• VINERI, 02 IUNIE 2017

  Cum aduci mobilierul la aspectul său inițial. Miezul de nucă te ajută să recondiționezi mobila veche

   pexels.com

  Multe persoane aleg mobilierul din lemn atunci când își amenajează casa. Aspectul său masiv dă impresia unor spații mai mari și mai interesante, iar tonurile de maro sunt întotdeauna o alegere bună atunci când vine vorba de design interior.

  Totuși, mobilierul de acest gen are și unele dezavantaje. Prețurile de producție sunt deseori ridicate, iar obiectele sunt destul de dificil de întreținut. Cu trecerea anilor, materia primă a acestor obiecte, lemnul, se va deteriora, astfe că mobilierul tău va trebui recondiționat sau înlocuit. 

  Dacă și tu te confrunți cu o astfel de problemă, iată un truc simplu, care să te scutească de o investiție uriașă, cel puțin pentru o perioadă.

  Miezul de nucă, soluție naturală pentru mobila veche

  Ai nevoie de câteva nuci și un strop de îndemânare. Pur si simplu freacă colțurile deteriorate ale mobilierului din lemn cu ajutorul miezului de nucă. O să fii surprinsă cât de rapid dispar semnele lăsate de timp.

  Secretul stă în uleiurile esențiale care se regăsesc în nuci. Acesta acționează ca un tratament natural pentru zgârieturile care apar pe suprafețele din lemn.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »