• VINERI, 02 IUNIE 2017

  Cum aduci mobilierul la aspectul său inițial. Miezul de nucă te ajută să recondiționezi mobila veche

   pexels.com

  Multe persoane aleg mobilierul din lemn atunci când își amenajează casa. Aspectul său masiv dă impresia unor spații mai mari și mai interesante, iar tonurile de maro sunt întotdeauna o alegere bună atunci când vine vorba de design interior.

  Totuși, mobilierul de acest gen are și unele dezavantaje. Prețurile de producție sunt deseori ridicate, iar obiectele sunt destul de dificil de întreținut. Cu trecerea anilor, materia primă a acestor obiecte, lemnul, se va deteriora, astfe că mobilierul tău va trebui recondiționat sau înlocuit. 

  Dacă și tu te confrunți cu o astfel de problemă, iată un truc simplu, care să te scutească de o investiție uriașă, cel puțin pentru o perioadă.

  Miezul de nucă, soluție naturală pentru mobila veche

  Ai nevoie de câteva nuci și un strop de îndemânare. Pur si simplu freacă colțurile deteriorate ale mobilierului din lemn cu ajutorul miezului de nucă. O să fii surprinsă cât de rapid dispar semnele lăsate de timp.

  Secretul stă în uleiurile esențiale care se regăsesc în nuci. Acesta acționează ca un tratament natural pentru zgârieturile care apar pe suprafețele din lemn.

  COMENTARII

  Bani de buzunar: Idei pentru tinerii care caută independența financiară

  acum 5 zile

  Ești tânăr și ți-ar plăcea să ai mai mulți bani de buzunar? Ține cont de sugestiile de mai jos și îți garantăm că, în scurt timp, o să ajungi să ai mai mulți bani de buzunar.

  Cum obții o manichiură perfectă în 7 pași, dacă ai unghii casante

  acum 5 zile

  Una dintre cele mai frecvente probleme pe care le au de înfruntat doamnele se poate rezuma în doar două cuvinte: unghii casante. Acestea crează un real disconfort și nu doar din punct de vedere estetic.

  3 idei simple de promovare a afacerii

  acum 5 zile

  Pentru că lansarea în afaceri, dar și promovarea în sine reprezintă o provocare continuă, timp și energie, venim în ajutorul tău cu 3 idei simple de promovare, pe care le poți pune în practică oricând, nu sunt costisitoare, însă au un efect vizibil imediat.

  5 reguli pe care trebuie să le respecți atunci când alegi să lucrezi numai de acasă

  acum 6 zile

  Sunt unele lucruri pe care trebuie să le respecți cu strictețe, dacă vrei ca jobul de acasă să devină un plan pe termen lung și de succes. Altfel, se poate transforma într-o povară din care nu vei ști cum să ieși și vei căuta rapid să te întorci la programul clasic, 8:00-17:00, de birou.

  Cum să alegi parchetul laminat - sfaturi utile

  acum 12 zile

  Parchetul laminat se alege în funcţie de mai multţi factori, printre cei mai importanţi amintim: destinaţia camerei, dimensiunile, traficul din încăpere, dar şi design-ul interior. Iată câteva sfaturi utile pe care îţi recomandăm să le cunoşti înainte să faci orice achiziţie.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »