• VINERI, 22 IANUARIE 2016

    TOP 3 ALIMENTE OTRĂVITOARE pe care le consumăm!

    Fără să fim conștienți, zilnic consumăm alimente otrăvitoare. Chiar dacă un aliment nu este în întregime otrăvitor, este suficient să alegem partea care ne poate lua suflarea.

    Mai jos am întocmit un top al alimentelor otrăvitoare:

    1. Cassava (Yuca)
    Cassava este o tulpină lemnoasă ce provine din Caraibe și America de Sud. Americanii o consumă frecvent și o putem găsi și în rafturile din țara noastră. Această legumă nu trebuie să fie consumată în niciun caz crudă, ci doar gătită corespunzător. Dacă nu vă pricepeți, cel mai bine ar fi să nu vă puneți viața în pericol.

    2. Ardei iute
    Capsacina este substanța care îi dă ardeiului iuțimea și senzația de foc. Dacă sunteți pasionați de gustul iute, aveți mare grijă să nu faceți excese. Această substanță este atât de puternică încât este folosită la spray-ul paralizant pe care poliția îl are în dotare.

    3. Peștele-balon
    Peștele-balon este pe locul doi în lume în topul celor mai otrăvitoare vertrebrate. Din fericire, nu se găsește în Europa, ci doar în Coreea și Japonia, unde este considerat delicatesă.
    Consumat, ficatul acestui pește poate fi mortal pentru noi, deoarece conține foarte multe toxine.

    Sursă: aliceboboc.wordpress.com.

    COMENTARII

    Cele mai falsificate alimente pe care şi tu le consumi fără să ştii la ce pericol te expui

    acum 1 zile

    Mierea de albine si cafeaua macinata sunt doar două dintre cele mai falsificate alimente din lume.

    STUDIU: Doar 45 de minute de exerciții fizice aerobice și de rezistență pe săptămână îmbunătățesc funcțiile creierului

    acum 3 zile

    O singura sesiune de aerobic si de rezistenta este de ajuns pentru a spori vigilenta.

    STUDIU: Copiii care merg la culcare la aceeași oră şi au mesele regulate prezintă un risc mai mic de a deveni obezi

    acum 4 zile

    Oamenii de stiinta au evaluat trei rutine la care erau expusi in cadrul gospodariei.

    Deplasarea cu bicicleta la locul de muncă scade cu 45% riscul de cancer și cu 46% cel cardiovascular

    acum 7 zile

    Mersul pe jos la locul de munca a fost asociat cu un risc cu 27% mai scăzut de a dezvolta boli de inima.

    Ce legătură există între utilizarea pe termen lung a telefonului mobil și cancerul

    acum 7 zile

    Cancerogeneza determinată de radiatiile emise de telefoanele mobile este in continuare un subiect aflat in dezbatere.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro