• JOI, 23 AUGUST 2012

  Dr. Oz tratează durerile de picioare şi de spate

  durerile de picioare  

  Durerile de spate

   

  Dr. Oz: “Multe dureri au cauze neurologice, însă sunt lucruri pe care nu le putem schimba. Majoritatea durerilor pot fi combătute fără operaţie.

  Când faci divese lucruri şi pui greutate în plus pe coloană, fie de la traumă, fie de la viaţa cotidiană, discurile se inflamează, scapă fluid, irită şi inflamează nervii şi asta cauzează o durere disproporţională faţă de trauma propriu-zisă.

  Soluţia este un simplu antiinflamator. E vorba de scoarţă de salcie albă sau aspirină.

  Aspirina a apărut findcă oamenii ştiau că scoarţa de salcie conţine salicilaţi. Acţionează la fel ca aspirina şi e naturală. Se iau 4-6 ml de 3 ori pe zi.”

   

  Durerile de picioare

  Dr. Oz: “Când ai disconfort în zona lombară este din cauza compresiei care da spre pcioare dureri ascuţite. Aceste dureri nu au loc din cauza inflamaţiei ci din cauza compresiei, a faptului că nervii sunt presaţi. Aşa apare amorţeala. Uneori, o senzaţie de şoc electric. Soluţia? Îţi trebuie un scaun şi o minge de tenis.”

  Uită-te la video-ul de mai jos pentru a vedea felul în care Dr. Oz te sfătuieşte să procedezi pentru a scăpa de aceste dureri.

  COMENTARII

  Pune un săpun dedesubtul cearceafului, înainte de culcare! Motivul? Vei deveni dependent de acest TRUC genial

  acum 18 ore

  Ați auzit vreodată de ”sindromul picioarelor neliniștite”? Este vorba de acea senzație de disconfort la nivelul picioarelor, imediat cum ne întindem în pat.

  Ai comis această greșeală în fiecare vară! Iată de ce NICIODATĂ nu trebuie să bei apă cu gheață

  acum 20 ore

  De fiecare dată când vine căldura simțim nevoia de lichide reci, iar consumul apei cu gheață a devenit un obicei în serile toride.

  Otrava din mâncare pe care o cosumăm în fiecare zi! Și nu, nu este vorba despre sare sau zahăr!

  acum 1 zile

  Este glutamatul de sodiu sau E 621, un aditiv care se găsește în cantități îngrijorător de mari, în aproape toate restaurantele.

  Mănânci mai puțin, faci sport și tot nu slăbești? Înseamnă că ai ACEASTĂ problemă

  acum 1 zile

  Dacă ți-ai elaborat un anumit plan alimentar, ai început să incluzi în programul tău și activități sportive, iar cu toate astea tot nu slăbești, înseamnă că poți avea anumite probleme de sănătate, care reprezintă o adevărată piedică în lupta cu kilogramele în plus. Intoleranța la gluten ar putea fi o astfel de problemă.

  Ce boli ascund punctele din zona ochilor

  acum 5 zile

  Organismul uman are secretele lui, pe care dacă le deslușim la timp, reușim să rezolvăm tot felul de probleme de sănătate. Zona ochilor este una sensibilă, iar potrivit specialiștilor, aici se ascund diverse afecțiuni.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Neatza cu Razvan si Dani

  neatza.a1.ro


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro