• MIERCURI, 12 DECEMBRIE 2018

  Cauți o nouă chiuvetă pentru baie? Iată ce trebuie să știi!

   Plănuiești să schimbi aspectul băii tale? O chiuvetă nouă, cu piedestal sau fără, va schimba total felul în care arată baia ta și o poate transforma într-o cameră deosebită. Cu toate acestea, va trebui să luăm în calcul mai mult decât estetica, iar dacă este vorba de o baie folosită de toată familia, trebuie să ții cont atât de confort, cât și de aspectul practic.

  Deoarece vei întâlni în căutările tale chiuvete cu stiluri și materiale diferite, iată cum poți face diferența între ele, pentru alegerea modelului perfect! În primul rând, trebuie să te decizi la modalitatea de fixare a chiuvetei. Îți dorești o chiuvetă de baie cu picior, fixată în perete sau montată într-un blat?

  Chiuvete dintr-un singur corp - Aceste modele sunt de regulă foarte elegante, din materiale care creează un adevărat impact vizual, precum marmura sau travertinul. Cu toate acestea, ele pot ocupa mai mult spațiu decât o chiuvetă de baie cu piedestal, ceea ce le face potrivite pentru băile mai mari.

  Chiuvete cu piedestal - Acest accesoriu ajută la mascarea țevilor și furtunelor specifice, oferind în același timp suport chiuvetei. Este un model foarte popular, grație eleganței clasice care a rezistat cu brio la testul timpului.

  Montate în perete - Modelul acesta de chiuvetă de baie este excelent în spațiile mici, deoarece nu ocupă deloc spațiu pe podeaua băii. În același timp, trebuie montată la înălțimea ideală, pentru ca și cei mici să poată avea acces.

  Montate în blat - Este un tip de montaj foarte des întâlnit, care se bucură de multe avantaje, cum ar fi spațiul util de lângă chiuvetă, unde poți așeza produse pentru igiena proprie sau diverse ustensile. În plus, acestea beneficiază de multe ori și de prezența unui dulap sau a rafturilor, care îți vor fi de mare ajutor pentru organizarea băii.

  În cazul în care ai o baie de dimensiuni foarte mici, poți opta pentru o chiuvetă de colț, soluția ideală pentru a economisi spațiu prețios.

  Ce stil să îți alegi pentru chiuveta din baie?

  La fel ca alte piese de mobilier pentru baie, lavoarele pot pendula între un aspect tradițional (clasic) sau unul contemporan. Chiuvetele din prima categorie au de regulă detalii elaborate, ce dau un aspect elegant. A doua categorie este reprezentată de modele fie cu un aspect fluent, fie cu unghiuri drepte, care îți permit să complementezi aspectul camerei tale de baie.

  În ceea ce privește forma, există o gama selectă de chiuvete de baie din care poți alege, fie parte dintr-un set, fie ca piese de sine stătătoare. Aceste forme pot varia de la rotunde sau ovale, până la cele rectangulare, pătrate sau chiar cu forme neregulate.

  Ce material să alegi?

  Va trebui să ții cont de două criterii în ceea ce privește alegerea materialului potrivit: calitățile practice și cele estetice. Astfel, unele modele se potrivesc băilor destinate adulților, iar altele pentru toată familia! Iată care sunt cele mai des întâlnite materiale:

  Ceramică - Este o opțiune foarte des aleasă, fiind ușor de întreținut și sugerând curățenia în camera de baie. Sunt ideale pentru familiile cu copii.

  Travertin sau marmură - Deși sunt puțin mai costisitoare, aceste modele conferă un aspect deosebit băii tale, având o eleganță specifică. În schimb, sunt mai greu de întreținut, necesitând soluții speciale, motiv pentru care sunt destinate băilor pretențioase, de tip en-suite.

  Sticlă - Este una din opțiunile populare în ultimul timp, dată fiind alăturarea cu alte materiale din camera de baie, cum ar fi oglinda sau dulapurile.

  Descoperă o gama selectă de chiuvete de baie, la adresa https://favi.ro/produse/categorie/chiuvete, precum și alte articole absolut esențiale, folosind motorul de căutare FAVI.ro, cea mai ușoară metodă pentru a-ți decora locuința!

  COMENTARII

  Interviul de angajare: Top 3 detalii mai importante decât CV-ul

  acum 1 zile

  Știm deja că șansele de a obține o întâlnire cu angajatorii cresc dacă punem la punct un CV foarte interesant și bine realizat. Ceea ce mulți dintre noi nu luăm, însă, în calcul sunt celelalte aspecte care contează în cadrul unui interviu de angajare.

  Cum să-ți amenajezi bucătăria. Mici schimbări de mare efect

  acum 6 zile

  Există modalități simple prin care îți poți transforma bucătăria într-un spațiu modern și primitor. Ți-am pregătit mai jos o listă cu astfel de sugestii.

  5 moduri simple prin care îți poți face copilul fericit

  acum 12 zile

  Să faci un copil fericit este mult mai simplu decât îți poți imagina. Iar în rândurile următoare o să îți propunem cel mai bun plan pentru a-l ajuta să zâmbească zi de zi.

  Ce culori se poartă în bucătărie - top 5 cele mai folosite

  acum 26 zile

  Momentul în care faci alegerile cromatice pentru casa ta este deosebit de important, fie că vorbim de amenajarea unei locuințe noi sau renovarea celei curente. Culorile pe care le avem în căminul nostru pot influența atât starea noastră psihică, cât și pe cea fizică, de aceea trebuie să ținem cont de modalitatea în care facem aceste alegeri și la ce ne raportăm.

  4 trucuri de amenajare interioară a casei care te ajută să creezi o atmosferă primitoare

  acum 27 zile

  Indiferent că te-ai mutat într-o locuință nouă sau te-ai gândit că ar fi timpul să schimbi ceva la decorul casei tale, există câteva trucuri care pot face diferența între o casă obișnuită și una care parcă te invită să petreci cât mai mult timp acasă.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »