsătorit de două ori, o dată timp de şapte ani, cu Rocky Parker şi o data cu Jillian Fink, timp de 15 ani, cu care are şi trei copii. Cu toate acestea, actorul a declarant că se va concentra de acum pe familie.

  Prinţul Harry Windsor. În timp ce fratele său este căsătorit şi are şi doi copii, prinţul Harry nu pare să se îndrepte în această direcţie. În urmă cu un an s-a zvonit că ar avea o relaţie cu Prinţesa Maria-Olympia din Grecia, însă nimic nu a fost confimat. Cea mai lungă relaţie a sa a fost cu Chelsy Davy, opt ani.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »