• LUNI, 01 OCTOMBRIE 2018

  Lentile de contact de unică folosință: Avantaje pentru utilizatori

  Porți ochelari de ceva timp și simți nevoia unei schimbări? Ai auzit diverse păreri despre cele mai noi lentile de contact și simți că a venit momentul să afli mai multe informații despre această variantă? Ideea de a nu mai avea grija ochelarilor în fiecare zi pare un motiv destul de bun pentru a opta pentru cele mai noi modele de lentile de contact de unică folosință sau pentru uz îndelungat.

  Să analizăm împreună aceste opțiuni astăzi pentru a decide ce variante vi se potrivesc.

  Ce sunt lentilele de contact?

  Lentilele de contact sunt considerate dispozitive medicale care pot fi utilizate cu diverse scopuri (medicale sau estetice):

  • Pentru corectarea vederii în funcție de specificul problemelor cu care se confruntă pacienții;
  • Cu scop protector și terapeutic în vederea protejării irisului în urma unor intervenții chirurgicale realizate pentru tratarea unor afecțiuni severe;
  • Cu scop estetic, atunci când se optează pentru schimbarea culorii irisului.

  Ochelari? Lentile? Cum te asiguri că ai făcut alegerea corectă?

  Aceste scopuri de utilizare a lentilelor de contact ți-au atras atenția dar încă nu ești convins că ai putea renunța la ochelari? Cum ar fi dacă ai avea ocazia de a încerca o altă variantă pentru o zi pentru ca la finalul acesteia să poți lua cu adevărat decizia corectă?

  Din fericire, acest lucru este posibil acum datorită noilor modele de lentile de contact de unică folosință. Să descoperim împreună ce avantaje oferă aceste accesorii!

  De ce să testezi lentilele măcar pentru o zi!

  • Cele mai noi modele de lentile de contact de unică folosință sunt soluția ideală pentru cei care doresc să facă trecerea de la ochelari la lentile dar nu sunt convinși că această opțiune îi va avantaja pe termen lung.
  • Pentru o zi sau pentru perioade mai lungi de timp, în funcție de preferințe, acum poți alege să testezi diverse variante de astfel de accesorii despre care se spune că pot înlocui cu succes ochelarii - astfel, vei putea decide ce model de lentile ți se potrivește pentru utilizare pe termen lung.

  Să analizăm în continuare și alte avantaje ale celor mai bune modele de lentile de contact de unică folosință.

  Motive pentru care ai alege lentilele de contact de unică folosință

  Principalele avantaje ale acestor dispozitive medicale sunt reprezentate de ușurința cu care pot fi purtate și flexibilitatea pe care o oferă persoanei care le poartă chiar și pentru o zi. Din acest motiv, acestea sunt considerate soluția ideală pentru cei care se gândesc să renunțe la ochelari și au nevoie de o variantă intermediară până în momentul în care vor fi siguri de varianta pe care o preferă pe termen lung.

  Iată și alte motive pentru care merită să le încerci:

  • Te ajută să depășești barierele fizice
  • Cele mai noi modele de lentile de contact de unică folosință nu sunt doar mai ușor de purtat decât ochelarii ci și o variantă mai eficientă de depășire a barierelor fizice - acestea pun un câmp vizual complet la dispoziția celor care aleg să le poarte
  • Această opțiune oferă un plus de siguranță utilizatorilor întrucât elimină riscul ca aceștia să nu vadă bine din anumite unghiuri.
  • Atunci când te afli în vacanță, purtarea acestora îți oferă ocazia de a practica sporturile tale preferate.

  Îți oferă flexibilitate și posibilitatea unei accesorizări facile

  • Pentru cei care vor să descopere cum e să poată purta ochelari de soare și să vadă bine în același timp, lentilele de contact de unică folosință reprezintă cea mai bună opțiune, cele două tipuri de accesorii completându-se perfect în zilele călduroase petrecute pe plajă.
  • Vrei să scapi de ochelari măcar în vacanță? Acum îi poți uita acasă liniștit pentru că poti folosi fără riscuri lentilele de contact de unică folosință pentru corecția vederii pe toată durata sejurului tău de vacanță.
  • Aceste dispozitive medicale îți oferă un plus de protecție UV întrucât majoritatea modelelor de astfel de accesorii disponibile includ și un puternic filtru UV.

  Nu necesită întreținere

  • Aceste dispozitive medicale care au și rol de accesorii sunt avantajoase pentru tine întrucât nu necesită întreținere sau parcurgerea unor procese complexe de dezinfectare pentru a fi sigur că nu te supui unor riscuri în timpul purtării acestora.
  • Mai mult decât atât, lentilele de contact de unică folosință au și capacitatea de a te proteja împotriva unor factori externi nocivi precum diverși alergeni surpriză cu care te poți confrunta în noile tale călătorii de vacanță.

  Nu există restricții în ceea ce le privește

  • Oricine poate purta aceste lentile de contact de unică folosință, inclusiv copiii și persoanele care călătoresc.
  • Pot fi purtate în orice condiții meteorologice și este chiar recomandată utilizarea acestora în astfel de situații.

  În plus, costul aferent modelelor noi de lentile de contact de unică folosință este unul avantajos, oferindu-ți astfel șansa de a le utiliza atunci când este nevoie sau de a le testa în vederea luării unei decizii corecte între ochelari și lentile pe termen lung. 

  Sursa foto: pexels.com

  COMENTARII

  7 greșeli pe care le faci când ieși să alergi pe afară în timpul iernii

  acum 5 ore

  Faptul că vremea de afară s-a răcit nu trebuie să reprezinte un motiv pentru tine să renunți la activitatea fizică până la primăvară. Sunt însă câteva lucruri de care trebuie să ții cont atunci când vrei să faci sport în aer liber pe timpul iernii.

  6 schimbări pe care ar trebui să le faci pentru un stil de viață mai sănătos

  acum 6 zile

  Mare parte din viitorul tău e determinat de deciziile minore din fiecare zi. De exemplu, atunci când preferi să rămâi pe canapea în loc să faci mișcare, poți deschide calea unor afecțiuni pe termen lung.

  Somnul de noapte si 3 moduri simple prin care poti dormi mai bine

  acum 11 zile

  Un somn odihnitor iti aduce energie pentru o noua zi de lucru si este la fel de important ca alimentatia si exercitiile fizice pentru sanatatea ta.

  Ce aparate fitness poti folosi acasa in functie de rezultatele pe care le urmaresti

  acum 18 zile

  Cea mai comoda solutie pentru a exersa este achizitionarea unor aparate fitness pentru acasa, fapt ce te va scuti de drumurile facute spre si dinspre sala.

  5 motive pentru care nu e bine să lași străinii să îți atingă bebelușul

  acum 22 zile

  Este greu să le reziști bebelușilor. Au pielea roz și perfect catifelată, obrajii veșnic îmbujorați, miros bine, au mânuțele mici și poartă hăinuțe în miniatură.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »