• JOI, 21 IANUARIE 2016

    Folosești des cuptorul cu microunde? Află la ce PERICOLE te expui și nu-l vei mai utiliza NICIODATĂ!

     hepta

     Microundele funcționează prin rezonarea moleculelor de apă la frecvențe înalte, convertindu-le în abur și astfel încălzind mâncarea. În timp ce această modalitate de preparare a hranei poate fi facilă, folosirea radiațiilor în acest mod poate schimba structura alimentelor.

    Poate că vă întrebați cum este acest mod de încălzi diferit de cel obișnuit. Se pare că microundele deformează moleculele alimentelor, în timp ce modul convențional nu.

    Un exemplu poate fi cel din 2003. Un studiu publicat de "Jurnalul de stiință a hranei și agriculturii" a examinat cum brocoliul, după utilizarea microundelor, și-a pierdut 97 la sută dintre antioxidanții benefici. Prin preparare la abur acest își pierde doar 11 la sută din beneficii.

    De asemenea, recipientele în care se încălzesc alimentele la microunde nu ar trebui să fie din plastic, chiar dacă acesta este marcat pentru a fi folosit în acest cuptor.

    COMENTARII

    Cum să alegi scaunul de birou care nu îți dă dureri de spate

    acum 4 zile

    Ce pozitie trebuie sa adoptam atunci cand stam mult timp la birou.

    Mănâncă piersici în fiecare zi și vei slăbi, văzând cu ochii

    acum 11 zile

    Include piersicile in meniul tau zilnic.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro