• MIERCURI, 13 IANUARIE 2016

    A turnat bicarbonat de sodiu pe carnea crudă. Motivul? Vei folosi mereu acest TRUC

    Bicarbonatul de sodiu este nelipsit din bucătărie, la fel ca sarea şi piperul. Puţini ştiu, însă, ce efecte are atunci când este aplicat pe o bucată de carne.

    Masează bucata de carne crudă cu bicarbonatul de sodiu, apoi las-o la frigider 3-5 ore. La final, se curăţă bine. Folosind acest TRUC, vei obţine o carne mult mai fragedă.

    Descoperă în MATERIALUL VIDEO de mai sus şi alte întrebuinţări ale bicarbonatului de sodiu în locuinţă!

    COMENTARII

    E cod roşu de caniculă! Iată cum poţi să te fereşti de efectele căldurii

    acum 13 zile

    Canicula i-a facut pe romani sa sune in numar mare la Ambulanta!

    12 lucruri pe care trebuie să le faci de Sfânta Maria Mare (15 august)

    acum 15 zile

    Iată ce e bine să (nu) faci în această zi.

    6 cadouri pe care este bine să NU le faci. ADUC GHINION!

    acum 16 zile

    Alegerea unui cadou este, pentru multi, o adevarata problema.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro