• MIERCURI, 13 IANUARIE 2016

    A turnat bicarbonat de sodiu pe carnea crudă. Motivul? Vei folosi mereu acest TRUC

    Bicarbonatul de sodiu este nelipsit din bucătărie, la fel ca sarea şi piperul. Puţini ştiu, însă, ce efecte are atunci când este aplicat pe o bucată de carne.

    Masează bucata de carne crudă cu bicarbonatul de sodiu, apoi las-o la frigider 3-5 ore. La final, se curăţă bine. Folosind acest TRUC, vei obţine o carne mult mai fragedă.

    Descoperă în MATERIALUL VIDEO de mai sus şi alte întrebuinţări ale bicarbonatului de sodiu în locuinţă!

    COMENTARII

    5 idei pentru o baie practică și frumoasă

    acum 15 ore

    Afla cum poti transforma baia intr-una functionala, dar si deosebit de aspectuoasa.

    E cod roşu de caniculă! Iată cum poţi să te fereşti de efectele căldurii

    acum 76 zile

    Canicula i-a facut pe romani sa sune in numar mare la Ambulanta!

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Profit.ro

    profit.ro


    Top stiri
    Happy Day
    iSerial - O grămadă de caramele / în fiecare luni și marți de la ora 19:00
    Citește mai departe »

    ISERIAL

    O grămadă de caramele - episodul 8

    Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
    Citește mai mult... »