• JOI, 25 MAI 2017

  Dă muzica mai tare! Transformă-ți telefonul într-o BOXĂ PORTABILĂ cu ajutorul unui banal PAHAR

  Te-ai întâlnit cu amicii și sunteți gata de distracție, dar vă lipsește muzica? Uită de boxe și alte sisteme speciale de redare a sunetului, pentru că există o soluție mult mai simplă și rapidă, pe care o poți pune în aplicare fie că ești acasă, la birou sau în oricare alt loc. 

  Chiar dacă nu aveți la îndemână aparate specializate pentru redarea muzicii, asta nu înseamna că voia bună trebuie să lipsească. Telefonul se poate transforma într-o super boxă portabilă, iar pe post de recuzită ai nevoie de un banal pahar din sticlă.

  Amplificatorul de sunet care nu te costă nimic

  Așează telefonul în pahar, cu difuzorul în partea de jos, apoi pornește muzica și dă stratul distracției. Sticla va amplifica sunetul și va răspândi ritmurile tale favorite în întreaga încăpere. Pentru un efect de două ori mai puternic, adaugă un al doilea pahar, iar amplificatorul tău de sunet va întrece orice sistem audio profesionist!

  COMENTARII

  Cum porți mătasea

  acum 2 zile

  Știm că multe dintre voi ezită să cumpere piese din mătase din cauză că sunt mai pretențioase la curățat și se șifonează repede însă le poți menține la fel de frumoase și când le speli de mână în apă rece. I

  7 trucuri pentru o epilare cu ceară fără durere!

  acum 6 zile

  Nu îți recomandăm să treci la altă metodă de depilare, ci din contră, să o adopți pe aceasta dacă nu ești deja una dintre curajoase; îți spunem, în schimb, ce trucuri să folosești pentru o epilare cu ceară fără durere.

  Cum te pregatesti pentru venirea pe lume a copilului?

  acum 6 zile

  Totusi, se pare ca instinctul matern este o ten­dinta innascuta in a-ti dori sa oferi protectie, grija si iubire neconditionata co­pilului. Dar, pana la momentul in care acest lucru se va intampla, iata o serie de lucruri pe care ar fi bine sa ti le insusesti cat mai bine pentru a te bucura cu adevarat de aceasta etapa din viata ta.

  5 elemente pe care le poți schimba pentru a transforma total aspectul casei tale

  acum 10 zile

  Pentru a construi aspectul exterior al unei case sau pentru a-l reface, trebuie să te oprești, în principal, asupra elementelor esențiale. Noi am identificat 5 astfel de elemente pe care te provocăm să le descoperi în continuare.

  Care este diferența între un scaun de birou și unul pentru gameri

  acum 13 zile

  Scaunele ergonomice pentru birou reprezintă o necesitate pentru unii, în timp ce pentru alții este cea mai bună metodă de a se integra cât mai bine în pielea personajului din jocurile virtuale.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »