• DUMINICA, 21 MAI 2017

  Bubulina, gospodina! Nicoleta Luciu le învață pe femei trucuri de albire și de scoatere a petelor de pe haine

   De când sta retras din lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu s-a dedicat familiei: celor patru copii și soțului ei. Fosta Miss România, mereu prezentă pe podiumurille de modă și în emisiunile tv s-a făcut femeie de casă. 

  Însă, ea nu poate renunța definitiv la legătura cu oamenii, așa că și-a creat un site unde scrie pe diverse teme. De la alimentație, la frumusește, trucuri și povești din și despre familia sa. 

  Printre sfaturile legate de mâncare sănătoasă și măștile de față, Nicoleta Luciu le dă gospodinelor câteva trucuri pentru albirea hainelor și pentru scoaterea petelor de pe acestea. Și nu prepară ea vreo rețetă minune, ci apelează la un... medicament: aspirina!

  Pune în cuva de spălat hainele pe care dorești să le protejezi. În general, spălatul la mașină pe termen lung atacă țesătura și culoarea hainelor: cele albe devin cenușii, cele negre își pierd din intensitatea culorii, iar cele colorate rămân fără strălucire. Ei bine, tot ce trebuie să faci este să adaugi în cuvă 5 tablete de aspirină (normală, o găsești la orice farmacie), iar în sertarele dedicate balsamul și detergentul de rufe pe care îl folosești în mod normal. Eu am testat metodă cu o serie de haine albe. Rezultatul? Am observat din start că albul a rămas alb”, a scris Nicoleta pe siteul ei.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »