• JOI, 29 IUNIE 2017

  Dieta minune a Andreei Bălan: ”Mănânc ciocolată, recunosc”. Cum a slăbit artista atât de mult imediat după naștere?

  Andreea Bălan a revenit rapid la silueta de dinaintea nașterii. Pe 9 octombrie 2016, ea a adus-o pe lume pe Ella, iar la câteva luni după naștere, a ajuns să arate fabulos.

  Trebuie să îți asculți corpul, nu să mănânci dimineață, la prânz și seara, pentru că așa ai fost învățat în copilărie. Să știi să îți asculți corpul, să șrii ce îți cere și când îți cere”,a explicat Andreea Bălan la emisiunea ”Răi da buni”, de la Antena Stars.

  Ea a mărturisit că nu merge la sală, dar că o ajută foarte mult concertele care vin pe bandă rulantă și în timpul cărora dansează foarte mult. Nu are o dietă strictă, mai mărturisește ea.

  La un concert, cred, las cel puțin un kilogram. Nu am un regim alimentar anume, dar nu mănânc prăjeli, nu multă pâine, nu mânânc multe dulciuri”, a mai spus ea.

  Urmărește clipul alăturat pentru a afla mai multe detalii. 

  COMENTARII

  3 obiceiuri casnice pentru sănătatea ta

  acum 11 zile

  Bacteriile, praful, mucegaiul sau alimentele nepotrivite sunt doar câteva dintre lucrurile care îți pot cauza afecțiuni și neplăceri în acest sens, însă cu puțină disciplină le poți elimina din casa ta fără eforturi financiare prea mari.

  Înotul și lentilele de contact - tot ce trebuie să știi despre asta

  acum 19 zile

  Indiferent dacă te pregătești să înoți într-o piscină sau vrei să te relaxezi departe de țărm la mare, nu uita să îți dai jos lentilele cu câteva minute înainte să intri în apă.

  Totul despre lentilele de contact colorate

  acum 27 zile

  Lentilele de contact colorate sunt o alternativă excelentă pentru cei care vor o schimbare radicală sau care doar vor să se “joace” puțin cu trăsăturile lor naturale.

  Tot ce trebuie să știi despre Spirulină

  acum 27 zile

  Beneficiile acestui deosebit organism de tip vegetal sunt utilizate în întărirea sistemului imunitar și în diversele afecțiuni cu care se confruntă populația actuală, precum profilaxia afecțiunilor cardiovasculare, cancerelor, în diabet etc.

  5 probleme de sănătate cauzate de sedentarism

  acum 27 zile

  Lipsa mișcării este unul dintre cele mai periculoase lucruri la care îți poți supune corpul. La nivel global, 1 din 4 adulți nu fac suficientă mișcare, conform unor statistici ale Organizației Mondiale a Sănătății.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »