• MARTI, 05 MAI 2015

  Alina Carp, „cap de afiș” la Târgul AUTOR, 9-10 mai la Sala Dalles! Recomandat de... Alexandrina Hristov

  În weekend, ediţia de primăvară a târgului de bijuterie contemporană AUTOR se pregătește să te îndrăgostească. De bijuterie, de artiști, de tine însuți.

  Pe 9 și 10 mai la Sala Dalles, bijuteria contemporană din România e în plină efervescență, iar asta se vede cel mai bine atunci când artiștii sunt față în față cu publicul, dar și cu atât de mulți artiști din țări și medii creative diferite. Autor face acum parte din circuitul internațional, cu standarde la nivelul celorlalte evenimente din domeniu - Joya Barcelona, Legnica Polonia, Blickfang Viena etc - și cu designeri ce pot intra oricând în selecțiile marilor galerii internaționale de bijuterie contemporană.

  AUTORii

  Întrebarea pusă de AUTOR, "Will you?" a primit mult peste 150 de "DA"-uri, dar iată, după decizii ale juriului și săptămâni de lucru, cine sunt cei pe care îi vei cunoaște în weekend la Autor:

  Ag Art, Alexandra Nacu Jewelry, Alexandru Lupu, Alina Carp, Alina Constantin Ceramics, Alis Lalu, Alisa Letsius Jewelry, Alja Neuner, Ana Marchetanu, Ana Oglejan, Anca Pandrea, Andra Lupu, Andreia Popescu, Angelina Tsvetkova, Arina Nitulescu, Asia Petrovam, Assamblage School, Atelier Jamais by Rada Ureche, BashoU, Blick / Evgeniya Tsancov & Yana-Tankovska, C14 / David Sandu / Adina Marin / Irina Moise / Adelina Petcan, CHAN Po Fung, Chevalley Cedric, Cleopatra Cosulet, Corina Fakesch, Corina Mardari, CRISSARA JEWELRY, Davide Zambon, Elin Flognman, Elisabeth Habig, eMe by Mea Batis&Nuša Bernot, GI JEWELLERY BY ISABELA GROZA, Hana Karim, A 47-a by Ioana Ardelean , Irina Moise, Iza Vişoianu / snob, Kalina Filcheva, Krama, Lauren Ryan, Liana Sălăgean, Lucienne, Maria Filipescu, Mariana Tănăsescu, Marie-Eve G. Castonguay, MaryG. Design, Moogu / Andreea Mogoşanu, MOST / Monica Stănescu Jewelry, My Precious Buzztard, Neva Balnikova, Nevers & Nadja Zerunian, Noha Nicolescu, Odette Lupu, Omri Goren, Paul Popa, Petcan Adelina, Polina Dimitrova, Raluca Buzura, Romana Ţopescu, Sébastien Carré, Secarea Gabriela, Simeon Shomov, Simona Ghiga, Steffi Goetze, The Awesome Project, T-SQUARED Tami Eshed, Utopic by Mona Vulpoiu, Vaggione Andrea,Velislava Bozhinova, Victor Pavlov, Vivasmith by Deborah Vivas, Ye-Jee Lee, YOSSEF NAOR / SOLO LINE.

  AUTOR este o scenă deschisă pentru toți cei care iubesc, crează și poartă bijuteria contemporană, deci urcă în lumina reflectoarelor și uită de barierele dintre lumi pentru două zile consecutive, 9-10 mai, la Sala Dalles.

  Recomandat de... Alexandrina Hristov

  Îi recunoști oricând vocea, tablourile, versurile pline de subânțelesuri și vocalele dulci: Alexandrina s-a născut la Chișinău dar s-a lansat cu primul album în București, în 2009. Știi că în 2009 a fost și prima ediție AUTOR? Iar noi nu credem în coincidențe, ci în semne, așa că sâmbătă, în prima zi de Autor, Alexandrina va face propria selectie de bijuterii/artiști, pe care îi vei putea recunoaște apoi după placuta decorativa care atestă acest lucru. Și încă un semn: azi (5 mai), când anunțăm că Autor+Alexandrina=love, e ziua ei.

  Focus designer - Alina Carp

  În 2011, Alina Carp a renunțat la cariera corporatistă pentru o dragoste veche: bijuteria. Și nu a privit o clipă în urmă – a studiat la Assamblage cu David Sandu și la Alchimia cu Ruudt Peters, iar din 2010 expune la evenimente internaţionale de renume: Gioielli în Fermento/Italia, Joya Barcelona, Sieraad – Olanda sau Alliages- Franţa. În weekend, Alina vine cu o colecție spectaculoasă despre Ana lui Manole, povestită în texturi organice din rășini, rețele fine de alamă, otel și pigmenți.

  Invitat special: Krama Institute of Contemporary Jewellery

  În această ediție de primăvară, invitații speciali sunt din Grecia: Institutul de bijuterie contemporană Krama vine din Atena pentru AUTOR 13, pe 9-10 mai, la Sală Dalles, cu o selecție de lucrări ale studenților absolvenți ai școlii de bijuterie contemporană Krama.

  Autor Magazine #2: The Loving Issue la Autor 13

  După o lansare glorioasă acum câteva zile la MNAC , vei putea cumpara al doilea numar al revistei Autor Magazine, The Loving Issue, în cadrul Autor 13, pe 9 și 10 mai, la Sala Dalles.

  Primăvara asta, Autor se joacă de-a Cupidon – aduce în același loc bijuterii, povești, creatori și idei, iar mai departe... dar ce se întâmplă mai departe trebuie să vezi cu ochii tăi! Pe 9 si 10 mai, la Sala Dalles, do your magic and the world will follow!

  Programul târgului: sâmbătâ 9 mai: 11.00 – 20.00 / duminică 10 mai: 11.00 – 20.00

  Bilet de intrare: 10 lei

  COMENTARII

  5 accesorii obligatorii pentru garderoba ta, care nu se vor demoda niciodată

  acum 346 zile

  5 accesorii obligatorii pentru garderoba ta, care nu se vor demoda niciodată:

  5 piese și accesorii din alte vremuri pe care ar trebui să le porți astăzi

  acum 424 zile

  Ce piese vestimentare și accesorii ale altor vremuri crezi că merită purtate din nou astăzi?

  10 ținute pe care să le încerci vara aceasta, dacă vrei să impresionezi la următorul party

  acum 524 zile

  Culori țipătoare, haine supradimensionate și imprimeuri îndrăznețe. Află cum trebuie să te îmbraci vara aceasta ca să fii la modă

  Cel puțin INEDIT! Pantofii ăștia fac FURORI în lume, dar puține sunt cele care ar îndrăzni să-i poarte

  acum 535 zile

  Recent, pe internet s-a viralizat un clip în care o femeie din Japonia apărea încălțată cu o pereche de pantofi... diferită . Aceștia întruchipau niște porumbei adevărați, lucru care a stârnit controverse și o mulțime de păreri diferite. Cu toate că...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »